ニューイヤーランチバイキング 12/31~1/3 Garden Buffet

ニューイヤーランチバイキング Garden Buffet  フードメニュー

コールアイテム Cold dishes

  • 寒ブリのカルパッチョ 彩りサラダ仕立て シェリービネガーソース
    Colorful salad and cold yellowtail carpaccio with sherry vinegar sauce

  • 甘エビの豪快刺身 有機杉樽醤油
    Northern shrimp / Organic soy sauce

  • 白魚と淡路玉葱のゆず胡椒マリネ
    Marinated icefish and Awaji onion with yuzu pepper dressing

  • 加古郡稲美町産春菊と豆アジのエスカベ
    Escabeche of crown daisy and horse mackerel

  • 熊本県産宝石トマトと生ハムのルッコラサラダ
    Rucola salad with Kumamoto Houseki tomato and raw ham

  • 兵庫県産ミックス野菜のコブサラダ ガーデンスタイル
    Cobb salad with local vegetables from Hyogo

ホットアイテム Hot dishes

  • わかさぎのフリッター 醤油麹のタルタルソース
    Pond smelt fritter with tartar sauce of soy sauce koji

  • 加古郡稲美町産法蓮草と浅蜊の淡路生パスタ(ショートパスタ・トロットレ)
    Fresh pasta with spinach from Hyogo and clams

  • 華味鳥のスパイシーソテー 加古郡稲美町サツマイモのフリッター添え
    Spicy sautéed Hanamidori with sweet potato fritter

  • パンチャターとビーンズのラグー プロバンサル風
    Stewed pancetta and beans, Provencale style

  • 北海道産キタアカリの酒粕グラタン
    Hokkaido Kita akari potato gratin with Sake lees

  • ポークグリル 柚子味噌ソース 加古郡稲美町産小蕪のソテー添え
    Grilled pork and sauteed small turnip with Yuzu miso sauce

  • ホウボウのポワレ 淡路トマトのクリームソース
    Pan-fried gurnard with tomato cream

  • 加古郡稲美町産冬大根と豚のルイボスティー煮込み
    Braised winter daikon radish and pork with rooibos tea

  • 兵庫県産明石蛸のコロッケと蟹クリームコロッケ
    Akashi octopus croquette and crabmeat cream croquette

  • 海老とイカのガーデン特製黒酢ソース炒め
    Stir-fried shrimps and squid with dark vinegar sauce

  • ガーデン特製 具たくさんカレー
    curry

  • 五穀米
    5 kinds of wild rice

  • 加古郡稲美町産冬野菜と鮟鱇鍋
    Hot pot dish of anglerfish with winter vegetables

サラダコーナー Salads

  • 淡路島産玉ねぎ Awaji onion

  • 日替わりコールミート Cold meat of the day

  • 兵庫県産ベビーリーフ入りグリーンサラダ Green salad

  • 加古郡稲美町新鮮プチトマト Cherry tomato

  • じゃがいもの手造りポテトサラダ Potato salad

  • 赤キャベツ Red cabbage

  • サラダ豆 Salad beans

各種スープ Soups

  • 味噌汁 miso soup

  • 白いんげん豆のスープ
    White kidney bean soup

キッズコーナー Kids Corner

  • ホットサンド Hot sandwich

  • たこ焼き または オムレツ (日替わり) Takoyaki / Omelet

  • コーンドック または フライドトポテト (日替わり) Corn dog / Fried potato

  • ピラフ Pilaff

ライブクッキング(ランチ) Chef’s Performance

  • ビーフステーキ&神戸ポークステーキ
    Beef steak and Kobe pork steak

  • 季節の天婦羅
    Tempura

  • 蟹ラーメン
    Ramen with crab meat

ソフトドリンクコーナー Soft drink

  • オレンジジュース Orange

  • アップルジュース Apple

ご予約・お問い合わせ

インターネットからのご予約・お問い合わせは
下記よりお進みください。

  • ご予約はこちら
  • レストラン予約係 TEL:078-857-7007
PAGETOP