CLOSE

close

CLOSE

    • チェックイン日
    • チェックアウト日
    • 出発空港
    • 人数

close

7&8月 ランチコース Lunch Course

*繁忙期につき、土日祝日及び8/11-19のランチタイムは2部制とさせていただきます。  ①11:30a.m.~ ②1:30p.m.~

鵲瑞(じゃくずい)Jakuzui ¥3,000(¥3,564)

旬の食材を活かしたオリジナリティー溢れる広東料理のコースをご用意いたしました。

7月& 8月 メニュー

Menu of July & August

  • タコのサラダ 梅肉ドレッシング
    Octopus salad with plum pulp dressing

  • カボチャのとろみスープ 豆乳茶碗蒸し仕立て
    Thick pumpkin soup, steamed egg custard with soy milk

  • エビと旬野菜のカロチーノオイル炒め
    Stir-fried shrimps and seasonal vegetables with carotino oil

  • 冬瓜のやわらか煮込み 干し貝柱あんかけ
    Stewed wax gourd with dried scallops and thick starchy sauce

  • 豚肉の甘辛味噌炒め 玄米クレープ包み
    Brown rice crepe wrap dressed with stir-fried pork with sweet and spicy miso

  • ゴマ風味の五目冷麺
    Sesame-flavored cold noodles topped with vegetables

  • タピオカ入りココナッツミルク
    Coconut milk with tapioka

朱雀(すざく)Suzaku ¥6,000(¥7,128)

7月& 8月 メニュー

Menu of July & August

  • 翠亨園オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • ピュアホワイト入りコーンスープ
    Corn soup with “Pure White” corn

  • 北京ダックの玄米クレープ包み 特製味噌とともに
    Peking duck with specially made miso

  • エビの上海風チリソース煮込み 蒸しパン添え
    Shanghai-styled braised shrimps with chili sauce, steamed bread

  • 冬瓜と豚スネ肉のやわらかオイスターソース煮込み
    Stewed wax gourd and pork hook with oyster sauce

  • 和牛と夏野菜のブラックビーンズ炒め
    Stir-fried Japanese beef and seasonal vegetables with black beans

  • トビコと枝豆入り海鮮焼き飯
    Seafood Chinese fried rice with flying fish roe and green soybeans

  • 果肉たっぷりのマンゴープリン
    Mango pudding with mango pulp

※メニュー内容は、仕入れ状況等により一部変更になる場合がございます。
Please understand menu items can be changed without notice.

ご予約・お問合せ

インターネットからのご予約・お問合せは
下記よりお進みください。

PAGETOP