2017年 11月~12月 Garden Buffet 「海老カニフェア」

2017年 11月&12月 Garden Buffet 「海老カニフェア」フードメニュー(11/1~12/30)

12/22 fri. ~ 12/25 mon. のディナーバイキングはクリスマス特別メニューとなります。
12/31 sun. ~ 1/3 wed. のランチ・ディナーバイキングはニューイヤー特別メニューとなります。

コールアイテム Cold dishes

  • 海老と蟹のばらちらし寿司
    Scattered Sushi of shrimps and crabs

  • 淡路どりと海老の彩り野菜のチョップドサラダ
    Colorful chopped salad of local chicken, shrimps and vegetables

  • 兵庫県産野菜と白魚のゆず胡椒マリネ
    Marinated local vegetables and whitebait with yuzu pepper

  • 甘海老の刺身
    Sashimi of northern shrimps

  • 神戸市西区押部谷甘果園の干し柿の生ハムサラダ 季節のフルーツ添え
    Salad of local dried persimmons and raw ham with seasonal fruits

  • ボロニアハム(ランチのみ)
    Bologna ham

  • フィジリのマカロニサラダ(ランチのみ)
    Macaroni salad using Fusilli

  • 鴨のスモーク(ディナーのみ)
    Smoked duck

  • トマトのカルパッチョ(ディナーのみ)
    Tomato carpaccio

  • キャロットラペ
    Carrot rape

  • 自家製ピクルス
    Homemade pickles

  • 淡路島産オニオンロースト
    Roasted onions from Awaji Island

  • 彩りミックスビーンズ
    Colorful mixed beans

  • ペッパーロイン
    Pepper loin

  • コンキリエのマカロニサラダ
    Macaroni salad using Conchiglie

ホットアイテム Hot dishes

  • 兵庫県産野菜と若鶏の淡路味噌炒め
    Local vegetables and chicken fried with local soybean paste

  • わかさぎのフリッター
    Fritter of pond smelt

  • スペイン産ガリシアプレミアムポークグリル 赤ワインソース(土日祝のみ)
    Galician premium pork grilled with red wine sauce

  • ポークカツレツ 淡路島産バジルトマトソース(平日のみ)
    Pork cutlet with lical basil and tomato sauce

  • 兵庫県明石蛸のコロッケと蟹クリームコロッケ
    Akashi octopus croquettes and crabmeat cream croquettes

  • 若鶏のグリル 粒マスタードソース
    Grilled chicken with grain mustard sauce

  • 【中国料理翠亨園特製】海老のマヨネーズソース和え(ディナーのみ)
    Shrimps with mayonnaise, Suikyo-en style

  • 豚の黒酢炒め(ランチのみ)
    Pan-fried pork with dark vinegar sauce, Suikyo-en style

  • 真鱈の蒸し物 茸と彩り野菜の和風餡かけ
    Steamed pacific cods with mushrooms, colorful vegetables and a thick starchy sauce

  • メヌケのポワレ アメリケーヌソース
    Pan-fried ocean perch with American sauce

  • 兵庫県産チンゲン菜と浅利、海老のアーリオオリオ
    Aglio olio with Chinese mustard green,Japamese littleneck and shrimp

  • 蟹味噌のマカロニグラタン
    Macaroni gratin with crab butter

  • ガーデン特製 牛筋カレー
    Beef tendon curry

  • 兵庫県産契約農家直送野菜のしゃぶしゃぶ
    Local Hyogo vegetable shabu-shabu

  • 北海道産 ホッケのつみれ鍋 柚子胡椒添え(全日ランチのみ)
    Hot pot with atka mackerel meatballs with yuzu pepper

  • 蟹と海老の茶碗蒸し(全日ディナーのみ)
    Savory steamed egg custard with crabs and shrimps

  • 五穀米 5 kinds of wild rice

  • 季節の炊き込みご飯
    Rice seasoned and cooked with seasonal ingredients

サラダコーナー Salads

下記より数種類(その日の仕入れ状況によります。)

  • 兵庫県産ミックス野菜のメランジュ Mixed salad

  • 赤玉葱(淡路島産) Red onion

  • キャベツ(稲美町)(淡路島産) Cabbage

  • プチトマト(稲美町)(淡路島産) Tomato

  • ワサビ菜(西区)(淡路島産) Wasabi greens

  • ルッコラ(稲美町) Arugula

  • ほうれん草(稲美町) Spinach

  • サラダ水菜(稲美町)(淡路島産) Potherb mustard

  • カラフルプチトマト(兵庫県産) Colorful tomatos

  • 高見農園トマト(兵庫県加古川市) Tomatos

各種スープ Soups

  • 味噌汁 Miso soup

キッズコーナー Kids Corner

  • ホットサンド Hot sandwich

  • たこ焼き または オムレツ (日替わり) Takoyaki / Omelet

  • フライドポテト Fried potato

  • ピラフ Pilaff

ライブクッキングコーナー(平日ランチ) Chef’s Performance

  • 和風魚貝だしラーメン 柚子胡椒和え (玉葱を練り込んだ麺使用)
    Chinese noodles with specially made seafood soup, Yuzu pepper

  • スペイン産ガリシアプレミアムポークステーキ
    Galician premium prok steak

ライブクッキングコーナー(平日ディナー) Chef’s Performance

  • ローストビーフの香草マリネ
    Roast beef marinated with herbs

  • 北海道産本ずわい蟹の蒸篭蒸し
    Steamed snow crabs from Hokkaido

ライブクッキングコーナー(土日祝ランチ) Chef’s Performance

  • 海老と季節野菜の天婦羅
    Deep-fried shrimps and seasonal vegetables

  • 北海道産本ずわい蟹の蒸篭蒸し
    Steamed snow crabs from Hokkaido

ライブクッキングコーナー(土日祝ディナー) Chef’s Performance

  • ローストビーフの香草マリネ
    Roast beef marinated with herbs

  • 北海道産本ずわい蟹の蒸篭蒸し
    Steamed snow crabs from Hokkaido

フルーツ Fruits

  • フルーツ各種 Seasonal fruits

デザートDesserts

  • デザート、アイスクリーム各種 Desserts

ソフトドリンクコーナー Soft drink

  • オレンジジュース Orange

  • アップルジュース Apple

  • アセロラジュース Acerola

ご予約・お問い合わせ

インターネットからのご予約・お問い合わせは
下記よりお進みください。

  • ご予約はこちら
  • レストラン予約係 TEL:078-857-7007
  • ユニバーサル・スタジオ・ジャパン(R)
  • アソシエイトホテル

© & ® Universal Studios. All rights reserved. CR13-0461

PAGETOP