冷製料理 Cold dishes
※メニュー内容は変更になる場合がございます
鶏腿肉のスービット トンナートソース
Sous-vide chicken thigh with tuna sauce
スモークサーモンとキノコとアボカドのチーズドレッシング
Smoked salmon, mushrooms, and avocado with cheese dressing
コールミート盛り合わせ(ランチのみ)
Assorted cold meats (Lunch only)
鶏腿肉のエスカベッシュ オリエンタル風(ランチのみ)
Oriental-style chicken thigh escabeche (Lunch only)
スペイン産サラミとオリーブとドライトマト(ディナーのみ)
Spanish salami, olives, and sun-dried tomatoes(Dinner only)
神戸無花果と生ハムのルッコラ(ディナーのみ)
Kobe figs with prosciutto and arugula(Dinner only)
鮮魚コーナー Fresh Fish Corner
【平日ランチ】
鰹のタタキ
Seared skipjack tuna
サーモンの刺身
Salmon sashimi
スルメイカの細造り
Finely sliced dried squid
【土日祝ランチ】
鰤のタタキ
Seared yellowtail
サーモンの刺身
Salmon sashimi
スルメイカの細造り
Finely sliced dried squid
鮮魚コーナー Fresh Fish Corner
【平日ディナー】
お造り3種の盛り合わせ
Assortment of 3 kinds of sashimi
スルメイカの細造り
Finely sliced dried squid
鰹のタタキ
Seared skipjack tuna
【土日祝ディナー】
お造り3種の盛り合わせ
Assortment of 3 kinds of sashimi
鰤のタタキ
Seared yellowtail
甘海老の刺身
Sweet shrimp sashimi
惣菜コーナー Side Dish Corner
自家製豆腐 Homemade tofu
湯葉豆腐 Yuba tofu (tofu skin)
自家製 ひじき煮 Homemade simmered hijiki seaweed (no changes)
自家製 里芋の煮物 Homemade simmered taro
自家製 高野豆腐 Homemade koya tofu (freeze-dried tofu)
自家製 大根とひろうすの煮物 Homemade simmered daikon radish and ganmodoki (tofu fritter)
自家製 切り干し大根 Homemade kiriboshi daikon (dried shredded radish)
枝豆 Edamame
雌株と胡瓜の酢の物 Vinegared mekabu (seaweed) and cucumber
淡路玉葱の平天 Flat fish cake with Awaji onion
温製料理 Hot dishes
※メニュー内容は変更になる場合がございます
鶏腿肉のグリル エスニック風
Ethnic style grilled chicken thigh
根菜野菜と魚介のブイヤベース
Seafood and root vegetable bouillabaisse
赤魚のポワレ 九条ネギと博多スギタケの焦がしバターソース
Pan-fried red fish with burnt butter sauce of kujo leek and hakata sugitake mushrooms
【翠亨園メニュー】鶏とザーサイのオイスターソース蒸し
[From Chinese Restaurant Suikyōen] Steamed chicken and zha cai (pickled mustard stem) in oyster sauce
厚切りベーコンと魚介のペペロンチーノ
Thick-cut bacon and seafood peperoncino
ムール貝のマリニエール
Marinière-style mussels
醤油麹でマリネした骨付きスペアリブ
Soy koji-marinated pork spare ribs (bone-in)
豚肩ロースのグリル キノコの和風ソース(ランチのみ)
Grilled pork shoulder with Japanese mushroom sauce (lunch only)
豚肩ロースのグリル キノコのヴァン・ルージュソース(ディナーのみ)
Grilled pork shoulder with red wine sauce (dinner)
小籠包
Xiao long bao (soup dumplings)
海鮮翡翠餃子
Seafood and greens dumplings
貝柱の茶碗蒸し
Chawanmushi (steamed egg custard) with scallop
具沢山野菜と灘五郷の粕汁鍋
Hearty vegetables and Nada sake lees hot pot
GARDEN特製 淡路島玉葱の牛すじカレー
Garden special: Beef tendon curry with Awaji Island onion
オニオンスープ
Onion soup
本日のポタージュ
Today’s potage
六甲味噌を使用した味噌汁
Miso soup with rokko miso
サラダコーナー Salads
*下記より日替わりでご用意いたします。
GARDEN 彩り野菜のミックスサラダ
Mixed salad
GARDEN プチトマト
Mini tomato
GARDEN 水菜サラダ
Potherb mustard
GARDEN スライスオニオン
Onion
GARDEN トレビス
Radicchio
GARDEN ミックスビーンズ
Mixed beans
GARDEN パプリカ
Paprika
GARDEN 紅芯大根
Watermelon radish
GARDEN コールスロー
Coleslaw
キッズメニュー Kids menu
出来立てをご用意いたします。お席にてご注文ください。
お子様プレート
Children's Plate※出来立てをご用意いたします。お席にてスタッフまでご注文ください。
キッズカレー
Children’s Curry ※アレルギーフリーでご提供いたします。
ライブクッキングコーナー(平日ランチ) Chef’s Performance (Weekday Lunch)
炭火で炙る 塩鯖の炭火焼き おろしポン酢添え
Charcoal-grilled salted mackerel with grated daikon and ponzu
メゴチと海老と野菜の天婦羅
Tempura of flathead fish, shrimp, and vegetables
自家製スープの担々麺
Homemade soup tantanmen (spicy sichuan noodles)
<デザート>出来立てモンブラン
Mont blanc
ライブクッキングコーナー(平日ディナー) Chef’s Performance(Weekday Dinner)
メゴチと海老と野菜の天婦羅
Tempura of flathead fish, shrimp, and vegetables
アンガスビーフの鉄板焼き
Teppan-grilled angus beef
鶏腿肉の炭火焼き エスニック風
Ethnic style grilled chicken thigh
<デザート>出来立てモンブラン
Mont blanc
ライブクッキングコーナー(土日祝ランチ) Chef’s Performance(Weekend / Holiday Lunch)
メゴチと海老と野菜の天婦羅
Tempura of flathead fish, shrimp, and vegetables
自家製スープの担々麺
Homemade soup tantanmen (spicy sichuan noodles)
宮崎県産 豚肩ロースの鉄板焼き 淡路玉葱のソース
Teppan-grilled pork shoulder from miyazaki with awaji onion sauce
<デザート>出来立てモンブラン
Mont blanc
ライブクッキングコーナー(土日祝ディナー) Chef’s Performance(Weekend / Holiday Dinner)
GARDEN特製 灘五郷の酒粕を使ったローストビーフ
Garden special: roast beef with sake lees from nada gogo
合鴨と白葱と水菜の黄金出汁のしゃぶしゃぶ
Golden dashi shabu-shabu with duck, leek, and mizuna greens
メゴチと海老と野菜の天婦羅
Tempura of flathead fish, shrimp, and vegetables
<デザート>出来立てモンブラン
Mont blanc
お米 Rice
淡路島産 白米
Boiled white rice from Awaji Island
デザートコーナー Desserts Corner
アップルパイ
Apple pie
くるみゆべし
Walnut yubeshi (walnut rice cake)
パンプキンパンナコッタ
Pumpkin panna cotta
ラズベリーケーキとココナッツムース
Raspberry and coconut mousse
抹茶ケーキ
Matcha cake
洋梨のフラン
Pear flan
モンブラン
Mont blanc
各種フルーツ
Fruits
各種アイスクリーム
Ice cream
*メニュー内容は食材の仕入れ状況等により、変更となる場合がございます。