CLOSE

close

CLOSE

    • チェックイン日
    • チェックアウト日
    • 出発空港
    • 人数

close

2018.11&12月 ディナーコース Dinner Course

2018.12/22 sat. ~ 2018.12/25 tue.は、クリスマス特別ディナーのみのご用意となります。
2018.12/31 mon. ~ 2019.1/3 thu.は、ニューイヤー特別ディナーのみのご用意となります。
*12/31 mon. ~ 1/3 thu.のディナーは、5:00p.m.~営業いたします。

期 間 Date

  • 2018.11/1 thu.~12/30 sun.
    5:30p.m.~9:00p.m.

アイランドコース “island course” 

¥5,500(¥6,534税・サ込)

  • 食前のお楽しみ Small appetizer

  • 瀬戸内産鮮魚のロザス 赤と白の蕪 橙の香り
    Rosace of Setouchi fish with red and white turnip, bitter orange

  • 季節野菜のスープ Seasonal vegatable soup

  • メイン料理 (魚料理 または 肉料理)
    下記よりお好きな料理を1品お選びください Please choose one dish  
    ・旬鮮魚のポアレ 春菊と冬葱のメランジェ 黒大蒜のアイヨリと葱と実山椒のソフリト
     Pan-fried seasonal fresh fish with crown daisy and scallion, black garlic aioli sauce, sofrito with scallion and green Japanese peppercorn
    ・本日の特選肉料理 
     Specially selected meat dish of the day
    ・骨付き仔羊ロースのグリユ 苺とミントのランディボワーズとハリッサ
     Grilled lamb with strawberry and mint antiboise, Harissa
    ・特選黒毛和牛フィレ肉のグリユ 黒トリュフとフォアグラのモンテ・オ・ブール(+¥3000)
     Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with black truffle and foie-gras monter au beurre
    ・特選神戸牛ロースのグリユ 紅大根とグラス・ド・ヴィアン(+¥6,000)
     Grilled specially selected Kobe beef sirloin with red radish and “glace de viande”

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
      Please choose one dessert menu.
    ・柑橘とマスカルポーネのパルフェ タイムの香り
     Citrus and Mascarpone gelato parfait
    ・又玄と米粉のフォンダン 黒蜜とミルクのジェラート きな粉のネージュ
     Fondant of rice flour and Yuugen matcha, brown sugar syrup and soybean flour
    ・グラスとソルベの盛り合わせ
     Ice cream and sherbet

  • パン Bread

  • コーヒー又は紅茶 Coffee or Tea

スパキュイジーヌ 「海老・カニフェア」  

¥ 8,000 (¥9,504税・サ込)

  • 食前のお楽しみ Small appetizer

  • アトランティックサーモンの昆布と鰹の旨味 紫菊花と山葵菜のクロリ フレンチキャビアのヴェルド
    Atlantic salmon with kombu and bonito, edible purple chrysanthemum and Wasabina greens, Frensh caviar

  • 季節野菜のスープ Seasonal vegetable soup

  • オマール海老のモリンガリーフのパルファン 有機キヌアとズワイガニのタブレ 海藻のチュイール
    Grilled lobster with Moringa leaf, organic quinoa and snow crabmeat taboulé, seaweed tuile

  • 三冬鴨のロティ 兵庫県産南瓜のアルゴ カシスと珈琲
    Roasted duck and locally grown pumpkin with cassis sauce and coffee

  • 柑橘とマスカルポーネのパルフェ タイムの香り
    Citrus and Mascarpone gelato parfait

  • パン Bread

  • コーヒー、紅茶またはハーブティー
    Coffee, Tea or Herbal Tea

ディナー グルマン “dinner gourmand”

¥10,000 (¥11,880税・サ込)

  • 食前のお愉しみ Small appetizers

  • 瀬戸内産鮮魚のロザス 赤と白の蕪 橙の香り
    Rosace of Setouchi fish with red and white turnip, bitter orange

  • 北陸産帆立貝のグリユ 美膳雑穀と牛蒡 パプリカのアルビュフェラ
    Grilled scallops from Hokuriku, cereals and burdock root, sauce Albuféra with paprika

  • 季節野菜のスープ Seasonal vegetable soup

  • 旬鮮魚のポアレ 春菊と冬葱のメランジェ 黒大蒜のアイヨリと葱と実山椒のソフリト
    Pan-fried seasonal fresh fish with crown daisy, black garlic aioli sauce, sofrito with scallion and green Japanese peppercorn

  • お肉料理 meat dish
    下記よりお好きな肉料理を1品お選びください
    Please choose one meat dish
    ・本日の特選肉料理
     Specially selected meat dish of the day
    ・骨付き仔羊ロースのグリユ 苺とミントのランディボワーズとハリッサ 
     Grilled lamb with strawberry and mint antiboise, Harissa
    ・特選黒毛和牛フィレ肉のグリユ 黒トリュフとフォアグラのモンテ・オ・ブール
     Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with black truffle and foie-gras “monter au beurre”

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
      Please choose one dessert menu.
    ・柑橘とマスカルポーネのパルフェ タイムの香り
     Citrus and Mascarpone gelato parfait
    ・又玄と米粉のフォンダン 黒蜜とミルクのジェラート きな粉のネージュ
     Fondant of rice flour and Yuugen matcha, brown sugar syrup and soybean flour
    ・グラスとソルベの盛り合わせ
     Ice cream and sherbet

  • パン Bread

  • コーヒー又は紅茶 Coffee or Tea

神戸牛ディナー “Kobe beef dinner” 

¥ 13,000 (¥15,444税・サ込)

  • 食前のお愉しみ Small appetizers

  • 瀬戸内産鮮魚のロザス 赤と白の蕪 橙の香り
    Rosace of Setouchi fish with red and white turnip, bitter orange

  • 北陸産帆立貝のグリユ 美膳雑穀と牛蒡 パプリカのアルビュフェラ
    Grilled scallops from Hokuriku, cereals and burdock root with sauce Albuféra

  • 季節野菜のスープ Seasonal vegatable soup

  • 旬鮮魚のポアレ 春菊と冬葱のメランジェ 黒大蒜のアイヨリと葱と実山椒のソフリト
    Pan-fried seasonal fresh fish with crown daisy, black garlic aioli sauce, sofrito with scallion and green Japanese peppercorn

  • 特選神戸牛ロースのグリユ 紅大根とグラス・ド・ヴィアン
    Grilled specially selected Kobe beef sirloin with red radish and “glace de viande”

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
      Please choose one dessert menu.
    ・柑橘とマスカルポーネのパルフェ タイムの香り
     Citrus and Mascarpone gelato parfait
    ・又玄と米粉のフォンダン 黒蜜とミルクのジェラート きな粉のネージュ
     Fondant of rice flour and Yuugen matcha, brown sugar syrup and soybean flour
    ・グラスとソルベの盛り合わせ
     Ice cream and sherbet

  • パン Bread

  • コーヒー又は紅茶 Coffee or Tea

※食材の仕入状況等によりメニュー内容は変更になる場合がございます。
Please understand that there is a case of to change the item of the menu without a notice.

ご予約・お問合せ

インターネットからのご予約・お問合せは
下記よりお進みください。

PAGETOP