11&12月 ディナーコース  (~12/30まで)  Dinner Course

驊騮(かりゅう)Karyu ¥6,000(¥7,128税サ込) *11/16を除く

11月& 12月 メニュー

Menu of November & December

  • 五種オードブル盛り合わせ
    Specially made 5 kinds of cold appetizers

  • タラバガニ肉入りカブラのとろみスープ
    Thick soup with red king crabmeat and turnip

  • 天使の海老のスパイシーパウダー炒め
    Sautéed shrimp with spicy powder

  • ホタテ貝柱のチーズ蒸し バジル風味
    Steamed scallops with cheese, basil flavor

  • 和牛と季節野菜のバーベキューソース炒め
    Sautéed Wagyu beef and seasonal vegetables with barbecue sauce

  • ワンタン入り汁そば
    Soup noodles with wonton

  • 果肉たっぷりのマンゴープリン
    Mango pudding with mango pulp

料理長特選ディナーコース 青龍(せいりゅう)Seiryu ¥10,000(¥11,880) *11/16を除く

11月& 12月 メニュー

Menu of November & December

  • 翠亨園特製オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • ツバメの巣とアワビ入りとろみスープ
    Bird's nest soup with abalone

  • 北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
    Peking duck with specially made miso

  • 有頭大エビのチーズ蒸し バジル風味
    Steamed whole shrimp with cheese, basil flavor

  • ズワイガニと板春雨の上海蟹ミソ煮込み
    Stewed snow crab and vermicelli with Shanghai crab butter

  • 淡路牛フィレ肉と季節野菜のバーベキューソース炒め
    Sautéed Awaji beef tenderloin and seasonal vegetables with barbecue sauce

  • タラバガニ肉とレタス入り焼き飯
    Chinese fried rice with red king crabmeat and lettuce

  • デザート二種盛り合わせ
    2 kinds of Chinese desserts

鳳凰(ほうおう) Houou ¥13,000(¥15,444税サ込) *11/16~30を除く

11月& 12月 メニュー

Menu of November & December

  • 翠亨園特製オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 淡路島3年とらふぐと乾貨の旨味たっぷり蒸しスープ
    Steamed soup with Awaji Island three years torafugu and dried delicacy

  • 北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
    Peking duck with specially made miso

  • 姿アワビと大根のやわらかオイスターソース煮込み
    Braised whole abalone and daikon radish with oyster sauce

  • オマールエビのスパイシーパウダー炒め
    Stir-fried lobster with spicy powder

  • 淡路牛フィレ肉のステーキ ブラックペッパーソース
    Awaji beef tenderloin steak with black pepper sauce

  • 五目あんかけ焼き飯
    Chinese fried rice covered with thick liquid starch sauce

  • おすすめデザート三重奏
    3 kinds of Chinese desserts

麒麟(きりん) Kirin ¥18,000(¥21,384税サ込)【前日までに要予約】 *11/16を除く

11月& 12月 メニュー

Menu of November & December

  • 翠亨園特製焼き物入りオードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 淡路島3年とらふぐと乾貨の旨味たっぷり蒸しスープ
    Steamed soup with Awaji Island three years torafugu and dried delicacy

  • 北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
    Peking duck with specially made miso

  • 伊勢海老のチーズ蒸し バジル風味
    Steamed lobster with cheese, basil flavor

  • タラバガニと板春雨の葱生姜煮込み
    Steamed king crab and bean-starch vermicelli with scallion and ginger flavor

  • 三田和牛フィレ肉のステーキ 山葵ソース
    Sanda Wagyu beef tenderloin steak with Japanese horseradish sauce

  • 蓮の葉包みの五目蒸しおこわ
    Steamed glutinous rice wrapped in lotus leaf

  • おすすめデザート三重奏
    3 kinds of Chinese desserts

※メニュー内容は、仕入れ状況等により一部変更になる場合がございます。

ご予約・お問い合わせ

インターネットからのご予約・お問い合わせは
下記よりお進みください。

  • ご予約はこちら
  • レストラン予約係 TEL:078-857-7007
  • ユニバーサル・スタジオ・ジャパン(R)
  • アソシエイトホテル

© & ® Universal Studios. All rights reserved. CR13-0461

PAGETOP