CLOSE

close

CLOSE

    • チェックイン日
    • チェックアウト日
    • 出発空港
    • 人数

close

ガーデンブッフェ 「オータムハーベストフェア」Garden Buffet 「Autumn Harvest Fair」
2025.9/1 mon. ~ 10/31 fri.

オータムハーベストフェア Garden Buffet  フードメニュー

冷製料理 Cold dishes

※メニュー内容は変更になる場合がございます

  • 鶏腿肉のスービット トンナートソース
    Sous-vide chicken thigh with tuna sauce

  • スモークサーモンとキノコとアボカドのチーズドレッシング
    Smoked salmon, mushrooms, and avocado with cheese dressing

  • コールミート盛り合わせ(ランチのみ)
    Assorted cold meats (Lunch only)

  • 鶏腿肉のエスカベッシュ オリエンタル風(ランチのみ)
    Oriental-style chicken thigh escabeche (Lunch only)

  • スペイン産サラミとオリーブとドライトマト(ディナーのみ)
    Spanish salami, olives, and sun-dried tomatoes(Dinner only)

  • 神戸無花果と生ハムのルッコラ(ディナーのみ)
    Kobe figs with prosciutto and arugula(Dinner only)

  • 鮮魚コーナー Fresh Fish Corner
    【平日ランチ】
    鰹のタタキ
    Seared skipjack tuna
    サーモンの刺身
    Salmon sashimi
    スルメイカの細造り
    Finely sliced dried squid

    【土日祝ランチ】
    鰤のタタキ
    Seared yellowtail
    サーモンの刺身
    Salmon sashimi
    スルメイカの細造り
    Finely sliced dried squid

  • 鮮魚コーナー Fresh Fish Corner
    【平日ディナー】
    お造り3種の盛り合わせ
    Assortment of 3 kinds of sashimi
    スルメイカの細造り
    Finely sliced dried squid
    鰹のタタキ
    Seared skipjack tuna


    【土日祝ディナー】
    お造り3種の盛り合わせ
    Assortment of 3 kinds of sashimi
    鰤のタタキ
    Seared yellowtail
    甘海老の刺身
    Sweet shrimp sashimi

  • 惣菜コーナー Side Dish Corner
    自家製豆腐 Homemade tofu
    湯葉豆腐 Yuba tofu (tofu skin)
    自家製 ひじき煮 Homemade simmered hijiki seaweed (no changes)
    自家製 里芋の煮物 Homemade simmered taro
    自家製 高野豆腐 Homemade koya tofu (freeze-dried tofu)
    自家製 大根とひろうすの煮物 Homemade simmered daikon radish and ganmodoki (tofu fritter)
    自家製 切り干し大根 Homemade kiriboshi daikon (dried shredded radish)
    枝豆 Edamame
    雌株と胡瓜の酢の物 Vinegared mekabu (seaweed) and cucumber
    淡路玉葱の平天 Flat fish cake with Awaji onion

温製料理 Hot dishes

※メニュー内容は変更になる場合がございます

  • 鶏腿肉のグリル エスニック風
    Ethnic style grilled chicken thigh

  • 根菜野菜と魚介のブイヤベース
    Seafood and root vegetable bouillabaisse

  • 赤魚のポワレ 九条ネギと博多スギタケの焦がしバターソース
    Pan-fried red fish with burnt butter sauce of kujo leek and hakata sugitake mushrooms

  • 【翠亨園メニュー】鶏とザーサイのオイスターソース蒸し
    [From Chinese Restaurant Suikyōen] Steamed chicken and zha cai (pickled mustard stem) in oyster sauce

  • 厚切りベーコンと魚介のペペロンチーノ
    Thick-cut bacon and seafood peperoncino

  • ムール貝のマリニエール
    Marinière-style mussels

  • 醤油麹でマリネした骨付きスペアリブ
    Soy koji-marinated pork spare ribs (bone-in)

  • 豚肩ロースのグリル キノコの和風ソース(ランチのみ)
    Grilled pork shoulder with Japanese mushroom sauce (lunch only)

  • 豚肩ロースのグリル キノコのヴァン・ルージュソース(ディナーのみ)
    Grilled pork shoulder with red wine sauce (dinner)

  • 小籠包
    Xiao long bao (soup dumplings)

  • 海鮮翡翠餃子
    Seafood and greens dumplings

  • 貝柱の茶碗蒸し
    Chawanmushi (steamed egg custard) with scallop

  • 具沢山野菜と灘五郷の粕汁鍋
    Hearty vegetables and Nada sake lees hot pot

  • GARDEN特製 淡路島玉葱の牛すじカレー
    Garden special: Beef tendon curry with Awaji Island onion

  • オニオンスープ
    Onion soup

  • 本日のポタージュ
    Today’s potage

  • 六甲味噌を使用した味噌汁
    Miso soup with rokko miso

サラダコーナー Salads

*下記より日替わりでご用意いたします。

  • GARDEN 彩り野菜のミックスサラダ
    Mixed salad

  • GARDEN プチトマト
    Mini tomato

  • GARDEN 水菜サラダ
    Potherb mustard

  • GARDEN スライスオニオン
    Onion

  • GARDEN トレビス
    Radicchio

  • GARDEN ミックスビーンズ
    Mixed beans

  • GARDEN パプリカ
    Paprika

  • GARDEN 紅芯大根
    Watermelon radish

  • GARDEN コールスロー
    Coleslaw

キッズメニュー Kids menu

出来立てをご用意いたします。お席にてご注文ください。

  • お子様プレート
    Children's Plate※出来立てをご用意いたします。お席にてスタッフまでご注文ください。

  • キッズカレー
    Children’s Curry ※アレルギーフリーでご提供いたします。

ライブクッキングコーナー(平日ランチ) Chef’s Performance (Weekday Lunch)

  • 炭火で炙る 塩鯖の炭火焼き おろしポン酢添え
    Charcoal-grilled salted mackerel with grated daikon and ponzu

  • メゴチと海老と野菜の天婦羅
    Tempura of flathead fish, shrimp, and vegetables

  • 自家製スープの担々麺
    Homemade soup tantanmen (spicy sichuan noodles)

  • <デザート>出来立てモンブラン
    Mont blanc

ライブクッキングコーナー(平日ディナー) Chef’s Performance(Weekday Dinner)

  • メゴチと海老と野菜の天婦羅
    Tempura of flathead fish, shrimp, and vegetables

  • アンガスビーフの鉄板焼き
    Teppan-grilled angus beef

  • 鶏腿肉の炭火焼き エスニック風
    Ethnic style grilled chicken thigh

  • <デザート>出来立てモンブラン
    Mont blanc

ライブクッキングコーナー(土日祝ランチ) Chef’s Performance(Weekend / Holiday Lunch)

  • メゴチと海老と野菜の天婦羅
    Tempura of flathead fish, shrimp, and vegetables

  • 自家製スープの担々麺
    Homemade soup tantanmen (spicy sichuan noodles)

  • 宮崎県産 豚肩ロースの鉄板焼き 淡路玉葱のソース
    Teppan-grilled pork shoulder from miyazaki with awaji onion sauce

  • <デザート>出来立てモンブラン
    Mont blanc

ライブクッキングコーナー(土日祝ディナー) Chef’s Performance(Weekend / Holiday Dinner)

  • GARDEN特製 灘五郷の酒粕を使ったローストビーフ
    Garden special: roast beef with sake lees from nada gogo

  • 合鴨と白葱と水菜の黄金出汁のしゃぶしゃぶ
    Golden dashi shabu-shabu with duck, leek, and mizuna greens

  • メゴチと海老と野菜の天婦羅
    Tempura of flathead fish, shrimp, and vegetables

  • <デザート>出来立てモンブラン
    Mont blanc

お米 Rice

  • 淡路島産 白米
    Boiled white rice from Awaji Island

デザートコーナー Desserts Corner

  • アップルパイ
    Apple pie

  • くるみゆべし
    Walnut yubeshi (walnut rice cake)

  • パンプキンパンナコッタ
    Pumpkin panna cotta

  • ラズベリーケーキとココナッツムース
    Raspberry and coconut mousse

  • 抹茶ケーキ
    Matcha cake

  • 洋梨のフラン
    Pear flan

  • モンブラン
    Mont blanc

  • 各種フルーツ
    Fruits

  • 各種アイスクリーム
    Ice cream

*メニュー内容は食材の仕入れ状況等により、変更となる場合がございます。

ご予約・お問合せ

PAGETOP