2018.3&4月 ディナーコース Dinner Course

期 間 Date

  • 2018.3/1 wed.~4/30 mon.
    5:30p.m.~9:00p.m. 

アイランドコース “island course” 

¥5,500(¥6,534税・サ込)

  • 食前のお楽しみ Small appetizers

  • 瀬戸内産鰆の炙り 明石ダコのプッタネスカと芽三つ葉 桜海老とオリーブのセック
    Broiled Setouchi Spanich mackerel with Akahi octopus puttanesca, small shrimp and olive sec

  • 季節野菜のスープ Seasonal vegatable soup

  • メイン料理 (魚料理 または 肉料理)
    下記よりお好きな料理を1品お選びください Please choose one dish  
    ・愛媛県産桜鯛のポアレ 春キャベツのエチュベ ブールブラン・ラ・ペタル
    Pan-fried red sea bream from Ehime and étuvée of spring cabbage with white wine butter sauce 
    ・本日の特選肉料理 
     Specially selected meat dish of the day
    ・播州赤鶏のグリル 春牛蒡のフリット 不知火のボライユ ア ロランジェ
    Grilled Banshu chicken with spring burdock root fritter, braised chicken with shiranui orange  
    ・特選黒毛和牛フィレ肉のグリユ セミドライ黒胡椒とマルサラ(+¥3000)
     Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with semi-dried black pepper and Marsala
    ・特選神戸牛ロースのグリユ 花山葵と山ワサビ(+¥6,000)
     Grilled specially selected Kobe beef sirloin with wasabi blossom buds and wasabi

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
      Please choose one dessert menu.
    ・晩白柚とオクノ卵
     Dessert of banpeiyu and Okuno egg
    ・"又玄”の抹茶パルフェ 熊本県産キンカンのコンポート
     Matcha green tea “Yuugen” parfait with kumquat compote
    ・グラスとソルベの盛り合わせ
     Ice cream and sherbet

  • パン Bread

  • コーヒー又は紅茶 Coffee or Tea

スパキュイジーヌ 「九州・熊本&宮崎フェア」  

¥ 8,000 (¥9,504税・サ込)

  • 食前のお楽しみ Small appetizers

  • 桜鯛のレモンマートルマリネ 菜の花のビネグレットと木の芽のジェノワーズ 焼海老のエスプレット
    Red sea bream marine with lemon myrtle, rape blossom vinaigrette and leaf bud génoise, grilled shrimp flavored pepper

  • 季節野菜のスープ Seasonal vegetable soup

  • 宮崎県産白チョウザメのムニエルとキャビア 熊本県産黒米と青のりのソース・オ・ザルグ
    White sturgeon meunière from Miyazaki with wild rice and green laver sauce

  • 上天草産猪豚のグリル 八代産生姜のコンフィチュールとソースマルカッサン 西原村産シルクスイ―トの焼き芋
    Grilled inobuta meat from Kamiamakusa with ginger jam and marcassin sauce, silk sweet potato

  • 晩白柚とオクノ卵 
    Dessert of banpeiyu and Okuno egg

  • パン Bread

  • コーヒー、紅茶またはハーブティー
    Coffee, Tea or Herbal Tea

ディナー グルマン “dinner gourmand”

¥10,000 (¥11,880税・サ込)

  • 食前のお愉しみ Small appetizers

  • 瀬戸内産鰆の炙り 明石ダコのプッタネスカと芽三つ葉 桜海老とオリーブのセック
    Broiled Setouchi Spanich mackerel with Akahi octopus puttanesca and mitsuba sprout, small shrimp and olive sec

  • 蛍烏賊とホワイトアスパラのサバイヨン
    Firefly squid and white asparagus sabayon

  • 季節野菜のスープ Seasonal vegetable soup

  • 愛媛県産桜鯛のポアレ 春キャベツのエチュベ ブールブラン・ラ・ペタル
    Pan-fried red sea bream from Ehime and étuvée of spring cabbage with white wine butter sauce

  • お肉料理 meat dish
    下記よりお好きな肉料理を1品お選びください
    Please choose one meat dish
    ・本日の特選肉料理
     Specially selected meat dish of the day
    ・播州赤鶏のグリル 春牛蒡のフリット 不知火のボライユ ア ロランジェ
     Grilled Banshu chicken with spring burdock root fritter, braised chicken with shiranui orange
    ・特選黒毛和牛フィレ肉のグリユ セミドライ黒胡椒とマルサラ(+¥3000)
     Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
      Please choose one dessert menu.
    晩白柚とオクノ卵
     Dessert of banpeiyu and Okuno egg
    ・"又玄”の抹茶パルフェ 熊本県産キンカンのコンポート
     Matcha green tea “Yuugen” parfait with kumquat compote
    ・グラスとソルベの盛り合わせ
     Ice cream and sherbet

  • パン Bread

  • コーヒー又は紅茶 Coffee or Tea

神戸牛ディナー “Kobe beef dinner” 

¥ 13,000 (¥15,444税・サ込)

  • 食前のお愉しみ Small appetizers

  • 瀬戸内産鰆の炙り 明石ダコのプッタネスカと芽三つ葉 桜海老とオリーブのセック
    Broiled Setouchi Spanich mackerel with Akahi octopus puttanesca and mitsuba sprout, small shrimp and olive sec

  • 蛍烏賊とホワイトアスパラのサバイヨン
    Firefly squid and white asparagus sabayon

  • 季節野菜のスープ Seasonal vegatable soup

  • 愛媛県産桜鯛のポアレ 春キャベツのエチュベ ブールブラン・ラ・ペタル
    Pan-fried red sea bream from Ehime and étuvée of spring cabbage with white wine butter sauce

  • 特選神戸牛ロースのグリユ 花山葵と山ワサビ
    Grilled specially selected Kobe beef sirloin with

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
      Please choose one dessert menu.
    晩白柚とオクノ卵
     Dessert of banpeiyu and Okuno egg
    ・"又玄”の抹茶パルフェ 熊本県産キンカンのコンポート
     Matcha green tea “Yuugen” parfait with kumquat compote
    ・グラスとソルベの盛り合わせ
     Ice cream and sherbet

  • パン Bread

  • コーヒー又は紅茶 Coffee or Tea

※食材の仕入状況等によりメニュー内容は変更になる場合がございます。
Please understand that there is a case of to change the item of the menu without a notice.

ご予約・お問い合わせ

インターネットからのご予約・お問い合わせは
下記よりお進みください。

  • ご予約はこちら
  • レストラン予約係 TEL:078-857-7007
  • ユニバーサル・スタジオ・ジャパン(R)
  • アソシエイトホテル

© & ® Universal Studios. All rights reserved. CR13-0461

PAGETOP