冷製料理 Cold dishes
※メニュー内容は変更になる場合がございます
甘海老の氷漬け
Northern shrimp
鹿児島県産 キビナゴの刺身
Sashimi of yellowtail from Kagoshima
お刺身盛り合わせ
Sliced raw fish
各種手作り惣菜
Side dish
手作り豆腐
Homemade Tofu
播州姫路本町 モーツァルトの卵*「夢美人」の温泉卵
*モーツァルトを聴きながら育った鶏から産まれた卵
Soft boiled egg
コールドミート
Assorted cold meat
長崎県産 紅コチとデコポンのエスカベッシュ
Escabeche with red flat-head and dekopon
九州 ソールフード ハトシ
Nagasaki style shrimp toast
熊本郷土料理 辛子蓮根
Spicy lotus root
スモークサーモンとアボカド ナッツドレッシングソース
Smoked salmon and avocado with nut dressing sauce
温製料理 Hot dishes
※メニュー内容は変更になる場合がございます
海老の蒸し春巻き
Shrimp spring roll
小籠包
Soup Dumpling
白海老の茶碗蒸し 柚子の香り
Steamed egg custard with white shrimp,yuzu flavor
酒処 野菜たっぷりの灘の粕汁
Sake lees soup with vegetables
ガーデン特製 牛すじの黒カレー
Beef tendon curry
中国料理レストラン”翠亨園”より1品「雲白肉」
Sichuan styled sliced pork with spicy garlic sauce
メバルのムニエル 博多すぎ茸のブールブランソース
Mebaru Meuniere with hakata sugatake mushrooms, beurre blanc sauce
若鶏のグリル シャスールソース
Grilled young chicken with chasseur sauce
魚介と彩り野菜のブイヤベース
Bouillabaisse with seafoods and colorful vegetables
宮崎名物 若鶏の黒酢チキン南蛮
Marinated deep-fried chicken with dark vinegar and tartar sauce
福岡名物 もつ鍋
Hot pot dish with offal (Fukuoka)
淡路島牛乳を使ったホワイトソースのシーフードグラタン
Seafood gratin with Awaji milk white sauce
宮崎ブランドポーク 豚肩ロースの低温調理 粒マスタードソース
Low temperature cookec pork shoulder with mustard sauce
サラダコーナー Salads
下記野菜より数種類(その日の仕入れ状況による)
GARDEN 彩り野菜のミックスサラダ
Mixed salad
GARDEN プチトマト
mini tomato
GARDEN 水菜サラダ
Potherb mustard
GARDEN スライスオニオン
Onion
GARDEN トレビス
Radicchio
GARDEN ミックスビーンズ
Mixed beans
GARDEN コールスロー
Coleslaw
GARDEN 紅芯大根
Watermelon radish
GARDEN パプリカ
Paprika
キッズメニュー Kids menu
お子様プレート Kids plate
※出来立てをご用意いたします。お席にてスタッフまでご注文ください。
お子様カレー ※アレルゲンフリー
Kids curry
ライブクッキングコーナー(平日ランチ) Chef’s Performance
鱚と海老の天婦羅
Tempura ~sand borer, shrimp~
野菜たっぷり 魚介出汁の長崎 皿うどん
Nagasaki style fried noodles with vegetables and seafood broth
九州産豚肩ロースの炭火焼き
Charcoal-grilled pork shoulder from Kyushu
ライブクッキングコーナー(土日祝ランチ) Chef’s Performance
酒処 灘五郷の酒粕でマリネしたローストビーフ
Aged roast beef with Nada sake lees
鹿児島県枕崎産 ぶえん鰹のタタキ丼
Bonito tataki bowl from Makurazaki, Kagoshima
揚げたて 鱚と海老の天麩羅
Tempura ~sand borer, shrimp~
ライブクッキングコーナー(平日ディナー) Chef’s Performance
揚げたて 鱚と海老の天麩羅
Tempura ~sand borer, shrimp~
牛肩ロースの炭火焼き 淡路玉葱ソース
Charcoal-grilled beef shoulder loin with Awaji onion sauce
鹿児島県枕崎産 ぶえん鰹のタタキ丼
Bonito tataki bowl from Makurazaki, Kagoshima
ライブクッキングコーナー(土日祝ディナー) Chef’s Performance
酒処 灘五郷の酒粕でマリネしたローストビーフ
Aged roast beef with Nada sake lees
鹿児島県産 黒瀬鰤の出汁しゃぶしゃぶ
Kurose Yellowtail Shabu-Shabu
揚げたて 鱚と海老の天麩羅
Tempura ~sand borer, shrimp~
デザート ~いちごとマシュマロ串、飴とチョコの2種~
Dessert
九州産いちごを使った各種デザートをご用意
福岡県産”あまおう”や佐賀県産”いちごさん”、長崎県産”恋みのり”・”ゆめのか”、熊本県産”ゆうべに”などが、登場いたします!
※その日の仕入れ状況により、種類は異なります
いちごクリーム大福
苺ムース 柑橘のジュレ
苺のティラミス など
※メニュー内容は変更になる場合がございます
デザートDesserts
各種デザート
Desserts
各種アイスクリーム
ice cream
ソフトドリンクコーナー Soft drink
オレンジジュース
Orange
アップルジュース
Apple
烏龍茶
Oolong tea