CLOSE

close

CLOSE

    • チェックイン日
    • チェックアウト日
    • 出発空港
    • 人数

close

CLOSE

close

CLOSE

    • チェックイン日
    • チェックアウト日
    • 出発空港
    • 人数

close

  • ホーム
  • 宿泊
  • 天然自家温泉 スパ&ウェルネス
  • レストラン&バー
  • ウェディング
  • 会議・宴会
  • ショップ
  • フロアガイド
  • アクセスガイド
  • ご予約
      • チェックイン日
      • チェックアウト日
      • 出発空港

2018.7&8月 ディナーコース Dinner Course

期 間 Date

  • 2018.7/1 sun.~8/31 fri.
    5:30p.m.~9:00p.m. 

アイランドコース “island course” 

¥5,500(¥6,534税・サ込)

  • 食前のお楽しみ Small appetizer

  • 瀬戸内産鰆の炙り 明石ダコのプッタネスカと芽三つ葉 桜海老とオリーブのセック
    Broiled Setouchi Spanich mackerel with Akashi octopus puttanesca, small shrimp and olive sec

  • 季節野菜のスープ Seasonal vegatable soup

  • メイン料理 (魚料理 または 肉料理)
    下記よりお好きな料理を1品お選びください Please choose one dish  
    ・愛媛県産桜鯛のポアレ 春キャベツのエチュベ ブールブラン・ラ・ペタル
    Pan-fried red sea bream from Ehime and étuvée of spring cabbage with white wine butter sauce 
    ・本日の特選肉料理 
     Specially selected meat dish of the day
    ・播州赤鶏のグリル 春牛蒡のフリット 不知火のボライユ・ア・ロランジェ
    Grilled Banshu chicken with spring burdock root fritter, braised chicken with shiranui orange  
    ・特選黒毛和牛フィレ肉のグリユ セミドライ黒胡椒とマルサラ(+¥3000)
     Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with semi-dried black pepper and Marsala
    ・特選神戸牛ロースのグリユ 花山葵と山ワサビ(+¥6,000)
     Grilled specially selected Kobe beef sirloin with wasabi blossom buds and wasabi

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
      Please choose one dessert menu.
    ・晩白柚とオクノ卵
     Dessert of banpeiyu and Okuno egg
    ・"又玄”の抹茶パルフェ 熊本県産キンカンのコンポート
     Matcha green tea “Yuugen” parfait with kumquat compote
    ・グラスとソルベの盛り合わせ
     Ice cream and sherbet

  • パン Bread

  • コーヒー又は紅茶 Coffee or Tea

スパキュイジーヌ 「九州・熊本&宮崎フェア」  

¥ 8,000 (¥9,504税・サ込)

  • 食前のお楽しみ Small appetizer

  • 桜鯛のレモンマートルマリネ 菜の花のビネグレットと木の芽のジェノワーズ 焼海老のエスプレット
    Red sea bream marine with lemon myrtle, rape blossom vinaigrette and leaf bud génoise, grilled shrimp flavored pepper

  • 季節野菜のスープ Seasonal vegetable soup

  • 宮崎県産シロチョウザメのムニエルとキャビア 熊本県産黒米と青のりのソース・オ・ザルグ
    White sturgeon meunière from Miyazaki with wild rice and green laver sauce

  • 上天草産猪肉のグリル 八代産生姜のコンフィチュールとソースマルカッサン 西原村産シルクスイートの焼き芋
    Grilled wild boar from Kamiamakusa with ginger jam and marcassin sauce, silk sweet potato

  • 晩白柚とオクノ卵 
    Dessert of banpeiyu and Okuno egg

  • パン Bread

  • コーヒー、紅茶またはハーブティー
    Coffee, Tea or Herbal Tea

ディナー グルマン “dinner gourmand”

¥10,000 (¥11,880税・サ込)

  • 食前のお愉しみ Small appetizers

  • 瀬戸内産鰆の炙り 明石ダコのプッタネスカと芽三つ葉 桜海老とオリーブのセック
    Broiled Setouchi Spanich mackerel with Akahi octopus puttanesca and mitsuba sprout, small shrimp and olive sec

  • 蛍烏賊とホワイトアスパラのサバイヨン
    Firefly squid and white asparagus sabayon

  • 季節野菜のスープ Seasonal vegetable soup

  • 愛媛県産桜鯛のポアレ 春キャベツのエチュベ ブールブラン・ラ・ペタル
    Pan-fried red sea bream from Ehime and étuvée of spring cabbage with white wine butter sauce

  • お肉料理 meat dish
    下記よりお好きな肉料理を1品お選びください
    Please choose one meat dish
    ・本日の特選肉料理
     Specially selected meat dish of the day
    ・播州赤鶏のグリル 春牛蒡のフリット 不知火のボライユ ア ロランジェ
     Grilled Banshu chicken with spring burdock root fritter, braised chicken with shiranui orange
    ・特選黒毛和牛フィレ肉のグリユ セミドライ黒胡椒とマルサラ
     Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
      Please choose one dessert menu.
    晩白柚とオクノ卵
     Dessert of banpeiyu and Okuno egg
    ・"又玄”の抹茶パルフェ 熊本県産キンカンのコンポート
     Matcha green tea “Yuugen” parfait with kumquat compote
    ・グラスとソルベの盛り合わせ
     Ice cream and sherbet

  • パン Bread

  • コーヒー又は紅茶 Coffee or Tea

神戸牛ディナー “Kobe beef dinner” 

¥ 13,000 (¥15,444税・サ込)

  • 食前のお愉しみ Small appetizers

  • 瀬戸内産鰆の炙り 明石ダコのプッタネスカと芽三つ葉 桜海老とオリーブのセック
    Broiled Setouchi Spanich mackerel with Akahi octopus puttanesca and mitsuba sprout, small shrimp and olive sec

  • 蛍烏賊とホワイトアスパラのサバイヨン
    Firefly squid and white asparagus sabayon

  • 季節野菜のスープ Seasonal vegatable soup

  • 愛媛県産桜鯛のポアレ 春キャベツのエチュベ ブールブラン・ラ・ペタル
    Pan-fried red sea bream from Ehime and étuvée of spring cabbage with white wine butter sauce

  • 特選神戸牛ロースのグリユ 花山葵と山ワサビ
    Grilled specially selected Kobe beef sirloin with

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
      Please choose one dessert menu.
    晩白柚とオクノ卵
     Dessert of banpeiyu and Okuno egg
    ・"又玄”の抹茶パルフェ 熊本県産キンカンのコンポート
     Matcha green tea “Yuugen” parfait with kumquat compote
    ・グラスとソルベの盛り合わせ
     Ice cream and sherbet

  • パン Bread

  • コーヒー又は紅茶 Coffee or Tea

※食材の仕入状況等によりメニュー内容は変更になる場合がございます。
Please understand that there is a case of to change the item of the menu without a notice.

ご予約・お問合せ

インターネットからのご予約・お問合せは
下記よりお進みください。

  • ユニバーサル・スタジオ・ジャパンTM
  • アソシエイトホテル
  • Japan. Free Wi-Fi

© & ® Universal Studios. All rights reserved. CR13-0461

PAGETOP