CLOSE

close

CLOSE

    • チェックイン日
    • チェックアウト日
    • 出発空港
    • 人数

close

「スパキュイジーヌフェア」 ランチコース<5/7 tue.~ 6/30 sun.> Lunch Course

鵲瑞(じゃくずい)Jakuzui ¥3,500(¥4,235 税・サ込)

旬の食材を活かしたオリジナリティー溢れる広東料理のコースをご用意いたしました。

<5/7 tue.~ 6/30 sun.>

  • 三種オードブル盛り合わせ
    3 kinds of appetizers

  • 豆乳入りコーンスープ
    Soy milk corn soup

  • 海老と季節野菜の龍井茶炒め
    Stir-fried prawn and seasonal vegetables with longing tea

  • 彩り野菜の蒸籠蒸し ゆし豆腐ドレッシング添え
    Steamed colorful vegetables in a bamboo steamer with Yushi tofu dressing

  • 豚肉の甘辛味噌炒め クレープとともに
    Stir-fried pork with sweet and spicy miso with crepes

  • ピータンと兵庫県加東市産もち麦入り広東風白粥
    Cantonese rice porridge with preserved egg and sweet barley

  • 果肉たっぷりのマンゴープリン
    Mango pudding with mango pulp

朱雀(すざく)Suzaku ¥7,000(¥8,470 税)

<5/7 tue.~ 6/30 sun.>

  • 五種オードブル盛り合わせ
    5 kinds of appetizers

  • カリフラワーピューレのとろみスープ
    Thick soup with cauliflower puree

  • 北京ダックと明石産マイクロリーフのクレープ包み フルーティーソース
    Peking duck and micro-leaves from Akashi with fruity sauce

  • アオリイカと彩り野菜のバジルソース炒め
    Stir-fried squid and colorful vegetables with Basil sauce

  • はかた地どりの煎り焼き 淡路島産玉葱ソース
    Roasted Hakata chicken with Awaji Island onion sauce

  • 海の幸入り玉子あんかけご飯
    Chinese fried rice with seafood, soaked egg soup

  • ライチプリン カラメルソースかけ
    Litchi pudding with caramel sauce

*( )内の料金は税・サービス料込を含みます。Prices shown in bracket include tax & service charge.
*メニュー内容は食材の仕入れ状況等により変更となる場合がございます。

ご予約・お問合せ

PAGETOP