旬の食材を活かしたオリジナリティー溢れる広東料理のコースをご用意いたしました。
<5/7 tue.~ 6/30 sun.>
三種オードブル盛り合わせ
3 kinds of appetizers
豆乳入りコーンスープ
Soy milk corn soup
海老と季節野菜の龍井茶炒め
Stir-fried prawn and seasonal vegetables with longing tea
彩り野菜の蒸籠蒸し ゆし豆腐ドレッシング添え
Steamed colorful vegetables in a bamboo steamer with Yushi tofu dressing
豚肉の甘辛味噌炒め クレープとともに
Stir-fried pork with sweet and spicy miso with crepes
ピータンと兵庫県加東市産もち麦入り広東風白粥
Cantonese rice porridge with preserved egg and sweet barley
果肉たっぷりのマンゴープリン
Mango pudding with mango pulp
<5/7 tue.~ 6/30 sun.>
五種オードブル盛り合わせ
5 kinds of appetizers
カリフラワーピューレのとろみスープ
Thick soup with cauliflower puree
北京ダックと明石産マイクロリーフのクレープ包み フルーティーソース
Peking duck and micro-leaves from Akashi with fruity sauce
アオリイカと彩り野菜のバジルソース炒め
Stir-fried squid and colorful vegetables with Basil sauce
はかた地どりの煎り焼き 淡路島産玉葱ソース
Roasted Hakata chicken with Awaji Island onion sauce
海の幸入り玉子あんかけご飯
Chinese fried rice with seafood, soaked egg soup
ライチプリン カラメルソースかけ
Litchi pudding with caramel sauce
*( )内の料金は税・サービス料込を含みます。Prices shown in bracket include tax & service charge.
*メニュー内容は食材の仕入れ状況等により変更となる場合がございます。