CLOSE

close

CLOSE

    • チェックイン日
    • チェックアウト日
    • 出発空港
    • 人数

close

「スパキュイジーヌフェア」ディナーコース<5/7 tue.~ 6/30 sun.> Dinner Course

チャイニーズ スパキュイジーヌ Chinese Spa Cuisine ¥9,000(¥10,890税サ込)※お食事のみ
 /<要予約>温泉入浴付 ¥11,890(「濱泉」入浴、税サ込)

中国の食文化の1つである「薬食同源」。
美と健康を意識した「チャイニーズ スパキュイジーヌ」は、身体によいとされる生薬や季節の素材を使い、五感で満足いただける贅沢な料理です。効果をより実感いただくためお食事前の「濱泉」ご入浴をおすすめしています。

  • 翠亨園オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 丹波地どりと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
    Steamed soup with Tamba chicken and 8 kinds of dried food, Kinka ham

  • 大海老と季節野菜の龍井茶炒め
    Stir-fried lobster and seasonal vegetables with longing tea

  • 彩り野菜の蒸籠蒸し ゆし豆腐ドレッシング添え
    Steamed colorful vegetables in a bamboo steamer with Yushi tofu dressing

  • 豚フィレ肉のイチゴ巻き特製黒酢ソース ヨーグルトがけ
    Strawberry wrapped in pork tenderloin with specially made dark vinegar sauce

  • ピータンと兵庫県加東市産もち麦入り広東風白粥
    Cantonese rice porridge with preserved egg and sweet barley

  • ライチプリン カラメルソースかけ
    Litchi pudding with caramel sauce

驊騮(かりゅう)Karyu ¥7,000(¥8,470税サ込)

<5/7 tue.~ 6/30 sun.>

  • 五種オードブル盛り合わせ
    5 kinds of appetizers

  • カリフラワーピューレのとろみスープ
    Thick soup with cauliflower puree

  • 鶏手羽先のミンチ詰め スパイシーパウダー添え
    Minced chicken wings with Spicy Powder

  • アオリイカと彩り野菜のバジルソース炒め
    Stir-fried squid and colorful vegetables with Basil sauce

  • 豚バラ肉の梅菜蒸し 蒸しパン添え
    Steamed pork belly with preserved mustard, steamed buns

  • チャーシューと白葱入り汁そば
    Noodle soup with Chinese-styled roast pork and leeks

  • 正式杏仁豆腐 杏露酒ジュレを添えて
    Almond jelly with apricot liqueur jelly

料理長特選ディナーコース 青龍(せいりゅう)Seiryu ¥11,000(¥13,310 税・サ込)

<5/7 tue.~ 6/30 sun.>

  • 翠亨園オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 蟹肉とジュンサイ入り上湯スープ
    Premium soup with crabmeat and water shield

  • 小籠包
    Soup dumpling

  • 有頭大海老と季節野菜の海老味噌炒め
    Lobster and seasonal vegetables with shrimp miso

  • 和牛モモ肉のホイコーロー
    Twice cooked wagyu beef thighs

  • 五目焼き飯
    Chinese fried rice

  • ライチプリンのカラメルソースかけと蓮の実あん入り焼き菓子
    Litchi pudding with caramel sauce and baked sweets with sweet lotus seed paste

石井 敏満料理長「神戸マイスター認定記念コース」  ¥15,000(¥18,150税サ込)

石井敏満 料理長「神戸マイスター認定記念コース」

<5/7 tue.~ 6/30 sun.>

  • 翠亨園オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 丹波地どりと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
    Steamed soup with tamba chicken and 8 kinds of dried food, Kinka ham

  • 北京ダックと明石産マイクロリーフのクレープ包み フルーティーソース
    Peking duck and micro-leaves from Akashi with fruity sauce

  • オマール海老の(葱生姜煮込み チリソース煮込み ガーリック蒸し)
    Lobster (boiled with green onion and ginger, braised with chili sauce, steamed with garlic)

  • 和牛バラ肉のやわらか神戸ワイン煮込み
    Stewed wagyu beef with Kobe wine

  • ワンタンと黄ニラ入り汁そば
    Wonton soup noodles with Chinese yellow chives

  • おすすめデザート盛り合わせ
    Chinese desserts assorted

麒麟(きりん)Kirin ¥20,000(¥24,200税サ込)

<5/7 tue.~ 6/30 sun.>

※【要予約】3日前までにご予約ください

  • 旬の味覚入りオードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 丹波地どりと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
    Steamed soup with tamba chicken and 8 kinds of dried food, Kinka ham

  • 活けアワビのやわらか極上ソース煮込み
    Braised abalone with specially made sauce

  • オマール海老の(葱生姜煮込み チリソース煮込み ガーリック蒸し)
    Lobster (braised with green onion and ginger, braised with chili sauce, steamed with garlic)

  • 黒毛和牛サーロインの煎り焼き 淡路島産玉葱ソース
    Wagyu beef tenderloin steak with onion sauce

  • 叉焼と黄ニラ入り広東風煮込み伊府麺
    Chinese dish of ground pork over wheat noodles

  • おすすめデザート盛り合わせ
    Chinese desserts assorted

※メニュー内容は、仕入れ状況等により一部変更になる場合がございます。
   Please understand menu items can be changed without notice

ご予約・お問合せ

PAGETOP