冷製料理 Cold dishes
※メニュー内容は変更になる場合がございます
但馬鶏と淡路島レタスのフロマージュドレッシング
Tajima chicken and Awaji Island lettuce with fromage dressing
沖縄伝統の味ミミガーと烏賊とザーサイのナムル仕立て
Namul with Okinawa traditional dish “Mimi-gar ”(pig’s ear), squid, and pickled mustard greens
コールミート盛り合わせ(ランチのみ)
Cold meet (Lunch Only)
九州産不知火と鯖のエスカベッシュ(ランチのみ)
Shiranui citrus from Kyushu and mackerel escabèche (Lunch Only)
加古川水菜とシラウオの柚子胡椒マリネ(ディナーのみ)
Potherb mustard from Kakogawa and whitebait marinade with Yuzu pepper (Dinner Only)
九州産不知火とスモークサーモンのサラダ仕立て(ディナーのみ)
Shiranui citrus from Kyushu and smoked salmon salad (Dinner Only)
鮮魚コーナー Fresh Fish Corner
【平日ランチ】【Weekday lunch】
サーモンの刺身
Salmon sashimi
炙り鮪のタタキ
Seared tuna tataki
北日本近海スルメイカの細造り
Thinly sliced Northern Japan coastal squid sashimi
【土日祝ランチ】【Weekend/Holiday Lunch】
サーモンの刺身
Salmon sashimi
炙り鮪のタタキ
Broiled tuna Tataki
北日本近海烏賊の細造り
Thinly sliced Northern Japan coastal squid sashimi
鮮魚コーナー Fresh Fish Corner
【平日ディナー】【Weekday Dinner】
お造り盛り合わせ(サーモン キビナゴ ホタテ)
Assorted sashimi (salmon, silver-stripe round herring, scallops)
鹿児島県 枕崎 ぶえん鰹のタタキ
Seared bonito tataki from Kagoshima, Makurazaki
甘海老の刺身
Sweet shrimp sashimi
【土日祝ディナー】【Weekend/Holiday Dinner】
お造り盛り合わせ(サーモン キビナゴ ホタテ)
Assorted sashimi (salmon, silver-stripe round herring, scallops)
九州 黒瀬鰤の刺身
Kurose-buri (yellowtail) from Kyushu
甘海老の刺身
Sweet shrimp sashimi
佐賀県郷土料理 およごし
Saga traditional dish: Oyogoshi
手作り惣菜 炊き物
Homemade simmered dish
九州郷土料理 薩摩揚げと淡路玉葱の平天
Kyushu traditional dish: Satsuma-age (fried fish cake) with Awaji onion tempura
九州郷土料理 しめ鯖
Kyushu traditional dish: Shime-saba (Marinated mackerel)
手作り惣菜 出来立て豆腐の湯葉添え(ランチのみ)
Homemade fresh tofu with yuba (Lunch Only)
熊本郷土料理 辛子蓮根(ディナーのみ)
Kumamoto traditional dish: Karashi Renkon (Mustard stuffed lotus root) (Dinner Only)
宮崎郷土料理 レタス巻き(ディナーのみ)
Miyazaki traditional dish: Rolled sushi with lettuce (Dinner Only)
温製料理 Hot dishes
※メニュー内容は変更になる場合がございます
福岡名物 博多もつ鍋
Fukuoka specialty: Hakata Motsunabe (beef offal hotpot)
宮崎県産 チキン南蛮 特製タルタルソース
Miyazaki Prefecture: Chicken Nanban (fried chicken with vinegar and tartar sauce)
宮崎県産 ミヤチク豚肩ロースのグリル ソース・ヴァン・ルージュ
Miyazaki Prefecture: Grilled Miyachiku pork shoulder with red wine sauce
赤魚のポワレ 博多スギタケのソース
Pan-fried red fish with Hakata sugitake mushrooms and white wine sauce
鹿児島県産 鰤と魚介のブイヤベース
Kagoshima Prefecture: Yellowtail and seafood bouillabaisse
【翠亨園メニュー】骨付きスペアリブの豆鼓蒸し
[Chinese Cuisine "Suikyoen" ] Steamed with fermented black beans with bone-in spare ribs
福岡名物 焼きカレーのグラタン
Fukuoka Specialty: Baked curry gratin
週替わりパスタ(ランチのみ)
This week's pasta (Lunch Only)
沖縄郷土料理 ラフティ(ディナーのみ)
Okinawa traditional dish:Braised pork (Rafutee) (Dinner Only)
鹿児島郷土料理 薩摩汁
Kagoshima traditional miso soup(Satsuma jiru)
GARDEN特製 淡路島オニオンの牛すじカレー
Special beef tendon curry with Awaji onion
鹿児島県産 黒豚餃子
Kagoshima Prefecture: Black pork Chinese dumplings
小籠包
Xiao Long Bao (Soup dumplings)
桜海老の茶碗蒸し(赤色の釜揚げ桜海老)
Steamed egg custard with Sakura shrimp (boiled sakura shrimp)
淡路米・各種漬物
Rice from Awaji Island & Various Pickles
六甲味噌を使用した味噌汁
Rokko miso soup
カリフラワーのポタージュ
Cauliflower potage
オニオンスープ
Onion soup
サラダコーナー Salads
下記野菜より数種類(その日の仕入れ状況による)
トレビス(モーニング・ランチ)
Red leaved chicory(Morning and Lunch)
水菜(モーニング・ランチ)
Potherb mustard(Morning and Lunch)
紅芯大根(モーニング・ランチ)
Water melon radish(Morning and Lunch)
ルッコラとアンディーブのサラダ(ディナーのみ)
Arugula and endive Salad(Morning and Lunch)
コールスローとサラダセロリ(ディナーのみ)
Coleslaw and salad celery(Dinner Only)
フリルレタスとクレソンサラダ(ディナーのみ)
Frill Lettuce and Watercress Salad(Dinner Only)
淡路島オニオンスライス
Awaji onion slices
ミニトマト
Mini Tomatoes
メランジェサラダ
Melange Salad
キッズメニュー Kids menu
お子様プレート
Children's Plate
※出来立てをご用意いたします。お席にてスタッフまでご注文ください。
お子様カレー
Children's Curry※アレルギーフリーにてご用意しております。
ライブクッキングコーナー(平日ランチ) Chef’s Performance
焦がしニンニク 黒マー油の長崎ちゃんぽん麺 自家製スープ
Nagasaki Champon noodles with homemade broth and garlic oil
長崎県産 キビナゴと海老と野菜の天麩羅
Nagasaki Prefecture: Silver-stripe round herring , shrimp, and vegetable tempura
宮崎郷土料理 鶏の炭火焼き 桜チップの香り
Miyazaki Regional Dish: Charcoal grilled chicken with cherry wood chip aroma
ライブクッキングコーナー(平日ディナー) Chef’s Performance
アンガス牛と野菜の鉄板焼き 淡路玉葱のソース
Angus beef and Vegetables teppanyaki with Awaji onion sauce
糸よりと海老と野菜の天麩羅
Ito-yori fish, shrimp, and vegetable tempura
焦がしニンニク 黒マー油の長崎ちゃんぽん麺 自家製スープ
Nagasaki Champon noodles with homemade broth and garlic oil
茹で上げライムラヴィオリ
Boiled lime ravioli
ライブクッキングコーナー(土日祝ランチ) Chef’s Performance
焦がしニンニク 黒マー油の長崎ちゃんぽん麺 自家製スープ
Nagasaki Champon noodles with homemade broth and garlic oil
長崎県産 キビナゴと海老と野菜の天麩羅
Nagasaki Prefecture: Silver-stripe round herring , Shrimp, and Vegetable Tempura
宮崎郷土料理 鶏の炭火焼き 桜チップの香り
Miyazaki Regional Dish: Charcoal grilled chicken with cherry wood chip aroma
ライブクッキングコーナー(土日祝ディナー) Chef’s Performance
アンガス牛のローストビーフ 灘の酒麹マリネ
Angus Roast Beef with Nada Sake Lees Marinade
糸よりと海老と野菜の天麩羅
Ito-yori fish, shrimp, and vegetable Tempura
宮崎郷土料理 鶏の炭火焼き 桜チップの香り
Miyazaki Regional Dish: Charcoal grilled chicken with cherry wood chip aroma
茹で上げライムラヴィオリ
Boiled lime ravioli
デザートDesserts
フレッシュフルーツ
Fresh Fruits
各種アイスクリーム
Ice Cream
クレープケーキ
Crepe Cake
藍の青いお茶淡雪寒
Indigo blue tea
あやむらさきパンナコッタ
Light purple Panna cotta
桜餅
Sakura mochi
ラズベリーケーキ
Raspberry Cake