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2018.7&8月 ディナーコース Dinner Course

期 間 Date

  • 2018.7/1 sun.~8/31 fri.
    5:30p.m.~9:00p.m. 

アイランドコース “island course” 

¥5,500(¥6,534税・サ込)

  • 食前のお楽しみ Small appetizer

  • 瀬戸内産鮮魚の湯引き 純米酢「酢屋勘三郎」と発酵レモンのラレシビネグレット 又玄の抹茶塩
    Parboiled Setouchi fish with vinaigrette sauce with “Suya-Kanzaburo” from local vinegar brewery and fermented lemon, matcha “Yugen” salt

  • 季節野菜のスープ Seasonal vegatable soup

  • メイン料理 (魚料理 または 肉料理)
    下記よりお好きな料理を1品お選びください Please choose one dish  
    ・旬鮮魚のポアレ 夏野菜のグリユ クレームドパセリとバルサミコ
     Pan-fried Setouchi fish and grilled summer vegetables with parsley cream and balsamic vinegar
    ・本日の特選肉料理 
     Specially selected meat dish of the day
    ・トスカーナ州シェーナ産 チンタセネーゼ豚のグリユ  神戸トマトとディル 2種のムータルド
     Grilled Cinta senese pork from from Scena, Tuscany with tomato from Kobe and dill, two kinds of mutard
    ・特選黒毛和牛フィレ肉のグリユ  紫蘇と柚子胡椒のジュ(+¥3000)
     Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with perilla and yuzu pepper sauce
    ・特選神戸牛ロースのグリユ エシャロットのジャポネーゼ(+¥6,000)
     Grilled specially selected Kobe beef sirloin with shallot

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
      Please choose one dessert menu.
    ・藤木農園のゆめメロンジェラート 白桃のコンポートとパウダー
     Gelato of Yume melon from Fujiki farm with white peach compote and peach powder
    ・フランス産ショコラ塩キャラメル風味のガトー ほうじ茶のグラス
     Chocolate gateau with salted caramel, roasted green tea ice cream
    ・グラスとソルベの盛り合わせ
     Ice cream and sherbet

  • パン Bread

  • コーヒー又は紅茶 Coffee or Tea

スパキュイジーヌ 「涼フェア」  

¥ 8,000 (¥9,504税・サ込)

  • 食前のお楽しみ Small appetizer

  • 麦藁イサキの焼霜 オクラと酢橘のサルサベルデ 白ゴーヤのグレック
    Grilled grunt in season with okra and citrus salsa verde, white balsam pear

  • 季節野菜のスープ Seasonal vegetable soup

  • 旬鮮魚のグリエ グリーンアニスのノアゼット 香ばしいエピスフリットとマダガスカルブラックペッパー
    Grilled fish with green anise noisette, fried vegetable and crispy epice with Madagascar black pepper

  • 兵庫県産 はりま牛内腿肉のブラック&ブルー 丸茄子のシヴェ 京都・澤井醤油”イタリアンもろみ”と四川花椒菜のメランジェ
    Black & blue grilled topside of beef from Harima and stewed round eggplant with Italian soy sauce moromi and Shichuan rock chive

  • 藤木農園のゆめメロンジェラート 白桃のコンポートとパウダー
    Gelato of Yume melon from Fujiki farm with white peach compote and peach powder

  • パン Bread

  • コーヒー、紅茶またはハーブティー
    Coffee, Tea or Herbal Tea

ディナー グルマン “dinner gourmand”

¥10,000 (¥11,880税・サ込)

  • 食前のお愉しみ Small appetizers

  • 瀬戸内産鮮魚の湯引き 純米酢~酢屋勘三郎~と発酵レモンのラレシビネグレット 又玄の抹茶塩
    Parboiled Setouchi fish with vinaigrette sauce with “Suya-Kanzaburo” from local vinegar brewery and fermented lemon, matcha “Yugen” salt

  • 播州赤鶏のバロティーヌ ティムットペッパーの香り 玉蜀黍とモッツァレラ
    Ballottine of Banshu chicken with timut pepper, corn and mozzarella

  • 季節野菜のスープ Seasonal vegetable soup

  • 旬鮮魚のポアレ 夏野菜のグリユ クレームドパセリとバルサミコ
    Pan-fried seasonal fish and grilled summer vegetables with parsley cream and balsamic vinegar

  • お肉料理 meat dish
    下記よりお好きな肉料理を1品お選びください
    Please choose one meat dish
    ・本日の特選肉料理
     Specially selected meat dish of the day
    ・トスカーナ州シェーナ産 チンタセネーゼ豚のグリユ  神戸トマトとディル 2種のムータルドェ
     Grilled Cinta senese pork from from Scena, Tuscany with tomato from Kobe and dill, two kinds of mutard
    ・特選黒毛和牛フィレ肉のグリユ   紫蘇と柚子胡椒のジュ
     Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with perilla and yuzu pepper sauce

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
      Please choose one dessert menu.
    ・藤木農園のゆめメロンジェラート 白桃のコンポートとパウダー
     Gelato of Yume melon from Fujiki farm with white peach compote and peach powder
    ・フランス産ショコラ塩キャラメル風味のガトー ほうじ茶のグラス
     Chocolate gateau with salted caramel, roasted green tea ice cream
    ・グラスとソルベの盛り合わせ
     Ice cream and sherbet

  • パン Bread

  • コーヒー又は紅茶 Coffee or Tea

神戸牛ディナー “Kobe beef dinner” 

¥ 13,000 (¥15,444税・サ込)

  • 食前のお愉しみ Small appetizers

  • 瀬戸内産鮮魚の湯引き 純米酢「酢屋勘三郎」と発酵レモンのラレシビネグレット 又玄の抹茶塩
    Parboiled Setouchi fish with vinaigrette sauce with “Suya-Kanzaburo” from local vinegar brewery and fermented lemon, matcha “Yugen” salt

  • 播州赤鶏のバロティーヌ ティムットペッパーの香り 玉蜀黍とモッツァレラ
    Ballottine of Banshu chicken with timut pepper, corn and mozzarella

  • 季節野菜のスープ Seasonal vegatable soup

  • 旬鮮魚のポアレ 夏野菜のグリユ クレームドパセリとバルサミコ
    Pan-fried seasonal fish and grilled summer vegetables with parsley cream and balsamic vinegar

  • 特選神戸牛ロースのグリユ  エシャロットのジャポネーゼ
    Grilled specially selected Kobe beef sirloin with

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
      Please choose one dessert menu.
    ・藤木農園のゆめメロンジェラート 白桃のコンポートとパウダー
     Gelato of Yume melon from Fujiki farm with white peach compote and peach powder
    ・フランス産ショコラ塩キャラメル風味のガトー ほうじ茶のグラス
     Chocolate gateau with salted caramel, roasted green tea ice cream
    ・グラスとソルベの盛り合わせ
     Ice cream and sherbet

  • パン Bread

  • コーヒー又は紅茶 Coffee or Tea

※食材の仕入状況等によりメニュー内容は変更になる場合がございます。
Please understand that there is a case of to change the item of the menu without a notice.

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