コールアイテム Cold dishes
※メニュー内容は変更になる場合がございます
お刺身盛り合わせ
Assorted sliced raw fish
炙り鮪の刺身
Broiled tuna Sashimi
本日の刺身
Today's Sashimi
各種惣菜
Side dish
手作り豆腐
Homemade Tofu
温泉卵
Soft boiled egg
フルーツ盛り合わせ
Assorted fruits
兵庫県産フレッシュベジタブルと生ハムのサラダピッツァ
Salad pizza with locally grown vegetables and prosciutto
昆布出汁の彩り野菜のピクルス
Pickled vegetables with kelp stock
豚タンのスモーク・ミラノサラミ・黒胡椒ハム
Smoked pork tongue, Milano salami and black peppar ham
ヤリイカのフリッターのサラダ仕立て 油淋ソース
Salad styled squid frit with Yurin sauce
兵庫県産トマトとバジルのカッペリーニ
Capellini with basil and tomato from Hyogo
ホットアイテム Hot dishes
※メニュー内容は変更になる場合がございます
豚肩ロースと初夏野菜のグリル ポートワインソース
Grilled pork shoulder loin and vegetables with port wine sauce
メバルのポワレ 熊本県産宝石トマトのブール・ノワゼットソース
Pan-fried Japanese rockfish with tomato and browned butter sauce
海老と浅利とムール貝のアーリオ・オーリオ
Spaghetti Alio Olio with shrimp, clam and mussel
初夏の野菜と鶏腿とココナッツのブレゼ エスニック風
Stewed early summer vgetables and chicken thigh with coconut Ethnic style
粗挽きミンチと灘の酒粕を使ったボロネーズグラタン
Bolognese gratin with coarsely ground meat and Nada sake lees
雲白肉(中国料理「翠亨園」プロデュース)
淡路島産黒米を使った黒いガーリックフライドチキン
Garlic fried chicken with wild rice from Awaji Island
彩り野菜のチャプチェ
Chapchae with colorful vegetables
季節の茶碗蒸し
Seasonal egg custard
GARDEN 牛すじカレー
Beef tendon curry
兵庫県産骨付鶏と兵庫野菜のポトフのサルサ・ベルデ添え
Pot-au-feu bone-in chicken and vegetables with Salsa verde
サラダコーナー Salads
下記野菜より数種類(その日の仕入れ状況による)
兵庫県産 水菜
Potherb mustard
兵庫県産 コールスロー
Coleslaw
淡路島 オニオンスライス
Sliced Awaji onion
兵庫県産 ミックスサラダ
Mixed salad
GARDEN ベジタブルスティック
Vegetable stick
熊本県産 宝石トマト(宮崎ファーム)
Tomato from Kumamoto
兵庫県産 ミニトマト
Mini tomato
各種スープ Soups
味噌汁 Miso soup
本日のスープ Today's soup
白玉ぜんざい Sweet red bean soup with rice cake
キッズコーナー Kids Corner
出来立てをご用意いたします。
お子様カレー ※アレルゲンフリー
Kids curry
お子様プレート ※お席にてご注文ください。
Kids plate
お子様野菜ふりかけ
Seasoned powders for rice
ライブクッキングコーナー(平日ランチ) Chef’s Performance
炭火で炙る 豚肩ロースの炙り焼き
Charcoal broiled pork shoulder loin
兵庫県産 初夏の野菜と鱚と海老の天婦羅
Tempura ~ Early summer vegetables from Hyogo, Sand borer, Prawn
スモークサーモンと温泉卵のデュエット 削りたてグラナパダーノ添え
Smoked salmon and soft boiled egg with Grana Padano cheese
ライブクッキングコーナー(土日祝ランチ) Chef’s Performance
灘五郷の酒粕マリネのローストビーフ
Roast beef with Nada sake lees
兵庫県産 初夏の野菜と鱚と海老の天婦羅
Tempura ~ Early summer locally grown vegetables, Sand borer, Prawn
神戸ポークと淡路島レタスの黄金だしのしゃぶしゃぶ
Kobe pork and lettus shabu-shabu
ライブクッキングコーナー(平日ディナー) Chef’s Performance
神戸ポークと淡路島レタスの黄金だしのしゃぶしゃぶ
Kobe pork and lettus shabu-shabu
兵庫県産 初夏の野菜と鱚と海老の天婦羅
Tempura ~ Early summer locally grown vegetables, Sand borer, Prawn
姫鯛と浅利の白いブイヤベ ース カルタファタ包み
Bouillabaisse with sea bream and clam
デザートワゴンサービス
Desserts
ライブクッキングコーナー(土日祝ディナー) Chef’s Performance
赤ワインに漬け込んだ牛肩ロースの鉄板焼き
Grilled beef shoulder loin pickled in red wine
兵庫県産 初夏の野菜と鱚と海老の天婦羅
Tempura ~ Early summer locally grown vegetables, Sand borer, Prawn
神戸ポークと淡路島レタスの黄金だしのしゃぶしゃぶ
Kobe pork and lettus shabu-shabu
デザートワゴンサービス
Desserts
デザートDesserts
デザート、アイスクリーム各種
Desserts
ソフトドリンクコーナー Soft drink
オレンジジュース
Orange
アップルジュース
Apple
烏龍茶
Oolong tea
※新型コロナウィルス感染拡大防止の観点より、臨時休業とさせていただく場合がございます。
当面の間、各レストランは前日19:00までのご予約制とさせていただきます。
ご予約をお考えの際は、レストラン予約課までご連絡ください。