CLOSE

close

CLOSE

    • チェックイン日
    • チェックアウト日
    • 出発空港
    • 人数

close

2021.9月&10月 ディナーコース <9/1 wed.~ > Dinner Course

驊騮(かりゅう)Karyu ¥6,000(¥7,260税サ込)

9月&10月 メニュー

Menu of September & October

  • 五種オードブル盛り合わせ
    5 kinds of cold appetizers

  • 蟹肉入りカボチャのココナッツ風味とろみスープ
    Pumpkin thick soup with crabmeat, coconut flavor

  • 淡路島産太刀魚と季節野菜のすだち風味炒め
    Stir-fried cutlassfish with seasonal vegetables, sudachi flavor

  • 蒸し点心三種盛り合わせ
    3 kinds of steamed dim-sum

  • 肉団子と白菜の土鍋煮込み
    Braised meat dumpling and Chinese cabbage

  • 鯛とレタス入り焼き飯
    Chinese fried rice with sea bream and lettuce

  • 果肉たっぷりのマンゴープリン
    Mango pudding with mango pulp

チャイニーズ スパキュイジーヌ Chinese Spa Cuisine ¥8,000(¥9,680税サ込)

中国における食文化の一つ「薬食同源」は、日本では「医食同源」とも言われ、食での健康維持に最適な料理です。チャイニーズスパキュイジーヌは、身体によいとされる「ナツメ」「花菇」「杏仁」などの生薬や松茸など季節の食材を使い、目にも美しくヘルシーでありながらも食べ応えのある五感で満足いただける贅沢な料理です。

  • 翠亨園オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers
    <期待される効能>
    クラゲ(胃腸に停滞する飲食物を取り除く作用)、鴨肉(体力回復に作用)

  • 松茸と地鶏入り乾物八種の旨味たっぷり蒸しスープ
    Steamed soup with matsutake mushrooms, jidori chicken and 8 kinds of dried food
    <期待される効能>
    松茸(免疫力向上、食欲増進に作用)、棗(疲労、食欲不振に作用)、花菇(高血圧予防に作用)、蓮子(滋養強壮、精神安定に作用)、花旗参(体内を温める作用)

  • 淡路島産太刀魚と季節野菜のすだち風味炒め
    Stir-fried cutlassfish with seasonal vegetables, sudachi flavor
    <期待される効能>
    太刀魚(内臓の働きを高める作用)、すだち(疲労、食欲不振に作用)

  • いろいろ野菜の蒸籠蒸し ゆし豆腐ドレッシング添え
    Steamed vegetables in steaming basket with yushi tofu dressing
    <期待される効能>
    カボチャ(胃弱、疲労に作用)

  • 豚フィレ肉の神戸市西区産イチジク巻き 翠亨園特製黒酢ソース
    Locally grown fig wrapped in pork tenderloin with specially made dark vinegar sauce
    <期待される効能>
    豚肉(体力回復に作用)、イチジク(喉の炎症に作用)、黒酢(新陳代謝を促し疲労回復や老化防止に作用)

  • 鯛入り中国粥
    Chinese porridge with sea bream
    <期待される効能>
    鯛(美肌に作用)

  • 正式杏仁豆腐
    Almond jelly
    <期待される効能>
    杏仁(咳、肌あれに作用)

料理長特選ディナーコース 青龍(せいりゅう)Seiryu ¥10,000(¥12,100 税・サ込) 

9月&10月 メニュー

Menu of September & October

  • 翠亨園オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 松茸と干し貝柱入り五目とろみスープ
    Thick soup with matsutake mushrooms and dried scallops

  • 北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
    Peking duck with specially made miso

  • 活けアワビの丸ごとやわらか極上ソース煮込み
    Braised whole abalone with specially made sauce

  • 和牛と神戸市西区産イチジクのオイスターソース炒め
    Stir-fried locally grown fig wrapped in wagyu beef with oyster sauce

  • サーモンとレタス入り焼き飯 イクラのせ
    Chinese fried rice with salmon and lettuce topped with salmon roe

  • 紹興酒風味プリンとハスの実餡入り焼き菓子
    Shaoxing rice wine flavored pudding, Baked cake with lotus seed paste

鳳凰(ほうおう) Houou ¥13,000(¥15,730税サ込) 

9月&10月 メニュー 

Menu of September & October

  • 広東風鯛の刺身サラダ

  • 翠亨園特製オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 松茸と地鶏入り乾物八種の旨味たっぷり蒸しスープ
    Steamed soup with matsutake mushrooms, jidori chicken and 8 kinds of dried food

  • 伊勢海老の(葱生姜煮込み チリソース煮込み ガーリック蒸し)
    *お好みの調理方法をお選び下さい
    Spiny lobster (braised with ginger and white leek, braised with chili sauce, steamed with garlic)

  • 淡路牛フィレ肉のステーキ 神戸ワインソース
    Awaji beef tenderloin steak with Kobe wine sauce

  • 栗入り五目蒸しおこわ ハスの葉の香り
    Steamed Gomoku Okowa with chestnuts wrapped in lotus leaf

  • おすすめデザート三種盛り合わせ
    Chinese desserts assorted

麒麟(きりん) Kirin ¥18,000(¥21,780税サ込)【3日前までに要予約】

9月&10月 メニュー

Menu of September & October

  • 翠亨園特製秋の味覚入りオードブル盛り合わせ
    Specially assorted autumn cold appetizers

  • 松茸と地鶏入り乾物八種の旨味たっぷり蒸しスープ
    Steamed soup with matsutake mushrooms, jidori chicken and 8 kinds of dried food

  • 北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
    Peking duck with specially made miso

  • 活けアワビの丸ごとやわらか極上ソース煮込み
    Braised whole abalone with specially made sauce

  • 伊勢海老の(葱生姜煮込み チリソース煮込み ガーリック蒸し)
    *お好みの調理方法をお選び下さい
    Spiny lobster (braised with ginger and white leek, braised with chili sauce, steamed with garlic)

  • 和牛フィレ肉のステーキ 神戸ワインソース
    Wagyu beef steak with Kobe wine sauce

  • ワンタンと黄ニラ入り汁そば
    Soup noodles with won ton and yellow Chinese chive

  • おすすめデザート三種盛り合わせ
    3 kinds of Chinese desserts

※メニュー内容は、仕入れ状況等により一部変更になる場合がございます。
Please understand menu items can be changed without notice.
 

ご予約・お問合せ

※新型コロナウィルス感染拡大防止の観点より、臨時休業とさせていただく場合がございます。
当面の間、各レストランは前日19:00までのご予約制とさせていただきます。
ご予約をお考えの際は、レストラン予約課までご連絡ください。

PAGETOP