2016年9月&10月 Garden Buffet「秋の瀬戸内フェア」

2016年9月&10月 Garden Buffet「秋の瀬戸内フェア」フードメニュー

コールアイテム Cold dishes

  • 高知県産藁焼き鰹のタタキとビンチョウマグロのタタキ(平日限定)
    Straw grilled bonito from Kochi tataki and albacore tuna tataki(weekday's lunch&din, weekend lunch)

  • 瀬戸内鯛の刺身と炙りビンチョウのタタキ(土日祝ディナー限定)
    Raw ham Salad with persimmon from Ehime and cottage cheese

  • 愛媛県産柿とカッテージチーズの生ハムサラダ
    Raw ham Salad with persimmon from Ehime and cottage cheese

  • 炙り秋刀魚と森の茸のマリネ
    Broiled saury and marinated mushrooms

  • 青りんごとセロリの蒸し鶏サラダ
    Steamed chicken salad with green apple and celery

  • 若鶏のエスカベッシュ レモングラスの香り
    Chicken escabeche with scent of lemon grass

  • スモークサーモンの彩りサラダ ディルマスタードソース
    Smoked salmon salad with dill mustard sauce

ホットアイテム Hot dishes

  • 広島県産ポークグリル 白鶴酒粕マリネ
    Grilled pork from Hiroshima with marinated Hakutsuru sake lees

  • 徳島県阿波鳥のグリル 白ワインマスタードソース
    Grilled Awa chicken with white wine mustard sauce

  • 秋鮭のソテー レモンと焦がしバターソース
    Sauteed salmon with lemon and brown butter sauce

  • 牛肉と瀬戸内産黄ニラと加古郡稲美町産空芯菜のオイスターソース炒め
    Stir-fried beef, yellow chive and Chinese water spinach with oyster sauce

  • 瀬戸内風魚介のブイヤベース ガーデンカフェ特製アイオリソース
    Seafood bouillabaisse with Aioli

  • 淡路玉葱のソテー オニオンクリームソース
    Sauteed Awaji onion with onion cream sauce

  • 九条葱のニラ饅頭
    Kujo green onion steamed buns

  • 加古郡稲美町産ピーマンと蓮根団子の黒酢ソース
    Green pepper and lotus root dumpling with dark vinegar sauce

  • 神戸牛コロッケとカニクリームコロッケ(ランチ限定)
    Kobe beef croquette and crabmeat cream croquette

  • 明石タコのコロッケとカニクリームコロッケ(ディナー限定)
    Akashi octopus croquette and crabmeat cream croquette

  • 加古郡稲美町産カボチャのマカロニグラタン
    Macaroni gratin with pumpkin

  • 播州オクノチキンを使った秋の根菜カレー
    Root vegetable curry with Okuno chicken

  • 五穀米
    Five grains rice

  • 岡山県産赤ワインのハヤシライス
    Rice with hashed beef with red wine

サラダコーナー Salads

  • 淡路島産玉ねぎ Awaji onion

  • 日替わりコールミート Cold meat of the day

  • 兵庫県産ベビーリーフ入りグリーンサラダ Green salad

  • 加古郡稲美町新鮮プチトマト Cherry tomato

  • じゃがいもの手造りポテトサラダ Potato salad

  • 赤キャベツ Red cabbage

  • サラダ豆 Salad beans

各種スープ Soups

  • 味噌汁 miso soup

  • さつま芋のスープ sweet potato potage

キッズコーナー Kids Corner

  • ホットサンド Hot sandwich

  • たこ焼き または オムレツ (日替わり) Takoyaki / Omelet

  • コーンドック または シューストポテト (日替わり) Corn dog / Fried potato

  • ピラフ Pilaff

ライブクッキングコーナー(ALLランチ) Chef’s Performance

  • 兵庫県産直送野菜のしゃぶしゃぶ
    Local Hyogo vegetable shabu-shabu

  • ガーデンカフェ特製ローストビーフ 彩り野菜添え
    Garden Cafe original Roast beef with colorful vegetables

  • 特製豚骨ラーメン
    Noodles with pork bone broth

  • 揚げたてチュロス
    Churros

ライブクッキングコーナー(ALLディナー) Chef’s Performance

  • ビーフステーキ&ポークステーキ
    Beef steak and pork steak

  • 兵庫県産・産地直送野菜のしゃぶしゃぶ
    Local Hyogo vegetable shabu-shabu

  • 穴子と黒米で揚げたサヨリと瀬戸内野菜の天婦羅
    Fried halfbeak with black rice , Setouchi vegetable and conger eel in black rice

ソフトドリンクコーナー Soft drink

  • オレンジジュース Orange

  • アップルジュース Apple

  • グレープジュース Grape

  • アセロラジュース Acerola

ご予約・お問い合わせ

インターネットからのご予約・お問い合わせは
下記よりお進みください。

  • ご予約はこちら
  • レストラン予約係 TEL:078-857-7007
PAGETOP