CLOSE

close

CLOSE

    • チェックイン日
    • チェックアウト日
    • 出発空港
    • 人数

close

「スパキュイジーヌフェア」 ディナーコース Dinner Course 2024.5.10~6.30

期 間 Date

  • 2024/5/10 fri.~2024/6/30 sun.
    5:30p.m.~8:30p.m.L.O.

スパキュイジーヌ “Spa cuisine”

¥11,000(¥13,310税・サービス料込)/<要予約>温泉「濱泉」入浴付 ¥14,310(税・サービス料込)

  • 素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
    Amuse-Bouche

  • 兵庫県産早採りビーツとバチマグロのブレザオラ アーモンドミルクのソパ・ディ・アホ ディルのユイル
    Beet and cured bigeye tuna with “sopa de ajo ”

  • 姫竹とハナビラタケ ナヴァラン・シブルイユ
    Simmered venison with young bamboo and wood cauliflower mushrooms

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegetable soup

  • 帆立貝のポアレ キャッサバとコキヤージュ マルシャン・ド・ヴァン
    Pan-fried scallops, cassava and shellfish with red wine butter sauce

  • 但馬夏鹿背ロースのロティ 初夏野菜とそら豆のクスクスヴェール 朝倉山椒と赤みそ
    Roasted Tajima venison with early summer vegetable and fava bean couscous, asakura sansho and brown miso

  • ~灘の酒香る焼き菓子~
    Baked cake with Nada sake

  • ニワトコの花と淡路島なるとオレンジ ”天使の髪”のフリール
    Elder flower mousse with Awaji Naruto orange sauce

  • ~メゾンプティフール~ Petit four

  • ホテル特製ブレッド  Bread

  • コーヒー又は紅茶  Coffee or Tea

    ※アレルギー食材(アーモンド・エビ・大豆・小麦・乳・卵・鶏肉・牛肉・ハチミツ・ゼラチン)を含む食材を使用しています。

アイランドコース “island course”

¥7,000(¥8,470税・サービス料込)

  • 素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
    Small appetizers

  • 旬鮮魚のマリネ 甘夏と紅芯大根 淡路島産ワカメと焦がし玉ネギ
    Seasonal fresh fish marinade with summer oranges and watermelon radish, wakame seaweed from Awaji Island and charred onion

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegatable soup

  • メイン料理 (魚料理 または 肉料理)
    下記よりお好きな料理を1品お選びください
    Please choose one dish
    ・瀬戸内鮮魚のポアレ 甘海老と乾燥トマトのコンソメ オカワカメのルイユ
    Pan-fried Setouchi fish with consomme of sweet shrimp and dried tomato, anredera cordifolia rouille
    ・本日の特選肉料理
    Specially selected meat dish of the day
    ・骨付き仔羊のグリル レモングラスとコブミカン パンチェッタのジュ・ダニョー
    Grilled bone-in lamb loin with lemongrass and kaffir lime pancetta je d'agneau
    ・特選黒毛和牛フィレ肉(100g)のグリユ ルバーブとアメリカンチェリーのミロワール +¥4000
    Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with rhubarb and American cherry miroir
    ・特選神戸牛内モモ肉のロティ(100g)のグリユ ハスカップとジュ・ド・ブッフ +¥6,000
    Roasted specially selected Kobe beef sirloin with haskap and beef bone broth

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
    Please choose one dessert menu.
    ・ニワトコの花と淡路島なるとオレンジ ”天使の髪”のフリール
    Elder flower mousse with Awaji Naruto orange sauce
    ・ 笹の葉~よもぎカステラ カカオティーのコンポジション~
    Composition with wormwood castella and cacao tea
    ・グラスとソルベの盛り合わせ
    Ice cream and sherbet

  • ホテル特製ブレッド  Bread

  • コーヒー又は紅茶  Coffee or Tea

    ※アレルギー食材(エビ・大豆・小麦・乳・卵・鶏肉・牛肉)を含む食材を使用しています。

ディナー グルマン “dinner gourmand”

¥9,000(¥10,890税・サービス料込)

  • 素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
    Small appetizers

  • 旬鮮魚のマリネ 甘夏と紅芯大根 淡路島産ワカメと焦がし玉ネギ
    Seasonal fresh fish marinade with summer oranges and watermelon radish,wakame seaweed from Awaji Island and charred onion

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegatable soup

  • 瀬戸内鮮魚のポアレ 甘海老と乾燥トマトのコンソメ オカワカメのルイユ
    Pan-fried Setouchi fish with consomme of sweet shrimp and dried tomato, anredera cordifolia rouille

  • メイン料理 ( 肉料理)
    下記よりお好きな料理を1品お選びください
    Please choose one dish
    ・本日の特選肉料理
    Specially selected meat dish of the day
    ・骨付き仔羊のグリル レモングラスとコブミカン パンチェッタのジュ・ダニョー
    Grilled bone-in lamb loin with lemongrass and kaffir lime pancetta je d'agneau
    ・ 特選黒毛和牛フィレ肉(100g)のグリユ ルバーブとアメリカンチェリーのミロワール  +¥4000
    Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with rhubarb and American cherry miroir

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
    Please choose one dessert menu.
    ・ニワトコの花と淡路島なるとオレンジ ”天使の髪”のフリール
    Elder flower mousse with Awaji Naruto orange sauce
    ・ 笹の葉~よもぎカステラ カカオティーのコンポジション~
    Composition with wormwood castella and cacao tea
    ・グラスとソルベの盛り合わせ
    Ice cream and sherbet

  • ホテル特製ブレッド  Bread

  • コーヒー又は紅茶  Coffee or Tea

    ※アレルギー食材(エビ・大豆・小麦・乳・卵・鶏肉・牛肉)を含む食材を使用しています。

神戸牛ディナー “Kobe beef dinner” 

¥14,000(¥16,940税・サービス料込)

  • 素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
    Small appetizers

  • 旬鮮魚のマリネ 甘夏と紅芯大根 淡路島産ワカメと焦がし玉ネギ
    Marinade seasonal fresh fish with summer oranges and watermelon radish,wakame seaweed from Awaji islandand and charred onion

  • 鱧のスモークとアイマサリのクロケット 梅ごしょうのクレモ―
    Croquette of smoked pike conger and "Aimasari"potato with plum pepper

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegatable soup

  • 瀬戸内鮮魚のポアレ 甘海老と乾燥トマトのコンソメ オカワカメのルイユ
    Pan-fried Setouchi fish with consomme of sweet shrimp and dried tomato,rouille of anredera cordifolia

  • 特選神戸牛内モモ肉のロティ(100g) ハスカップとジュ・ド・ブッフ
    Roasted specially selected Kobe beef sirloin with haskap and beef bone broth

  • ~灘の酒香る焼き菓子~
    Nada sake cake

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
    Please choose one dessert menu.
    ・ニワトコの花と淡路島なるとオレンジ ”天使の髪”のフリール
    Elder flower mousse with Awaji Naruto orange sauce
    ・ 笹の葉~よもぎカステラ カカオティーのコンポジション~
    Composition with wormwood castella and cacao tea
    ・グラスとソルベの盛り合わせ
    Ice cream and sherbet

  • ホテル特製ブレッド Bread

  • コーヒー又は紅茶 Coffee or tea

    ※アレルギー食材(エビ・大豆・小麦・乳・卵・鶏肉・牛肉)を含む食材を使用しています。

セゾン オスピタリテ “Saison Hospitalitē” 

*5日前までの確約要予約スペシャリテメニュー
*キャンセルは3日前まで承ります。

¥20,000(¥24,200税・サービス料込)

  • 素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
    Small appetizers

  • 季節のプルミエ
    Seasonal hors d'oeuvre.

  • お野菜のドゥジェーム
    Deuxième

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegatable and Awaji onion foam soup

  • 旬のポワソン Fish dish

  • 特製ヴィアンド Meat dish

  • ~灘の酒香る焼き菓子~
    Nada sake cake

  • Kobegrill 特製アシェットデセール
    Assiette dessert

  • ~メゾンプティフール~ Petit four

  • ホテル特製ブレッド  Bread

  • コーヒー又は紅茶 Coffee or Tea

    ※アレルギー物質を含む食材について=食材は季節と仕入れ状況により変動がございますのでスタッフにおたずねください。

※食材の仕入状況等によりメニュー内容は変更になる場合がございます。
Please understand that there is a case of to change the item of the menu without a notice.

ご予約・お問合せ

PAGETOP