CLOSE

close

CLOSE

    • チェックイン日
    • チェックアウト日
    • 出発空港
    • 人数

close

ガーデンバイキング「サマーフェア」Garden Buffet 2024.7.1~8.31

フェア Garden Buffet フードメニュー 2024.7.1~8.31

冷製料理 Cold dishes

※メニュー内容は変更になる場合がございます

  • 甘海老の氷漬け
    Northern shrimp

  • 兵庫県産の夏野菜と豚しゃぶ、スペルト小麦のサラダ仕立て
    Pork shabu-shabu and summer vegetables and spelt salad

  • お刺身盛り合わせ
    Sliced raw fish

  • 各種手作り惣菜
    Side dish

  • 手作り豆腐
    Homemade Tofu

  • 刻みスモークサーモンと夏野菜のビネグリットマリネ
    Smoked salmon and vegetables with vinegar sauce

  • 彩り野菜とヒメジのエスカベッシュ
    Escabeche with vegetables and goatfish

  • 淡路島玉ネギ素麺
    Somen kneaded with onion from Awaji Island

  • 黒胡椒ハム トマトのハム サラミ
    Black pepper ham, tomato ham, salami

  • 炙りマグロのカルパッチョ 刻み山葵のビネグレットソース
    Carpaccio of tuna with wasabi vinaigrette sauce

  • 枝豆
    Boiled green soy beans

温製料理 Hot dishes

※メニュー内容は変更になる場合がございます

  • ガーリックシュリンプ&じゃがいもチップス
    Garlic shrimp and potato chips

  • 低温調理 豚肩ロースのグリル
    Low temperature grilled pork shoulder

  • ムール貝と浅利のワイン蒸し
    Steamed clams and mussels in white wine

  • 中国料理レストラン”翠亨園”より1品「スペアリブ」
    Sparerib from Chinese Restaurant Suikyo-en

  • 夏野菜と烏賊のスパイシーチリソース炒め
    Stir-fried spicy summer vegetables and squid with chili sauce

  • メバルのポワレ バジルソースとバルサミコソース
    Pan-fried rockfish with basil sauce and balsamic sauce

  • 夏のパッタイヌードル
    “Pad thai” Thai styled fried noodles

  • 自家製 若鶏のから揚げ 梅肉のマリネ
    Deep-fried chicken with marinated plum

  • GARDEN 特製 夏のグリーンカレー
    Green curry with summer vegetables

  • GARDEN 海老の茶碗蒸し
    Steamed egg custard with prawns

  • GARDEN 特製牛すじカレー
    Beef tendon curry

  • 丹波黒豆大豆の味噌汁
    Miso soup with Tamba black soybeans

  • 飲茶
    Dim-sum

  • ジャスミンライス
    Jasmine rice

  • 淡路米
    Rice from Awaji Island

サラダコーナー Salads

下記野菜より数種類(その日の仕入れ状況による)

  • GARDEN 彩り野菜のミックスサラダ
    Mixed salad

  • GARDEN プチトマト
    mini tomato

  • GARDEN 水菜サラダ
    Potherb mustard

  • GARDEN スライスオニオン
    Onion

  • GARDEN トレビス
    Radicchio

  • GARDEN ミックスビーンズ
    Mixed beans

  • GARDEN コールスロー
    Coleslaw

  • GARDEN 紅芯大根
    Watermelon radish

  • GARDEN パプリカ
    Paprika

キッズメニュー Kids menu

  • お子様プレート Kids plate
    ※出来立てをご用意いたします。お席にてスタッフまでご注文ください。

  • お子様カレー ※アレルゲンフリー
    Kids curry

ライブクッキングコーナー(平日ランチ) Chef’s Performance

  • 兵庫県産 夏野菜と海老と烏賊の天婦羅
    Tempura ~ Locally growned summer vegetables, Squid, Prawn

  • ミヤチクブランドポークのサムギョプサル
    Samgyeopsal with Miyazaki bland pork

  • 彩り野菜のラクサヌードル
    Laksa noodles with colorful vegetables

ライブクッキングコーナー(土日祝ランチ) Chef’s Performance

  • 酒処 灘五郷の酒粕でマリネしたローストビーフ
    Aged roast beef with Nada sake lees

  • 兵庫県産 夏野菜とノドグロと海老の天婦羅
    Tempura ~ Locally growned summer vegetables, blackthroat seaperch, Prawn

  • 彩り野菜のラクサヌードル
    Laksa noodles with colorful vegetables

ライブクッキングコーナー(平日ディナー) Chef’s Performance

  • 兵庫県産 夏野菜と海老と烏賊の天婦羅
    Tempura ~ Locally growned vegetables, Squid, Prawn

  • 牛肩ロースの炭火焼き 淡路オニオンソース
    Chrcolal grilled beef shoulder loin with Awaji onion sauce

  • 彩り野菜のラクサヌードル
    Laksa noodles with colorful vegetables

  • デザート
    Dessert

ライブクッキングコーナー(土日祝ディナー) Chef’s Performance

  • 酒処 灘五郷の酒粕でマリネしたローストビーフ
    Aged roast beef with Nada sake lees

  • 兵庫県産 夏野菜とノドグロと海老の天婦羅
    Tempura ~ Locally growned summer vegetables, blackthroat seaperch, Prawn

  • 炭火で炙る ミニ鰻丼
    Charcoal grilled style unagi eel on rice

  • デザート
    Dessert

デザートDesserts

  • 各種デザート
    Desserts

  • 各種アイスクリーム
    ice cream

ご予約・お問合せ

PAGETOP