冷製料理 Cold dishes
※メニュー内容は変更になる場合がございます
甘海老の氷漬け
Northern shrimp
兵庫県産の夏野菜と豚しゃぶ、スペルト小麦のサラダ仕立て
Pork shabu-shabu and summer vegetables and spelt salad
お刺身盛り合わせ
Sliced raw fish
各種手作り惣菜
Side dish
手作り豆腐
Homemade Tofu
刻みスモークサーモンと夏野菜のビネグリットマリネ
Smoked salmon and vegetables with vinegar sauce
彩り野菜とヒメジのエスカベッシュ
Escabeche with vegetables and goatfish
淡路島玉ネギ素麺
Somen kneaded with onion from Awaji Island
黒胡椒ハム トマトのハム サラミ
Black pepper ham, tomato ham, salami
炙りマグロのカルパッチョ 刻み山葵のビネグレットソース
Carpaccio of tuna with wasabi vinaigrette sauce
枝豆
Boiled green soy beans
温製料理 Hot dishes
※メニュー内容は変更になる場合がございます
ガーリックシュリンプ&じゃがいもチップス
Garlic shrimp and potato chips
低温調理 豚肩ロースのグリル
Low temperature grilled pork shoulder
ムール貝と浅利のワイン蒸し
Steamed clams and mussels in white wine
中国料理レストラン”翠亨園”より1品「スペアリブ」
Sparerib from Chinese Restaurant Suikyo-en
夏野菜と烏賊のスパイシーチリソース炒め
Stir-fried spicy summer vegetables and squid with chili sauce
メバルのポワレ バジルソースとバルサミコソース
Pan-fried rockfish with basil sauce and balsamic sauce
夏のパッタイヌードル
“Pad thai” Thai styled fried noodles
自家製 若鶏のから揚げ 梅肉のマリネ
Deep-fried chicken with marinated plum
GARDEN 特製 夏のグリーンカレー
Green curry with summer vegetables
GARDEN 海老の茶碗蒸し
Steamed egg custard with prawns
GARDEN 特製牛すじカレー
Beef tendon curry
丹波黒豆大豆の味噌汁
Miso soup with Tamba black soybeans
飲茶
Dim-sum
ジャスミンライス
Jasmine rice
淡路米
Rice from Awaji Island
サラダコーナー Salads
下記野菜より数種類(その日の仕入れ状況による)
GARDEN 彩り野菜のミックスサラダ
Mixed salad
GARDEN プチトマト
mini tomato
GARDEN 水菜サラダ
Potherb mustard
GARDEN スライスオニオン
Onion
GARDEN トレビス
Radicchio
GARDEN ミックスビーンズ
Mixed beans
GARDEN コールスロー
Coleslaw
GARDEN 紅芯大根
Watermelon radish
GARDEN パプリカ
Paprika
キッズメニュー Kids menu
お子様プレート Kids plate
※出来立てをご用意いたします。お席にてスタッフまでご注文ください。
お子様カレー ※アレルゲンフリー
Kids curry
ライブクッキングコーナー(平日ランチ) Chef’s Performance
兵庫県産 夏野菜と海老と烏賊の天婦羅
Tempura ~ Locally growned summer vegetables, Squid, Prawn
ミヤチクブランドポークのサムギョプサル
Samgyeopsal with Miyazaki bland pork
彩り野菜のラクサヌードル
Laksa noodles with colorful vegetables
ライブクッキングコーナー(土日祝ランチ) Chef’s Performance
酒処 灘五郷の酒粕でマリネしたローストビーフ
Aged roast beef with Nada sake lees
兵庫県産 夏野菜とノドグロと海老の天婦羅
Tempura ~ Locally growned summer vegetables, blackthroat seaperch, Prawn
彩り野菜のラクサヌードル
Laksa noodles with colorful vegetables
ライブクッキングコーナー(平日ディナー) Chef’s Performance
兵庫県産 夏野菜と海老と烏賊の天婦羅
Tempura ~ Locally growned vegetables, Squid, Prawn
牛肩ロースの炭火焼き 淡路オニオンソース
Chrcolal grilled beef shoulder loin with Awaji onion sauce
彩り野菜のラクサヌードル
Laksa noodles with colorful vegetables
デザート
Dessert
ライブクッキングコーナー(土日祝ディナー) Chef’s Performance
酒処 灘五郷の酒粕でマリネしたローストビーフ
Aged roast beef with Nada sake lees
兵庫県産 夏野菜とノドグロと海老の天婦羅
Tempura ~ Locally growned summer vegetables, blackthroat seaperch, Prawn
炭火で炙る ミニ鰻丼
Charcoal grilled style unagi eel on rice
デザート
Dessert
デザートDesserts
各種デザート
Desserts
各種アイスクリーム
ice cream