CLOSE

close

CLOSE

    • チェックイン日
    • チェックアウト日
    • 出発空港
    • 人数

close

「九州フェア」 ディナーコース<3/1 fri.~ 5/6 mon.>  Dinner Course

驊騮(かりゅう)Karyu ¥7,000(¥8,470税サ込)

驊騮(かりゅう)Karyu

<3/1 fri.~ 5/6 mon.>

  • 鹿児島県産枕崎ぶえん鰹のたたき サラダ仕立て
    Salad-styled Spanish mackerel tataki

  • 蟹肉と熊本県天草産あおさ入りとろみスープ
    Thick soup with crabmeat and sea lettuce from Amakusa

  • 蒸し点心三種盛り合わせ
    3 kinds of steamed dim-sum

  • 海老・烏賊・帆立の淡路島産藻塩炒め 翡翠ソース添え
    Stir-fried prawn,squid and scallop with seaweed salt from Awaji Island,green sause

  • みやざきブランドポークのホイコーロー
    Twice cooked Miyazaki brand pork

  • 淡路島産釜揚げしらす入り焼き飯
    Chinese fried rice with boiled whitebait from Awaji Island

  • 果肉たっぷりのマンゴープリン
    Mango pudding with mango pulp

チャイニーズ スパキュイジーヌ Chinese Spa Cuisine ¥9,000(¥10,890税サ込)※お食事のみ
 /<要予約>温泉入浴付 ¥11,890(「濱泉」入浴、税サ込)

<3/1 fri.~ 5/6 mon.>

中国の食文化の1つである「薬食同源」。
美と健康を意識した「チャイニーズ スパキュイジーヌ」は、身体によいとされる生薬や季節の素材を使い、五感で満足いただける贅沢な料理です。
効果をより実感いただくためお食事前の「濱泉」ご入浴をおすすめしています。

  • 翠亨園オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 九州産スッポンと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
    Steamed soup with soft-shelled turtle and 8 kinds of dried food, Kinka ham

  • 淡路島サクラマスの藻塩炒め 翡翠ソース添え
    Stir-fried cherry salmon with seaweed salt from Awaji Island,green sause

  • 春野菜の蟹肉入り天草産あおさあんかけ
    Spring vegetables with crabmeat and sea lettuce starchy sauce

  • 豚フィレ肉のイチゴ巻き特製黒酢ソース ヨーグルトがけ
    Strawberry wrapped in pork tenderloin with specially made dark vinegar sauce

  • 淡路島産釜揚げしらすともち麦入り広東風白粥
    Cantonese rice porridge with boiled whitebait from Awaji island

  • 正式杏仁豆腐 杏露酒ジュレを添えて
    Almond jelly with apricot liqueur jelly

青龍(せいりゅう)Seiryu ¥11,000(¥13,310 税・サ込)

青龍(せいりゅう)Seiryu

<3/1 fri.~ 5/6 mon.>

  • 明石鯛のお刺身 サラダ仕立て
    Salad with sliced sea bream from Akashi

  • 空豆ピューレのとろみスープ
    Thick soup with broad bean puree

  • 北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
    Peking duck with specially made miso

  • ロブスターテールの澄まし炒め タラバ蟹肉入りあんかけ
    Stir-fried lobster tail with crabmeat starchy sauce

  • はかた地どりの煎り焼き 山葵風味ソース
    Roasted Hakata chicken with wasabi sauce

  • 翠亨園特製ジャージャン麺 
    Chinese dish of ground pork over wheat noodles

  • ピンクグレープフルーツとタピオカ入りマンゴーココナッツミルクと中国風蒸しカステラ
    Mango coconut milk with pink grapefruit and tapioca and Chinese-style steamed sponge cake

石井 敏満料理長「神戸マイスター認定記念コース」  ¥15,000(¥18,150税サ込)

石井敏満 料理長「神戸マイスター認定記念コース」

<3/1 fri.~ 5/6 mon.>

  • 翠亨園オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 九州産スッポンと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
    Steamed soup with soft-shelled turtle and 8 kinds of dried food, Kinka ham

  • 淡路島サクラマスの藻塩炒め 翡翠ソース添え
    Stir-fried cherry salmon from Awaji Island with seaweed salt from Awaji Island,green sause

  • ロブスターテールの澄まし炒め タラバ蟹肉入りあんかけ
    Stir-fried lobster tail with crabmeat starchy sauce

  • 淡路牛フィレ肉のステーキ 山葵ソース 
    Awaji beef tenderloin and spring vegetables with wasabi sauce

  • 桜海老入り焼き飯 上湯スープがけ
    Chinese fried rice with Sakura shrimp, soaked soup

  • デザート盛り合わせ
    Chinese desserts assorted

麒麟(きりん) Kirin ¥20,000(¥24,200税サ込)【3日前までに要予約】

麒麟(きりん)Kirin

<3/1 fri.~ 5/6 mon.>【3日前日までに要予約】

  • 春の味覚入り特製オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 九州産スッポンと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
    Steamed soup with soft-shelled turtle and 8 kinds of dried food, Kinka ham

  • 活けアワビの丸ごとやわらか極上ソース煮込み
    Braised whole abalone with specially made sauce

  • 伊勢海老の(葱生姜煮込み チリソース煮込み ガーリック蒸し)
    Lobster (boiled with green onion and ginger, braised with chili sauce)

  • 黒毛和牛サーロインの煎り焼き 淡路島産玉葱ソース
    Wagyu beef tenderloin steak with onion sauce

  • ジャージャン麺 北京スタイル
    Chinese dish of ground pork over wheat noodles

  • おすすめデザート盛り合わせ
    Chinese desserts assorted

※メニュー内容は、仕入れ状況等により一部変更になる場合がございます。
   Please understand menu items can be changed without notice

ご予約・お問合せ

PAGETOP