期 間 Date
2023/12/30 sat.~2024/1/3 wed.
5:30p.m.~ 8:30p.m. L.O.
新春特別ディナー A
¥12,000(¥14,520税・サ込)
素材の雫~アミューズ ブーシュ~
small appetizer
瀬戸内鮮魚のマリネ 兵庫県産ビーツと百花蜜のハニービネグレット ブリッタルガのデセッシェ
Marinated Setouchi fish with beet and honey vinaigrette sauce,brittarga dessche
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegetables and Awaji onion foam soup
旬鮮魚のポアレ 冬野菜のエチュベ 兵庫県産ブラウンマッシュルームのクレームドシャンピニオン
Pan-fried seasonal fish and winter vegetable étuver with brown mushroom cream sauce
特選牛フィレ肉のグリユ トリュフとオリーブのピュレドアイマサリ エストラゴンとジュドムータルド
Grilled specially selected beef fillet and truffle and and olive "Aimasari" potato puree,estragon and mustard sauce
※「特選黒毛和牛フィレ肉のグリユ」にご変更の場合は+¥4,000税サ込
※「特選神戸牛モモ肉のロースト」にご変更の場合は+¥6,000税サ込
※「特選神戸牛ロース肉のグリル」にご変更の場合は+¥12,000税サ込
お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
・和紅茶のブリュレ 焼きリンゴのグラス 灘の酒粕プティガトー
Japanese black tea brûlée,glass of baked apple,Nada's sake lees petite gateau
・ソルベ盛り合わせ
Sherbet
パン
Bread
コーヒー又は紅茶
coffee or tea
新春特別ディナー B
¥15,000(¥18,150税・サ込)
素材の雫~アミューズ ブーシュ~
small appetizer
瀬戸内鮮魚のマリネ 兵庫県産ビーツと百花蜜のハニービネグレット ブリッタルガのデセッシェ
Marinated Setouchi fish with beet and honey vinaigrette sauce,brittarga dessche
黒毛和牛のミンスコートレット もち麦とレンズマメのカスレ 酒粕みそとポルト酒のガストリック
Japanese black beef minced meat cutlet and pearl barley and lentil cassoulet with sake lees miso and porto wine gastrique
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegetables and Awaji onion foam soup
オマールエビのポワレ 冬野菜のエチュベ 兵庫県産ブラウンマッシュルームのクレームドシャンピニオン
Pan-fried lobster and winter vegetble étuver with brown mushroom cream sauce
特選黒毛和牛フィレのグリユ トリュフとオリーブのピュレドアイマサリ エストラゴンとジュドムータルド
Grilled specially selected Japanese black beef fillet and truffle and olive "Aimasari" potato puree,estragon and mustard sauce
※「特選神戸牛モモ肉のロースト」にご変更の場合は+¥2,000税サ込
※「特選神戸牛ロース肉のグリル」にご変更の場合は+¥8,000税サ込
お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
・和紅茶のブリュレ 焼きリンゴのグラス 灘の酒粕プティガトー
Japanese black tea brûlée,glass of baked apple,Nada's sake lees petite gateau
・ソルベ盛り合わせ
Sherbet
パン
Bread
コーヒー又は紅茶
coffee or tea
新春特別ディナー C
¥17,000(¥20,570税・サ込)
素材の雫~アミューズ ブーシュ~
small appetizer
瀬戸内鮮魚のマリネ 兵庫県産ビーツと百花蜜のハニービネグレット ブリッタルガのデセッシェ
Marinated Setouchi fish with beet and honey vinaigrette sauce,brittarga dessche
黒毛和牛のミンスコートレット もち麦とレンズマメのカスレ 酒粕みそとポルト酒のガストリック
Japanese black beef minced meat cutlet and pearl barley and lentil cassoulet with sake lees miso and porto sake gastrique
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegetables and Awaji onion foam soup
オマール海老と北陸産帆立貝のポアレ 兵庫県産ブラウンマッシュルームのクレーム・ド・シャンピニオン
Pan-fried lobster and scallops fron Hokuriku region with brown mushroom cream sauce
特選神戸牛モモ肉のロースト たつの市リンゴ醤油と淡路玉ねぎのソースジャポネ
Roasted Kobe beef top round, Japone sauce with pomegranate soysauce and awaji onion
※「特選神戸牛ロース肉のグリル」にご変更の場合は+¥6,000税サ込
お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
・和紅茶のブリュレ 焼きリンゴのグラス 灘の酒粕プティガトー
Japanese black tea brûlée,glass of baked apple,Nada's sake lees petite gateau
・ソルベ盛り合わせ
Sherbet
パン
Bread
コーヒー又は紅茶
Coffee or Tea
※食材の仕入状況等によりメニュー内容は変更になる場合がございます。
Please understand that there is a case of to change the item of the menu without a notice.