新春特別ランチ
2023/12/30 sat.~2024/1/3 wed. 11:30a.m.-2:00p.m. LO
料 金 Price
■新春特別ランチ A
1名様 ¥6,000 (¥7,260 税・サ込)
per person
■新春特別ランチ B
1名様 ¥9,000 (¥10,890 税・サ込)
per person
新春特別ランチ A
1名様 ¥6,000 (¥7,260 税・サ込)
瀬戸内鮮魚のマリネ 兵庫県産ビーツと百花蜜のハニービネグレット
Marinated Setouchi fish with beet and honey vinaigrette sauce
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegetables and Awaji onion foam soup
旬鮮魚のポアレ 冬野菜のエチュベ 淡路島産アオサのベルモットバチュール
Pan-fried seasonal fish with winter vegetable étuver, sea lettuce from Awaji Island vermouth bachur
特選牛ロースグリル トリュフとオリーブのピュレドアイマサリ エストラゴンとジュドムータルド
Grilled specially selected beef and truffle and olive "Aimasari" potato puree,estragon and mustard sauce
※「特選黒毛和牛フィレ肉のグリユ」にご変更の場合は+¥4,000税サ込
※「特選神戸牛モモ肉のロースト」にご変更の場合は+¥6,000税サ込
※「特選神戸牛ロース肉のグリル」にご変更の場合は+¥12,000税サ込
兵庫県産イチゴととホワイトチョコのブランマンジェ タピオカと氷餅のネージュ または ソルベ盛り合わせ
Strawberry from Hyogo and white chocolate blanc-manger with tapioca and freeze-dried mochi
コーヒー又は紅茶
Coffee or Tea
新春特別ランチ B
1名様 ¥9,000 (¥10,890 税・サ込)
瀬戸内鮮魚のマリネ 兵庫県産ビーツと百花蜜のハニービネグレット
Marinated Setouchi fish with beet and honey vinaigrette sauce
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegetables and Awaji onion foam soup
旬鮮魚と北陸産帆立貝のポアレ 冬野菜のエチュベ 淡路島産アオサのベルモットバチュール
Pan-fried seasonal fish and scallops from Hokuriku region with winter vegetable étuver, sea lettuce from Awaji Island vermouth bachur
特選牛フィレ肉のグリユ たつの市ザクロ醤油と淡路玉ねぎのソースジャポネ
Grilled specially selected beef tenderloin with pomegranate soysauce and Awaji onion sauce
※「特選黒毛和牛フィレ肉のグリユ」にご変更の場合は+¥4,000税サ込
※「特選神戸牛モモ肉のロースト」にご変更の場合は+¥6,000税サ込
※「特選神戸牛ロース肉のグリル」にご変更の場合は+¥12,000税サ込
兵庫県産イチゴととホワイトチョコのブランマンジェ タピオカと氷餅のネージュ または ソルベ盛り合わせ
Strawberry from Hyogo and white chocolate blanc-manger with tapioca and freeze-dried mochi
パン
Bread
コーヒー又は紅茶
coffee or tea
※食材の仕入状況等によりメニュー内容は変更になる場合がございます。