CLOSE

close

CLOSE

    • チェックイン日
    • チェックアウト日
    • 出発空港
    • 人数

close

CLOSE

close

CLOSE

    • チェックイン日
    • チェックアウト日
    • 出発空港
    • 人数

close

  • ホーム
  • 宿泊
  • 天然自家温泉 スパ&ウェルネス
  • レストラン&バー
  • ウェディング
  • 会議・宴会
  • ショップ
  • フロアガイド
  • アクセスガイド
  • ご予約
      • チェックイン日
      • チェックアウト日
      • 出発空港

2018年 5&6月 Garden Buffet 「Healthy Food フェア」

2018年5&6月 Garden Buffet  フードメニュー

コールアイテム Cold dishes

  • 甘エビの刺身 有機杉樽醤油(5/1~5/6限定)
    Sashimi of northern shrimps with organic soy sauce

  • 生湯葉の刺身 クコの実添え(5/7~平日ランチ・平日ディナー・土日祝ランチ限定)
    Tofu skin with Chinese wolfberry

  • キハダマグロの生湯葉添え(5/12~土日祝ディナー限定)
    Yellowfin tuna with tofu skin

  • 初鰹のタタキ 熊本県産不知火ソース
    Slices of bonito tataki with Shiranui citrus sauce from Kumamoto

  • 加古川市高見農園 こだわりフルティカ ミディトマトと生ハム
    Tomatoes from Takami farm and raw ham

  • 淡路島産鶏胸肉とキヌアのシーザーサラダ
    Caesar salad with chicken from Awaji Island and quinoa

  • 若鳥のエスカベッシュ ライムの香り
    Escabeche of chicken flavored with lime

  • 淡路島産新玉ねぎとペッパーロイン(ランチ限定)<日替わり> Fresh onions from Awaji Island and pepper loin

  • 自家製マカロニサラダ(ランチ限定)<日替わり> Homemade macaroni salad

  • 4種類のオリーブとドライトマトの香草マリネ(ディナー限定)<日替わり> Marinated 4 kinds of olives and dried tomatoes with herbs

  • 兵庫県産彩り野菜と鴨スモーク フレッシュオレンジ添え(ディナー限定)<日替わり> Local vegetables and smoked duck with fresh oranges

  • 淡路島産オニオンロースト 燻製オイルの香り<日替わり> Roasted onions from Awaji Island flavored with smoked oil

  • 彩り野菜の自家製ピクルス<日替わり> Pickled colouful vegetables

ホットアイテム Hot dishes

  • 瀬戸内産六穀豚肩ロース 灘五郷の塩麹マリネ
    Boston butt of Setouchi Rokkokuton pork marinated with salted rice malt from Nada-Gogo

  • 淡路島産新玉ねぎと琵琶湖産稚鮎のフリッター
    Fritters of fresh onions from Awaji Island and young sweetfish from Lake Biwa

  • 宮崎県産ケールと白菜、浅利の蒸し焼き グレープシードの香り
    Braised kale from Miyazaki, Chinese cabbage and short-neck clams flavored with grape seeds

  • かれいの全粒粉揚げ 魚介ベースの餡かけソース 柚子胡椒添え
    Deepfried flounder with whole wheat flour, with thick starchy seafood sauce and yuzu pepper

  • 大麦とキヌアのヘルシーリゾット
    Healthy risotto of barley and quinoa

  • 【中国料理「翠亨園」特製】豚のスペアリブ
    - Chinese Restaurant Suikyo-en - Pork spareribs

  • 兵庫県産野菜とメバルのアクアパッツァ
    Aqua pazza of local vegetables and rockfish

  • 兵庫県産ほうれん草と新じゃがいものグラタン
    Gratin of local spinach and new crop potatoes

  • 若鳥のグリル 山椒味噌ソース
    Grilled chicken with Japanese pepper and miso sauce

  • 兵庫県産ヘルシーベジタブルロースト
    Roasted local vegetables

  • ガーデン特製  じっくり煮込んだ牛すじカレー
    Beef tendon curry

  • 兵庫県産椎茸と蛤の豆乳茶碗蒸し(ランチ限定)
    Savory steamed soy milk and egg custards with shiitake mushroom from Hyogo and clams

  • 淡路島産獲れたて野菜のポトフ 淡路オニオンスープ仕立て(ディナー限定)
    Pot-au-feu of fresh vegetables from Awaji Island, Awaji onion soup style

  • 淡路島産わかめと本日の野菜のしゃぶしゃぶ
    Shabu-shabu of wakame seaweed from Awaji Island and today's vegetables

  • 五穀米の蒸籠蒸し
    Steamed 5 kinds of wild rice

サラダコーナー Salads

下記野菜より数種類(その日の仕入れ状況による)

  • カラフルプチトマト(兵庫県産) Colorful tomatoes

  • コールスロー(兵庫県産) Coleslaw

  • 新玉ねぎ(兵庫県産) Fresh onions

  • サラダ水菜(兵庫県産) Potherb mustard

  • メランジェサラダ(兵庫県産) Melange salad

  • ブロッコリー(兵庫県産) Broccoli

  • カリフラワー(兵庫県産) Cauliflower

  • わさび菜(兵庫県産) Wasabina greens

  • ルッコラ(兵庫県産) Arugula

各種スープ Soups

  • 味噌汁(淡路味噌使用) miso soup

キッズコーナー Kids Corner

日替わり daily menu

  • ホットサンド Toasted sandwich

  • たこ焼きまたはオムレツ Takoyaki / Omelet

  • フライドトポテト Fried potato

  • ピラフ Pilaff

    など

フルーツ Fruits

  • フルーツ各種 Seasonal fruits

5&6月 ライブクッキングコーナー(平日ランチ) Chef’s Performance

  • アメリカ産 サーロインステーキ 淡路オニオンソース
    American sirloin steak with Awaji onion sauce

  • アンデス高原ポークステーキ
    Andes Kogen pork steak

5&6月 ライブクッキングコーナー(土日祝ランチ) Chef’s Performance

  • アメリカ産 サーロインステーキ 淡路オニオンソース
    American sirloin steak with Awaji onion sauce

  • アンデス高原ポークステーキ
    Andes Kogen pork steak

  • 揚げたて3種のスイーツ点心
    3 kinds of deep-fried sweets

5&6月 ライブクッキングコーナー(平日ディナー) Chef’s Performance

  • ガーデンカフェ特製ローストビーフと兵庫県産直送野菜のフレッシュサラダのタリアータ 甘味溢れる熊本県産人参のドレッシングとホワイトバルサミコソース
    Tagliata of roast beef and local vegetable salad with carrot dressing from Kumamoto and white balsamic sauce

  • 揚げたて3種のスイーツ点心
    3 kinds of deep-fried sweets

5&6月 ライブクッキングコーナー(土日祝ディナー) Chef’s Performance

  • ガーデンカフェ特製ローストビーフと兵庫県産直送野菜のフレッシュサラダのタリアータ 甘味溢れる熊本県産人参のドレッシングとホワイトバルサミコソース
    Tagliata of roast beef and local vegetable salad with carrot dressing from Kumamoto and white balsamic sauce

  • 淡路島産旬の味覚 生しらす丼
    Rice bowls with fresh whitebait from Awaji Island

デザートDesserts

  • デザート、アイスクリーム各種(6種) Desserts

ソフトドリンクコーナー Soft drink

  • オレンジジュース Orange

  • アップルジュース Apple

  • アセロラジュース Acerola

ご予約・お問合せ

インターネットからのご予約・お問合せは
下記よりお進みください。

  • ユニバーサル・スタジオ・ジャパンTM
  • アソシエイトホテル
  • Japan. Free Wi-Fi

© & ® Universal Studios. All rights reserved. CR13-0461

PAGETOP