この度、中国料理 料理長 石井敏満が『神戸マイスター』に認定いただきました。
神戸マイスターとして、技術と心の両面でお客様をおもてなしいたします。
神戸マイスター認定記念 ディナーコース ¥15,000(¥18,150)
<3/1 fri.~ 5/6 mon.>
翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
九州産スッポンと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
Steamed soup with soft-shelled turtle and 8 kinds of dried food, Kinka ham
淡路島サクラマスの藻塩炒め 翡翠ソース添え
Stir-fried cherry salmon from Awaji Island with seaweed salt from Awaji Island,green sause
ロブスターテールの澄まし炒め タラバ蟹肉入りあんかけ
Stir-fried lobster tail with crabmeat starchy sauce
淡路牛フィレ肉のステーキ 山葵ソース
Awaji beef tenderloin and spring vegetables with wasabi sauce
桜海老入り焼き飯 上湯スープがけ
Chinese fried rice with Sakura shrimp, soaked soup
おすすめデザート盛り合わせ
Chinese desserts assorted
<5/7 tue.~ 6/30 sun.>
翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
丹波地どりと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
北京ダックと明石産マイクロリーフのクレープ包み フルーティーソース
オマール海老の(葱生姜煮込み チリソース煮込み ガーリック蒸し)
Lobster (boiled with green onion and ginger, braised with chili sauce, steamed with garlic)
和牛バラ肉のやわらか神戸ワイン煮込み
Stewed wagyu beef with Kobe wine
ワンタンと黄ニラ入り汁そば
Wonton soup noodles with Chinese yellow chives
おすすめデザート盛り合わせ
Chinese desserts assorted
神戸マイスター制度とは
優れたものづくりの技術・技能の継承を図ることを目的とした、神戸市内だけでなく全国的にも通用する
ハイレベルの技術・技能を持つ方を「神戸マイスター」として認定する制度です。