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2018.11&12月 ディナーコース Dinner Course *~12/30まで

*2018.12/31 mon. ~ 2019.1/6 sun.は、迎春ディナーコースのみのご用意となります。

*繁忙期につき、12/31 mon. ~ 1/3 thu. のディナーは5:00p.m.~の営業となります。
*12/31 mon. ~ 1/3 thu. は2部制とさせていただきます。 ①5:00p.m.~ ②7:30p.m.~

 

驊騮(かりゅう)Karyu ¥6,000(¥7,128税サ込) *~12/30まで

11月& 12月 メニュー *~12/30まで

Menu of November & December

  • 五種オードブル盛り合わせ
    5 kinds of cold appetizers

  • タラバガニ肉入りカボチャのとろみスープ
    Thick soup with red king crabmeat and pumpkin

  • ハーブシュリンプの龍井茶風味炒め
    Stir-fried Herb Shrimp with Chinese green tea

  • 三種蒸し点心
    Three kinds of steamed dim sum

  • ソフトシェルクラブのスパイシーパウダー炒め
    Stir-fried soft shell crab with spicy powder

  • 豚バラ肉のやわらか煮込み まろやか黒酢風味
    Stewed pork with dark vinegar sauce

  • 翠亨園特製タンタンメン
    Specially made Szechuan sesame hot noodles

  • 正式杏仁豆腐
    Almond jelly

料理長特選ディナーコース 青龍(せいりゅう)Seiryu ¥10,000(¥11,880) 

11月& 12月 メニュー  *~12/30まで

Menu of November & December

  • 翠亨園特製オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • アワビとナマコの糸切り入りとろみスープ
    Thick soup with abalone and sea cucumber

  • 北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
    Peking duck with specially made miso

  • 有頭大エビのピリ辛紹興酒の香り炒め
    Sautéed prawn in hot sauce with Chinese rice wine flavor

  • タラバガニと豆腐の蒸し物 柚子風味醤油
    Steamed red king crab and tofu with yuze soy sauce

  • 和牛と季節野菜のバーベキューソース炒め
    Stir-fried Wagyu beef and seasonal vegetables with barbecue sauce

  • 野沢菜とちりめんじゃこ入り焼き飯 上湯スープがけ
    Chinese fried rice with Nozawana and dried young sardines in Chinese coup stock

  • ピンクグレープフルーツとタピオカ入りマンゴーココナッツミルクとゴマ団子
    Mango coconut milk with pink grapefruits and tapioca, and sesame dumpling

鳳凰(ほうおう) Houou ¥13,000(¥15,444税サ込) 

11月& 12月 メニュー *~12/30まで

Menu of November & December

  • 翠亨園特製オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 淡路島3年とらふぐと乾貨の旨味たっぷり蒸しスープ
    Steamed soup with three-year-farmed tiger pufferfish in Awaji Island and dried food

  • 北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
    Peking duck with specially made miso

  • 姿アワビのやわらかオイスターソース煮込み 
    Stewed whole abalone in Oyster sauce

  • オマールエビのスパイシーパウダー炒め
    Stir-fried lobster with spicy powder

  • 淡路牛フィレ肉のステーキ 山葵ソース
    Awaji beef fillet steak with wasabi sauce

  • 五目あんかけ焼き飯
    Chinese fried rice covered with thick liquid starch sauce

  • おすすめデザート三種盛り合わせ
    3 kinds of desserts

麒麟(きりん) Kirin ¥18,000(¥21,384税サ込)【3日前までに要予約】

11月& 12月 メニュー *~12/30まで

Menu of November & December

  • 翠亨園特製焼き物入りオードブル盛り合わせ
    Specially assorted appetizers

  • 淡路島3年とらふぐと乾貨の旨味たっぷり蒸しスープ
    Steamed soup with three-year-farmed tiger pufferfish in Awaji Island and dried food

  • 北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
    Peking duck with specially made miso

  • 伊勢海老のピリ辛紹興酒の香り炒め
    Sautéed Japanese spiny lobster in hot sauce with Chinese rice wine flavor

  • タラバガニと春雨の葱生姜煮込み
    Braised red king crab and gelatin noodles with scallion and ginger

  • 和牛あか牛のステーキ 神戸ワインソース
    Japanese akaushi beef steak with Kobe wine sauce

  • エビの子入り煮込み伊府麺
    Egg noodles with prawn roe

  • おすすめデザート三種盛り合わせ
    3 kinds of desserts

※メニュー内容は、仕入れ状況等により一部変更になる場合がございます。
Please understand menu items can be changed without notice.

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