CLOSE

close

CLOSE

    • チェックイン日
    • チェックアウト日
    • 出発空港
    • 人数

close

2019年 5&6月 Garden Buffet 「スパキュイジーヌフェア」

2019年5&6月 Garden Buffet  フードメニュー

コールアイテム Cold dishes

  • <ランチ>

  • 兵庫県産トマトのピクルス
    Pickled local tomato

  • 淡路島産蒸し鶏 香味野菜のソース
    Steamed chicken from Awaji Island with potherb sauce

  • 鶏腿肉の和風エスカベッシュ
    Escabeche of chicken legs in Japanese style

  • バジル風味のシェルマカロニサラダ
    Macaroni salad with basil

  • コールミート
    Cold meat

  • 兵庫県産彩り野菜のシーザーサラダ
    Caesar salad with local vegetables

  • お造り盛り合わせ
    Assorted sashimi

  • 炙りサーモンの醤油麹マリネ
    Broiled salmon marinated with soy sauce koji

  • 甘海老の刺身(~5/6まで)
    Sashimi of northern shrimps (5/1~5/6)

  • ビンチョウマグロの刺身(5/7~平日)
    Sashimi of albacore tuna (*5/7~on weekdays)


    <ディナー>

  • 香川県産鰹の刺身(5/7~土日祝日)
    Sashimi of bonito from Kagawa (*5/7~on weekends)

  • 兵庫県産トマトのピクルス
    Pickled local tomato

  • 淡路島産蒸し鶏 香味野菜のソース
    Steamed chicken from Awaji Island with potherb sauce

  • 鶏腿肉の和風エスカベッシュ
    Escabeche of chicken legs in Japanese style

  • 冷製ドルチェポルコのロースト トマトのビネグレットソース
    Roasted Dolce Porco with tomato vinegar sauce

  • スペイン産サラミ オリーブ添え
    Spanish salami with olive

  • 生ハムフルーツ 有機オリーブオイルと共に
    Raw ham and fruits with organic olive

  • お造り盛り合わせ
    Assorted sashimi

  • 炙りサーモンの醤油麹マリネ
    Broiled salmon marinated with soy sauce koji

  • 甘海老の刺身(~5/6まで)
    Sashimi of northern shrimps (5/1~5/6)

  • 香川県産鰹の刺身(5/7~)
    Sashimi of bonito from Kagawa (*5/7~on weekends)

ホットアイテム Hot dishes

  • 野菜の香草オーブン焼き
    Oven-baked vegetables with herbs

  • 兵庫県産野菜と魚介の豆乳グラタン仕立て
    Soy milk gratin with local vegetables and seafoods

  • 琵琶湖産稚鮎のフリッターと旬の野菜のフリッター
    Fritters of young sweetfish from Biwako lake and seasonal vegetables

  • 但馬鶏のソテー 博多すぎ茸と茸の柚子胡椒ソース
    Sautéed local Tajima chicken with mushrooms from Kyushu and yuzu pepper sauce

  • カマスのポワレ 柚子とアオサのブール・ノワゼットソース
    Pan-fried Japanese barracuda with yuzu and green laver, butter and hazelnut sauce

  • スペイン産ガリシアプレミアムポークのグリル 兵庫県芦屋味噌を使った味噌ソース
    Grilled Galician premium pork with local miso sauce

  • 真鯵のソテー バルサミコソース ポワロピューレ添え
    Sautéed Japanese jack mackerel with balsamic vinegar and leek purée

  • 豚バラ肉とカシューナッツの黒酢炒め
    Pan-fried pork back ribs and cashewnuts

  • 産地直送こだわり野菜と浅利とベーコンのアーリオ・オーリオ
    Aglio olio with local vegetables, Japanese littleneck and bacon

  • 【中国料理「翠亨園」特製】ウンパイロー
    - Chinese Restaurant Suikyo-en - Pork with sweet and spicy sauce

  • ガーデン特製 こだわりの牛筋カレー
    Beef tendon curry

  • 茶碗蒸し
    Savory steamed egg custard

  • 五穀米
    5 kinds of wild rice

  • 淡路島産鶏胸肉と兵庫・淡路野菜のオニオンスープ仕立て
    Onion soup style with local chicken breast and local vegetables

サラダコーナー Salads

下記野菜より数種類(その日の仕入れ状況による)

  • 宝石トマト(熊本県産) Colorful tomatoes

  • コールスロー(兵庫県産) Coleslaw

  • 玉ねぎ(兵庫県産) Onions

  • サラダ水菜(兵庫県産) Potherb mustard

  • メランジェサラダ(兵庫県産) Melange salad

  • ルッコラ(兵庫県産) Arugula

各種スープ Soups

  • 味噌汁 miso soup

  • 季節のポタージュ seasnal potage

キッズコーナー Kids Corner

日替わり daily menu

  • お子様ホットサンド Toasted sandwiches

  • アレルゲンフリーお子様カレー Non-allergenic curry

  • お子様ふりかけ Seasoned powders for rice

  • お子様たこ焼き Takoyaki

  • お子様ピラフ Pilaff

    など

フルーツ Fruits

  • フルーツ各種 Seasonal fruits

5&6月 ライブクッキングコーナー(平日ランチ) Chef’s Performance

  • サーロインステーキ 有機杉樽醤油 / 淡路島オニオンソース
    Sirloin steak with organic soy sauce / Awaji onion sauce

  • 日南鶏のステーキ
    Nichinan-dori chicken steak

5&6月 ライブクッキングコーナー(土日祝ランチ) Chef’s Performance

  • サーロインステーキ 有機杉樽醤油 / 淡路島オニオンソース
    Sirloin steak with organic soy sauce / Awaji onion sauce

  • 日南鶏のステーキ
    Nichinan-dori chicken steak

  • ヘルシーオイルで揚げる 但馬鶏と神戸ポークの串カツ
    Deep-fried skewered Tajima chicken and Kobe pork in healthy oil

5&6月 ライブクッキングコーナー(平日ディナー) Chef’s Performance

  • ヘルシーオイルで揚げる 但馬鶏と神戸ポークの串カツ
    Deep-fried skewered Tajima chicken and Kobe pork in healthy oil

  • サーロインステーキ 有機杉樽醤油 / 淡路島オニオンソース
    Sirloin steak with organic soy sauce / Awaji onion sauce

  • 日南鶏のステーキ
    Nichinan-dori chicken steak

  • デザートカービング
    Dessert carving

5&6月 ライブクッキングコーナー(土日祝ディナー) Chef’s Performance

  • サーロインステーキ 有機杉樽醤油 / 淡路島オニオンソース
    Sirloin steak with organic soy sauce / Awaji onion sauce

  • 日南鶏のステーキ
    Nichinan-dori chicken steak

  • 特選牛 国産牛肉のしゃぶしゃぶ 不知火塩ポン酢 / 胡麻ソース
    Premium beef shabu-shabu with citrus, salt and ponzu vinegar / sesame sauce

  • デザートカービング
    Dessert carving

デザートDesserts

  • デザート、アイスクリーム各種 Desserts

ソフトドリンクコーナー Soft drink

  • オレンジジュース Orange

  • アップルジュース Apple

  • アセロラジュース Acerola

ご予約・お問合せ

インターネットからのご予約・お問合せは
下記よりお進みください。

PAGETOP