CLOSE

close

CLOSE

    • チェックイン日
    • チェックアウト日
    • 出発空港
    • 人数

close

ニューイヤーランチバイキング 12/31~1/3 Garden Buffet

ニューイヤーランチバイキング Garden Buffet  フードメニュー

特別メニュー

  • 伊達巻き 出し巻き Fish omlet / Rolled egg with Japanese soup stock

  • 黒豆 Boiled black beans

  • 栗きんとん Mashed sweet potatoes with sweetened chestnuts

  • ニシンの昆布巻き Herring rolled with kelp

  • なま酢 Shredded radish and carrot marinated in vinegar

  • 蒲鉾 Steamed fish paste

  • 雑煮 Japanese traditional soup dish for New Year

コールアイテム Cold dishes

  • 甘海老 小豆島産有機杉樽醤油
    Northern shrimps with organic soy sauce from Shodo Island

  • 烏賊の細造り 雲丹添え
    Sashimi of squid with sea urchin

  • 香川県産寒ブリ・鹿児島産キビナゴ・北海道産ホタテのお造り盛り合わせ
    Assorted sashimi of winter yellowtail from Kagawa, banded blue sprat from Kagoshima and scallop from Hokkaido

  • 淡路島玉葱と白魚の柚子胡椒ソース
    Awaji onion and icefish with yuzu pepper sauce

  • 合鴨のスモーク オレンジソース
    Smoked duck with orange sauce

  • 北海道産柳蛸のビネグレットマリネ
    Marinated chestnut octopus from Hokkaido

  • 真空調理 淡路島産鶏胸肉と地野菜のコブサラダ
    Cobb salad with chicken from Awaji Island and local vegetables

  • 兵庫県産高見トマトとアボカド 地野菜のサラダ仕立て 生ハム添え(ランチ限定)
    Salad with local tomato from Takami farm, vegetales, avocado and raw ham

  • 地野菜の自家製ピクルス(ランチ限定)
    Pickled local vegetables

ホットアイテム Hot dishes

  • 鮟鱇(あんこう)と小海老と浅利のブイヤベース仕立て
    Bouillabaisse with anglerfish, small shrimps and Japanese littleneck

  • 甘鯛のポワレ 渡り蟹のビスクソース
    Pan-fried tilefish with Japanese blue crab bisque sauce

  • 淡路島産ミニ青梗菜と鶏腿肉のブレゼ
    Braised pak choy from Awaji Island and chicken

  • 兵庫県産ほうれん草のマカロニグラタン
    Gratin with local spinach and macaroni

  • 兵庫野菜とソフトシェルシュリンプの黒酢炒め
    Local vegetables and soft shell shrimps pan-fried with black vinegar

  • イタリア産ドルチェポルコのポルケッタ 醤油麹と香草マリネ
    Italian Dorce Porco roasted and marinated with soy sauce rice malt and herb

  • 兵庫野菜とワカサギのフリッター
    Fritters of local vegetables and pond smelt

  • 地野菜のロースト 上質の有機オリーブオイルと共に
    Rosted local vegetables with organic olive oil

  • シロサバフグと鶏腿肉の竜田揚げ
    Globefish and chicken seasoned with soy sauce and deep-fried

  • 【中国料理「翠亨園」特製】豚のスペアリブ
    - Chinese Restaurant Suikyo-en - Pork spareribs

  • ガーデン特製 こだわりの牛筋カレー
    Beef tendon curry

  • 兵庫県産地直送 冬野菜のポトフ
    Pot-au-feu with seasonal local vegetables

  • 淡路島産若芽のしゃぶしゃぶ
    Shabu-shabu of wakame seaweed from Awaji Island

  • モチ麦米
    Rice with sweet barley

サラダコーナー Salads

*下記より日替わりでご用意いたします。

  • 宝石トマト(熊本県産) Tomatoes

  • コールスロー(兵庫県産) Coleslaw

  • 玉ねぎ(兵庫県産) Onions

  • サラダ水菜(兵庫県産) Potherb mustard

  • メランジェサラダ(兵庫県産) Melange salad

  • ルッコラ(兵庫県産) Arugula

各種スープ Soups

  • 味噌汁 miso soup

キッズコーナー Kids Corner

下記内容から数種を日替わりでご用意 daily menu

  • お子様コーンドッグ Corn dogs

  • お子様ホットサンド Toasted sandwiches

  • アレルゲンフリーお子様カレー Non-allergenic curry

  • お子様シューストポテト Fried potatoes

  • お子様ふりかけ Seasoned powders for rice

  • お子様たこ焼き Takoyaki

  • お子様ピラフ Pilaf

ライブクッキング(ランチ) Chef’s Performance

  • サーロインステーキ 淡路島オニオンソース
    Sirloin steak with Awaji onion sauce

  • 神戸高尾牧場 神戸ポークのしゃぶしゃぶ
    Shabu-shabu of Kobe pork from Kobe Takao farm

  • 北海道産本ズワイ蟹の蒸籠蒸し
    Steamed snow crabs from Hokkaido

ソフトドリンクコーナー Soft drink

  • オレンジジュース Orange

  • アップルジュース Apple

*メニュー内容は食材の仕入れ状況等により、変更となる場合がございます。

ご予約・お問合せ

インターネットからのご予約・お問合せは
下記よりお進みください。

PAGETOP