5:00p.m.-8:30p.m.
12/31~1/2は二部制となります。
12/30~1/3 「景福 けいふく」メニュー
迎春オードブル盛り合わせ
Specially assorted New Year's cold appetizers
蟹肉と白きくらげ入り上湯とろみスープ
Thick soup with white jellyfish and crabmeat
北京ダックの玄米クレープ包み 特製味噌とともに
Peking duck with specially made miso
有頭大海老のチリソース煮込み 蒸しパン添え
Braised prawn with chili sauce, steamed bun
和牛と彩り野菜のオイスターソース炒め
Stir-fried wagyu beef and seasonal vegetables with oyster sauce
五目蒸しおこわ ハスの葉の香り
Steamed glutinous rice wrapped in lotus leaf
正式杏仁豆腐 杏露酒ジュレを添えて
Almond jelly with apricot wine jelly
12/30~1/3 「吉瑞 きちずい」メニュー
迎春翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted New Year's cold appetizers
丹波地どりと乾貨入り金華ハム香る上湯蒸しスープ
有頭大海老のチリソース煮込み 蒸しパン添え
Braised prawn with chili sauce, steamed bun
クエの葱生姜蒸し 特製醤油
Steamed longtooth grouper with green onion and ginger, special soy sauce
淡路牛フィレ肉のステーキ 神戸ワインソース
Awaji beef tenderloin steak with Kobe wine sauce
上海蟹味噌入りあんかけ焼き飯 土鍋仕立て
Chinese fried rice with Shanghai crab butter, thick starchy sauce
果肉たっぷりのマンゴープリンとゴマ団子
Mango pudding with mango pulp, sesame dumpling
12/30~1/3 「遐福 かふく」メニュー
迎春特製オードブル盛り合わせ
Specially assorted New Year's cold appetizers
淡路島3年とらふぐと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
Steamed soup with three-year-farmed tiger pufferfish in Awaji Island and 8 kinds of dried food, Kinka ham
北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
Peking duck with specially made miso
活けアワビの丸ごとやわらか極上ソース煮込み
Braised whole abalone with specially made sauce
伊勢海老のチリソース煮込み 蒸しパン添え
Spiny lobster braised with chili sauce, steamed bun
黒毛和牛サーロインの煎り焼き 淡路島産玉葱ソース
Sauteed Japanese black beef sirloin with onion sauce from Awaji Island
鮮魚の蒸し物のせご飯 上湯スープがけ
Rice soup topped with steamed fresh fish
デザート盛り合わせ
Chinese desserts assorted
*メニュー内容は食材の仕入れ状況等により変更になる場合がございます。