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新春特別ディナー 2023/12/30 sat.~2024/1/3 wed.

期 間 Date

  • 2023/12/30 sat.~2024/1/3 wed.
    5:30p.m.~ 8:30p.m. L.O.

新春特別ディナー A

¥12,000(¥14,520税・サ込)

  • 素材の雫~アミューズ ブーシュ~
    small appetizer

  • 瀬戸内鮮魚のマリネ 兵庫県産ビーツと百花蜜のハニービネグレット  ブリッタルガのデセッシェ
    Marinated Setouchi fish with beet and honey vinaigrette sauce,brittarga dessche

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegetables and Awaji onion foam soup

  • 旬鮮魚のポアレ 冬野菜のエチュベ 兵庫県産ブラウンマッシュルームのクレームドシャンピニオン
    Pan-fried seasonal fish and winter vegetable étuver with brown mushroom cream sauce

  • 特選牛フィレ肉のグリユ トリュフとオリーブのピュレドアイマサリ エストラゴンとジュドムータルド
    Grilled specially selected beef fillet and truffle and and olive "Aimasari" potato puree,estragon and mustard sauce
    ※「特選黒毛和牛フィレ肉のグリユ」にご変更の場合は+¥4,000税サ込
    ※「特選神戸牛モモ肉のロースト」にご変更の場合は+¥6,000税サ込
    ※「特選神戸牛ロース肉のグリル」にご変更の場合は+¥12,000税サ込

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
    ・和紅茶のブリュレ 焼きリンゴのグラス 灘の酒粕プティガトー
    Japanese black tea brûlée,glass of baked apple,Nada's sake lees petite gateau
    ・ソルベ盛り合わせ
    Sherbet

  • パン
    Bread

  • コーヒー又は紅茶
    coffee or tea

新春特別ディナー B

¥15,000(¥18,150税・サ込)

  • 素材の雫~アミューズ ブーシュ~
    small appetizer

  • 瀬戸内鮮魚のマリネ 兵庫県産ビーツと百花蜜のハニービネグレット  ブリッタルガのデセッシェ
    Marinated Setouchi fish with beet and honey vinaigrette sauce,brittarga dessche

  • 黒毛和牛のミンスコートレット もち麦とレンズマメのカスレ 酒粕みそとポルト酒のガストリック
    Japanese black beef minced meat cutlet and pearl barley and lentil cassoulet with sake lees miso and porto wine gastrique

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegetables and Awaji onion foam soup

  • オマールエビのポワレ 冬野菜のエチュベ 兵庫県産ブラウンマッシュルームのクレームドシャンピニオン
    Pan-fried lobster and winter vegetble étuver with brown mushroom cream sauce

  • 特選黒毛和牛フィレのグリユ トリュフとオリーブのピュレドアイマサリ エストラゴンとジュドムータルド
    Grilled specially selected Japanese black beef fillet and truffle and olive "Aimasari" potato puree,estragon and mustard sauce
    ※「特選神戸牛モモ肉のロースト」にご変更の場合は+¥2,000税サ込
    ※「特選神戸牛ロース肉のグリル」にご変更の場合は+¥8,000税サ込

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
    ・和紅茶のブリュレ 焼きリンゴのグラス 灘の酒粕プティガトー
    Japanese black tea brûlée,glass of baked apple,Nada's sake lees petite gateau
    ・ソルベ盛り合わせ
    Sherbet

  • パン
    Bread

  • コーヒー又は紅茶 
    coffee or tea

新春特別ディナー C

¥17,000(¥20,570税・サ込)

  • 素材の雫~アミューズ ブーシュ~
    small appetizer

  • 瀬戸内鮮魚のマリネ 兵庫県産ビーツと百花蜜のハニービネグレット  ブリッタルガのデセッシェ
    Marinated Setouchi fish with beet and honey vinaigrette sauce,brittarga dessche

  • 黒毛和牛のミンスコートレット もち麦とレンズマメのカスレ 酒粕みそとポルト酒のガストリック
    Japanese black beef minced meat cutlet and pearl barley and lentil cassoulet with sake lees miso and porto sake gastrique

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegetables and Awaji onion foam soup

  • オマール海老と北陸産帆立貝のポアレ 兵庫県産ブラウンマッシュルームのクレーム・ド・シャンピニオン
    Pan-fried lobster and scallops fron Hokuriku region with brown mushroom cream sauce

  • 特選神戸牛モモ肉のロースト たつの市リンゴ醤油と淡路玉ねぎのソースジャポネ
    Roasted Kobe beef top round, Japone sauce with pomegranate soysauce and awaji onion
    ※「特選神戸牛ロース肉のグリル」にご変更の場合は+¥6,000税サ込

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
    ・和紅茶のブリュレ 焼きリンゴのグラス 灘の酒粕プティガトー
    Japanese black tea brûlée,glass of baked apple,Nada's sake lees petite gateau
    ・ソルベ盛り合わせ
    Sherbet

  • パン
    Bread

  • コーヒー又は紅茶
    Coffee or Tea

※食材の仕入状況等によりメニュー内容は変更になる場合がございます。
  Please understand that there is a case of to change the item of the menu without a notice.

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