チャイニーズ スパキュイジーヌ Chinese Spa Cuisine ¥9,000(¥10,890税サ込)※お食事のみ
/<要予約>温泉入浴付 ¥11,890(「濱泉」入浴、税サ込)
中国の食文化の1つである「薬食同源」。
美と健康を意識した「チャイニーズ スパキュイジーヌ」は、身体によいとされる生薬や季節の素材を使い、五感で満足いただける贅沢な料理です。効果をより実感いただくためお食事前の「濱泉」ご入浴をおすすめしています。
翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
丹波地どりと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
Steamed soup with Tamba chicken and 8 kinds of dried food, Kinka ham
大海老と季節野菜の龍井茶炒め
Stir-fried lobster and seasonal vegetables with longing tea
彩り野菜の蒸籠蒸し ゆし豆腐ドレッシング添え
Steamed colorful vegetables in a bamboo steamer with Yushi tofu dressing
豚フィレ肉のイチゴ巻き特製黒酢ソース ヨーグルトがけ
Strawberry wrapped in pork tenderloin with specially made dark vinegar sauce
ピータンと兵庫県加東市産もち麦入り広東風白粥
Cantonese rice porridge with preserved egg and sweet barley
ライチプリン カラメルソースかけ
Litchi pudding with caramel sauce
<5/7 tue.~ 6/30 sun.>
五種オードブル盛り合わせ
5 kinds of appetizers
カリフラワーピューレのとろみスープ
Thick soup with cauliflower puree
鶏手羽先のミンチ詰め スパイシーパウダー添え
Minced chicken wings with Spicy Powder
アオリイカと彩り野菜のバジルソース炒め
Stir-fried squid and colorful vegetables with Basil sauce
豚バラ肉の梅菜蒸し 蒸しパン添え
Steamed pork belly with preserved mustard, steamed buns
チャーシューと白葱入り汁そば
Noodle soup with Chinese-styled roast pork and leeks
正式杏仁豆腐 杏露酒ジュレを添えて
Almond jelly with apricot liqueur jelly
<5/7 tue.~ 6/30 sun.>
翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
蟹肉とジュンサイ入り上湯スープ
Premium soup with crabmeat and water shield
小籠包
Soup dumpling
有頭大海老と季節野菜の海老味噌炒め
Lobster and seasonal vegetables with shrimp miso
和牛モモ肉のホイコーロー
Twice cooked wagyu beef thighs
五目焼き飯
Chinese fried rice
ライチプリンのカラメルソースかけと蓮の実あん入り焼き菓子
Litchi pudding with caramel sauce and baked sweets with sweet lotus seed paste
石井敏満 料理長「神戸マイスター認定記念コース」
<5/7 tue.~ 6/30 sun.>
翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
丹波地どりと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
Steamed soup with tamba chicken and 8 kinds of dried food, Kinka ham
北京ダックと明石産マイクロリーフのクレープ包み フルーティーソース
Peking duck and micro-leaves from Akashi with fruity sauce
オマール海老の(葱生姜煮込み チリソース煮込み ガーリック蒸し)
Lobster (boiled with green onion and ginger, braised with chili sauce, steamed with garlic)
和牛バラ肉のやわらか神戸ワイン煮込み
Stewed wagyu beef with Kobe wine
ワンタンと黄ニラ入り汁そば
Wonton soup noodles with Chinese yellow chives
おすすめデザート盛り合わせ
Chinese desserts assorted
<5/7 tue.~ 6/30 sun.>
※【要予約】3日前までにご予約ください
旬の味覚入りオードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
丹波地どりと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
Steamed soup with tamba chicken and 8 kinds of dried food, Kinka ham
活けアワビのやわらか極上ソース煮込み
Braised abalone with specially made sauce
オマール海老の(葱生姜煮込み チリソース煮込み ガーリック蒸し)
Lobster (braised with green onion and ginger, braised with chili sauce, steamed with garlic)
黒毛和牛サーロインの煎り焼き 淡路島産玉葱ソース
Wagyu beef tenderloin steak with onion sauce
叉焼と黄ニラ入り広東風煮込み伊府麺
Chinese dish of ground pork over wheat noodles
おすすめデザート盛り合わせ
Chinese desserts assorted
※メニュー内容は、仕入れ状況等により一部変更になる場合がございます。
Please understand menu items can be changed without notice