CLOSE

close

CLOSE

    • チェックイン日
    • チェックアウト日
    • 出発空港
    • 人数

close

2018.7&8月 ディナーコース Dinner Course

驊騮(かりゅう)Karyu ¥6,000(¥7,128税サ込) 

7月& 8月 メニュー

Menu of July & August

  • 五種オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • ピュアホワイト入りコーンスープ
    Corn soup with “Pure White” corn

  • 豚肉の甘辛味噌炒め 玄米クレープ包み
    Brown rice crepe wrap dressed with stir-fried pork with sweet and spicy miso

  • エビと旬野菜のカロチーノオイル炒め
    Stir-fried shrimps and seasonal vegetables with carotino oil

  • 冬瓜のやわらか煮込み 干し貝柱あんかけ
    Stewed wax gourd with dried scallops and thick starchy sauce

  • 和牛とニガウリのブラックビーンズ炒め
    Stir-fried Japanese beef and bitter gourds with black beans

  • トビコと枝豆入り海鮮焼き飯
    Seafood Chinese fried rice with flying fish roe and green soybeans

  • 正式杏仁豆腐
    Almond jelly

料理長特選ディナーコース 青龍(せいりゅう)Seiryu ¥10,000(¥11,880) 

7月& 8月 メニュー

Menu of July & August

  • 翠亨園オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • ツバメの巣とタラバガニ肉入り冬瓜ピューレスープ
    Pureed winter melon soup with bird's nest and king crabmeat

  • 北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
    Peking duck with specially made miso

  • 淡路島産ハモと旬野菜のXO醤炒め
    Stir-fried pike conger from Awaji Island and seasonal vegetables with XO sauce

  • 大エビのカロチーノオイル炒め
    Stir-fried prawns with carotino oil

  • 淡路牛フィレ肉のステーキ ブラックビーンズソース
    Awaji beef tenderloin steak with black bean sauce

  • ゴマ風味の五目冷麺
    Sesame-flavored cold noodles topped with vegetables

  • ピンクグレープフルーツとタピオカ入りマンゴーココナッツミルクと中国風蒸しカステラ
    Mango coconut milk with pink grapefruits and tapioka, and Chinese steamed castilla

鳳凰(ほうおう) Houou ¥13,000(¥15,444税サ込) 

7月& 8月 メニュー

Menu of July & August

  • 翠亨園特製オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • ツバメの巣と淡路島産ハモ、冬瓜の旨味たっぷり蒸しスープ
    Steamed bird's nestsoup with wax gourd and pike conger from Awaji Island

  • 北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
    Peking duck with specially made miso

  • オマールエビの上海風チリソース煮込み 蒸しパン添え
    Shanghai-styled braised lobster with chili sauce, steamed bread

  • 和牛あか牛のステーキ ブラックビーンズソース
    Akaushi wagyu beef steak with black bean sauce

  • 海の幸入り五目ゴマ風味冷麺
    Sesame-flavored cold noodles topped with seafood and vegetables

  • おすすめデザート三種盛り合わせ
    3 kinds of Chinese desserts

麒麟(きりん) Kirin ¥18,000(¥21,384税サ込)【3日前までに要予約】(除外日:8/11-20)

7月& 8月 メニュー

Menu of July & August

  • 翠亨園特製焼き物入りオードブル盛り合わせ
    Specially assorted appetizers

  • ツバメの巣入りパパイヤの蒸しスープ
    Steamed papaya soup with bird's nest

  • アワビと夏野菜の淡路島産藻塩炒め
    Sautéed abalone and summer vegetables with seaweed salt from Awaji island

  • 伊勢エビの上海風チリソース煮込み 蒸しパン添え
    Shanghai-styled braised spiny lobster with chili sauce, steamed bread

  • 和牛あか牛のステーキ ブラックペッパーハニーソース
    Akaushi wagyu beef steak with black pepper and honey sauce

  • 海の幸入り五目ゴマ風味冷麺
    Sesame-flavored cold noodles topped with seafood and vegetables

  • おすすめデザート三種盛り合わせ
    3 kinds of Chinese desserts

※メニュー内容は、仕入れ状況等により一部変更になる場合がございます。
Please understand menu items can be changed without notice.

ご予約・お問合せ

インターネットからのご予約・お問合せは
下記よりお進みください。

PAGETOP