2017.11&12月 ディナーコース Dinner Course

期 間 Date

  • 2017.11/1 wed.~12/30 sat.
    5:30p.m.~9:00p.m. 

    *12/22~25は、クリスマス特別ディナーのみのご用意となります。
    *12/31~1/3は、年末年始特別ディナーのみのご用意となります。

アイランドコース “island course”  *12/22~25を除く

¥5,500(¥6,534税・サ込)

  • 食前のお楽しみ Small appetizers

  • アトランティックサーモンの柚子と昆布の香り 火焔菜と西洋牛蒡のクーリー フレンチキャビアのジュレ
    Atlantic salmon with Yuzu and kombu, coulis of beetroot and salsifis with French caviar jelly

  • 季節野菜のスープ Seasonal vegatable soup

  • メイン料理 (魚料理 または 肉料理)
    下記よりお好きな料理を1品お選びください Please choose one dish  
    ・旬鮮魚のムニエル 花房さんのパプリカを使ったアルビュフェラ
     Seasonal fish meunière, sauce Albuféra with paprika from Hanafusa farm  
    ・本日の特選肉料理 
     Specially selected meat dish of the day
    ・蝦夷鹿ロース肉のグリユ 根セロリのクーリー 山ワサビとジュドシブルイユ
     Grilled Ezo venison, celeriac coulis with horseradish and jus de chevreuil  
    ・特選黒毛和牛フィレ肉のグリユ ソースバンルージュモンテオフォアグラ(+¥3000)
     Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with red wine sauce and foie gras
    ・特選神戸牛ロースのグリユ ミュールとジュドブッフ(+¥6,000)
     Grilled specially selected Kobe beef sirloin with mulberry and jus de boeuf

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
      Please choose one dessert menu.
    ・レモンバーベナのスフレ 平岡レモンと淡路ミルクジェラート
     Lemon verbeba soufflé with Hiraoka farm lemon and Awaji milk gelato
    ・ペルー産アルトエルソル 65% ベルギー産3815 58%のクラシックショコラ マカダミアナッツのジェラート
     Classic choclate cake (Peruvian chocolate Alto el Sol 65%, Belgium 3815 58%) with makadamia nut gelato
    ・グラスとソルベの盛り合わせ
     Ice cream and sherbet

  • パン Bread

  • コーヒー又は紅茶 Coffee or Tea

スパキュイジーヌ 「海老・カニフェア」   *12/22~25を除く

¥ 8,000 (¥9,504税・サ込)

  • 食前のお楽しみ Small appetizers

  • 瀬戸内産鰆の炙りと紅ズワイとお野菜のジュレ 天使の髪を紡いだフロマージュ
    Broiled Spanish mackerel from Setouchi, red snow crabmeat and vegetable jelly with cheese

  • 季節野菜のスープ Seasonal vegetable soup

  • オマールエビのポアレ 冬葱のシヴェ フォンドオマールのショロン
    Pan-fried lobster, stewed winter green onion with sauce Choron

  • 鴨胸肉と小蕪のキャラメリゼ  冬トリュフとマディラのノアゼット
    Breast of duck and caramelized turnip with brown butter sauce with winter truffle and Madeira sauce

  • レモンバーベナのスフレ 平岡レモンと淡路島ミルクジェラート
    Lemon verbeba soufflé with Hiraoka farm lemon and Awaji milk gelato

  • パン Bread

  • コーヒー、紅茶またはハーブティー
    Coffee, Tea or Herbal Tea

ディナー グルマン “dinner gourmand”   *12/22~25を除く

¥10,000 (¥11,880税・サ込)

  • 食前のお愉しみ Small appetizers

  • アトランティックサーモンの柚子と昆布の香り 火焔菜と西洋牛蒡のクーリー フレンチキャビアのジュレ
    Atlantic salmon with Yuzu and kombu, coulis of beetroot and salsifis with French caviar jelly

  • お野菜の出汁で炊いた冬大根と八鹿豚のポトフ
    Boiled daikon in vegetable stock and Yoka pork pot‐au‐feu

  • 季節野菜のスープ Seasonal vegetable soup

  • 旬鮮魚のムニエル 花房さんのパプリカを使ったアルビュフェラ
    Seasonal fish meunière, sauce Albuféra with paprika from Hanafusa farm

  • お肉料理 meat dish
    下記よりお好きな肉料理を1品お選びください
    Please choose one meat dish
    ・本日の特選肉料理
     Specially selected meat dish of the day
    ・蝦夷鹿ロース肉のグリユ 根セロリのクーリー 山ワサビとジュドシュブルイユ
     Grilled Ezo venison, celeriac coulis with hourseradish and jus de chevreuil
    ・特選黒毛和牛フィレ肉のグリユ ソースバンルージュモンテオフォアグラ(+¥3000)
     Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with red wine and foie gras sauce

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
      Please choose one dessert menu.
    ・レモンバーベナのスフレ 平岡レモンと淡路ミルクジェラート
     Lemon verbeba soufflé with Hiraoka farm lemon and Awaji milk gelato
    ・ペルー産アルトエルソル 65% ベルギー産3815 58%のクラシックショコラ マカダミアナッツのジェラート
     Classic choclate cake (Peruvian chocolate Alto el Sol 65%, Belgium 3815 58%) with makadamia nut gelato
    ・グラスとソルベの盛り合わせ
     Ice cream and sherbet

  • パン Bread

  • コーヒー又は紅茶 Coffee or Tea

神戸牛ディナー “Kobe beef dinner”  *12/22~25を除く

¥ 13,000 (¥15,444税・サ込)

  • 食前のお愉しみ Small appetizers

  • アトランティックサーモンの柚子と昆布の香り 火焔菜と西洋牛蒡のクーリー フレンチキャビアのジュレ
    Atlantic salmon with Yuzu and kombu, coulis of beetroot and salsifis with French caviar jelly

  • お野菜の出汁で炊いた冬大根と八鹿豚のポトフ
    Boiled daikon in vegetable stock and Yoka pork pot‐au‐feu

  • 季節野菜のスープ Seasonal vegatable soup

  • 旬鮮魚のムニエル 花房さんのパプリカを使ったアルビュフェラ
    Seasonal fish meunière, sauce Albuféra with paprika from Hanafusa farm

  • 特選神戸牛ロースのグリユ ミュールとジュドブッフ
    Grilled specially selected Kobe beef sirloin with mulberry and jus de boeuf

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
      Please choose one dessert menu.
    ・レモンバーベナのスフレ 平岡レモンと淡路ミルクジェラート
     Lemon verbeba soufflé with Hiraoka farm lemon and Awaji milk gelato
    ・ペルー産アルトエルソル 65% ベルギー産3815 58%のクラシックショコラ マカダミアナッツのジェラート
     Classic choclate cake (Peruvian chocolate Alto el Sol 65%, Belgium 3815 58%) with makadamia nut gelato
    ・グラスとソルベの盛り合わせ
     Ice cream and sherbet

  • パン Bread

  • コーヒー又は紅茶 Coffee or Tea

※食材の仕入状況等によりメニュー内容は変更になる場合がございます。
Please understand that there is a case of to change the item of the menu without a notice.

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