期 間 Date
2024/5/10 fri.~2024/6/30 sun.
5:30p.m.~8:30p.m.L.O.
スパキュイジーヌ “Spa cuisine”
¥11,000(¥13,310税・サービス料込)/<要予約>温泉「濱泉」入浴付 ¥14,310(税・サービス料込)
素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
Amuse-Bouche
兵庫県産早採りビーツとバチマグロのブレザオラ アーモンドミルクのソパ・ディ・アホ ディルのユイル
Beet and cured bigeye tuna with “sopa de ajo ”
姫竹とハナビラタケ ナヴァラン・シブルイユ
Simmered venison with young bamboo and wood cauliflower mushrooms
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegetable soup
帆立貝のポアレ キャッサバとコキヤージュ マルシャン・ド・ヴァン
Pan-fried scallops, cassava and shellfish with red wine butter sauce
但馬夏鹿背ロースのロティ 初夏野菜とそら豆のクスクスヴェール 朝倉山椒と赤みそ
Roasted Tajima venison with early summer vegetable and fava bean couscous, asakura sansho and brown miso
~灘の酒香る焼き菓子~
Baked cake with Nada sake
ニワトコの花と淡路島なるとオレンジ ”天使の髪”のフリール
Elder flower mousse with Awaji Naruto orange sauce
~メゾンプティフール~ Petit four
ホテル特製ブレッド Bread
コーヒー又は紅茶 Coffee or Tea
※アレルギー食材(アーモンド・エビ・大豆・小麦・乳・卵・鶏肉・牛肉・ハチミツ・ゼラチン)を含む食材を使用しています。
アイランドコース “island course”
¥7,000(¥8,470税・サービス料込)
素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
Small appetizers
旬鮮魚のマリネ 甘夏と紅芯大根 淡路島産ワカメと焦がし玉ネギ
Seasonal fresh fish marinade with summer oranges and watermelon radish, wakame seaweed from Awaji Island and charred onion
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegatable soup
メイン料理 (魚料理 または 肉料理)
下記よりお好きな料理を1品お選びください
Please choose one dish
・瀬戸内鮮魚のポアレ 甘海老と乾燥トマトのコンソメ オカワカメのルイユ
Pan-fried Setouchi fish with consomme of sweet shrimp and dried tomato, anredera cordifolia rouille
・本日の特選肉料理
Specially selected meat dish of the day
・骨付き仔羊のグリル レモングラスとコブミカン パンチェッタのジュ・ダニョー
Grilled bone-in lamb loin with lemongrass and kaffir lime pancetta je d'agneau
・特選黒毛和牛フィレ肉(100g)のグリユ ルバーブとアメリカンチェリーのミロワール +¥4000
Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with rhubarb and American cherry miroir
・特選神戸牛内モモ肉のロティ(100g)のグリユ ハスカップとジュ・ド・ブッフ +¥6,000
Roasted specially selected Kobe beef sirloin with haskap and beef bone broth
お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
Please choose one dessert menu.
・ニワトコの花と淡路島なるとオレンジ ”天使の髪”のフリール
Elder flower mousse with Awaji Naruto orange sauce
・ 笹の葉~よもぎカステラ カカオティーのコンポジション~
Composition with wormwood castella and cacao tea
・グラスとソルベの盛り合わせ
Ice cream and sherbet
ホテル特製ブレッド Bread
コーヒー又は紅茶 Coffee or Tea
※アレルギー食材(エビ・大豆・小麦・乳・卵・鶏肉・牛肉)を含む食材を使用しています。
ディナー グルマン “dinner gourmand”
¥9,000(¥10,890税・サービス料込)
素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
Small appetizers
旬鮮魚のマリネ 甘夏と紅芯大根 淡路島産ワカメと焦がし玉ネギ
Seasonal fresh fish marinade with summer oranges and watermelon radish,wakame seaweed from Awaji Island and charred onion
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegatable soup
瀬戸内鮮魚のポアレ 甘海老と乾燥トマトのコンソメ オカワカメのルイユ
Pan-fried Setouchi fish with consomme of sweet shrimp and dried tomato, anredera cordifolia rouille
メイン料理 ( 肉料理)
下記よりお好きな料理を1品お選びください
Please choose one dish
・本日の特選肉料理
Specially selected meat dish of the day
・骨付き仔羊のグリル レモングラスとコブミカン パンチェッタのジュ・ダニョー
Grilled bone-in lamb loin with lemongrass and kaffir lime pancetta je d'agneau
・ 特選黒毛和牛フィレ肉(100g)のグリユ ルバーブとアメリカンチェリーのミロワール +¥4000
Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with rhubarb and American cherry miroir
お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
Please choose one dessert menu.
・ニワトコの花と淡路島なるとオレンジ ”天使の髪”のフリール
Elder flower mousse with Awaji Naruto orange sauce
・ 笹の葉~よもぎカステラ カカオティーのコンポジション~
Composition with wormwood castella and cacao tea
・グラスとソルベの盛り合わせ
Ice cream and sherbet
ホテル特製ブレッド Bread
コーヒー又は紅茶 Coffee or Tea
※アレルギー食材(エビ・大豆・小麦・乳・卵・鶏肉・牛肉)を含む食材を使用しています。
神戸牛ディナー “Kobe beef dinner”
¥14,000(¥16,940税・サービス料込)
素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
Small appetizers
旬鮮魚のマリネ 甘夏と紅芯大根 淡路島産ワカメと焦がし玉ネギ
Marinade seasonal fresh fish with summer oranges and watermelon radish,wakame seaweed from Awaji islandand and charred onion
鱧のスモークとアイマサリのクロケット 梅ごしょうのクレモ―
Croquette of smoked pike conger and "Aimasari"potato with plum pepper
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegatable soup
瀬戸内鮮魚のポアレ 甘海老と乾燥トマトのコンソメ オカワカメのルイユ
Pan-fried Setouchi fish with consomme of sweet shrimp and dried tomato,rouille of anredera cordifolia
特選神戸牛内モモ肉のロティ(100g) ハスカップとジュ・ド・ブッフ
Roasted specially selected Kobe beef sirloin with haskap and beef bone broth
~灘の酒香る焼き菓子~
Nada sake cake
お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
Please choose one dessert menu.
・ニワトコの花と淡路島なるとオレンジ ”天使の髪”のフリール
Elder flower mousse with Awaji Naruto orange sauce
・ 笹の葉~よもぎカステラ カカオティーのコンポジション~
Composition with wormwood castella and cacao tea
・グラスとソルベの盛り合わせ
Ice cream and sherbet
ホテル特製ブレッド Bread
コーヒー又は紅茶 Coffee or tea
※アレルギー食材(エビ・大豆・小麦・乳・卵・鶏肉・牛肉)を含む食材を使用しています。
セゾン オスピタリテ “Saison Hospitalitē”
*5日前までの確約要予約スペシャリテメニュー
*キャンセルは3日前まで承ります。
¥20,000(¥24,200税・サービス料込)
素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
Small appetizers
季節のプルミエ
Seasonal hors d'oeuvre.
お野菜のドゥジェーム
Deuxième
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegatable and Awaji onion foam soup
旬のポワソン Fish dish
特製ヴィアンド Meat dish
~灘の酒香る焼き菓子~
Nada sake cake
Kobegrill 特製アシェットデセール
Assiette dessert
~メゾンプティフール~ Petit four
ホテル特製ブレッド Bread
コーヒー又は紅茶 Coffee or Tea
※アレルギー物質を含む食材について=食材は季節と仕入れ状況により変動がございますのでスタッフにおたずねください。
※食材の仕入状況等によりメニュー内容は変更になる場合がございます。
Please understand that there is a case of to change the item of the menu without a notice.