CLOSE

close

CLOSE

    • チェックイン日
    • チェックアウト日
    • 出発空港
    • 人数

close

2018年 9&10月 Garden Buffet 「秋の味覚 フェア」

2018年9&10月 Garden Buffet  フードメニュー

コールアイテム Cold dishes

  • 淡路島産鳥胸肉のウォルドルフサラダ
    Waldorf salad with chicken from Awaji Island

  • 若鳥のエスカベッシュ カレー風味
    Curry flavored chicken escabeche

  • 神戸市なごみ農園こだわりの無花果と生ハム 百花蜜の香り
    Fig from Kobe and raw ham with mixed flower honey


    <ランチ限定メニュー>

  • 自家製ピクルス
    Pickled vegetables

  • アトランティックサーモンのタタキ レフォールソース
    Atlantic salmon tataki with horseradish sauce

  • ばらちらし寿し
    Scattered sushi

  • ガーデン特製 シェルマカロニサラダ
    Shell macaroni salad

  • 淡路オニオンロースト
    Roasted Awaji onions

  • コールミート盛り合わせ
    Assorted cold meat


    <ディナー限定メニュー>

  • 兵庫県産フレッシュハーブのオイルサーディン
    Oiled sardine with local fresh herbs

  • 香川県産鰤の刺身
    Sashimi of amberjack from Kagawa

  • 神戸甲南漬けとクリームチーズのタルト
    Tart of cream cheese and vegetables pickled in sake lees “Konanzuke”

  • 炙りホタテのレモンケッパーマリネ
    Broiled Japanese scallop marinated with lemon and caper

  • ドライトマトと4種類のオリーブマリネ
    Marinated dried tomato and 4 kinds of olives

ホットアイテム Hot dishes

  • 秋の味覚 旬のサンマとキノコのアヒージョ
    Saury and mushroom fried in garlic oil

  • 秋鮭と秋野菜の朴葉味噌焼き
    Salmon and seasonal vegetables grilled with miso on a Hoba leaf

  • 甘鯛のポワレ アサリのヴァンブランソース
    Pan-fried tilefish with littleneck clam and white wine sauce

  • ドルチェポルコのミラノ風カツレツ
    Milanese cutlet of Dolce Porco

  • 兵庫県産野菜と韓国チャプチェ
    Korean japchae with Hyogo local vegetables

  • 【中国料理「翠亨園」特製】豚バラ肉の甘辛ソース
    - Chinese Restaurant Suikyo-en - Pork with sweet soysauce

  • 野菜の春巻き パクチーの香り
    Spring roll with vegetables and coriander

  • 若鳥とキノコのマカロニグラタン
    Macaroni gratin with chicken and mushroom

  • 淡路島産米粉を使ったメゴチのフリッター
    Big-eyed flathead fritter with rice flour from Awaji Island

  • 秋の茶碗蒸し(平日限定)
    Savory steamed egg custard with seasonal ingredients

  • 松茸の茶碗蒸し(土日祝日限定)
    Savory steamed egg custard with Matsutake mushrooms

  • 若鳥のローストチキン 香草マリネ
    Herb marinated roast chicken

  • ガーデン特製 こだわりの牛筋カレー
    Beef tendon curry

  • もち麦の蒸籠蒸し
    Steamed sweet barley

  • 淡路島産若芽と兵庫県産野菜のしゃぶしゃぶ
    Shabu-shabu of local wakame seaweed and vegetables

サラダコーナー Salads

下記野菜より数種類(その日の仕入れ状況による)

  • カラフルプチトマト(兵庫県産) Colorful tomatoes

  • コールスロー(兵庫県産) Coleslaw

  • 玉ねぎ(兵庫県産) Onions

  • サラダ水菜(兵庫県産) Potherb mustard

  • メランジェサラダ(兵庫県産) Melange salad

  • ルッコラ(兵庫県産) Arugula

各種スープ Soups

  • 味噌汁 miso soup

キッズコーナー Kids Corner

日替わり daily menu

  • お子様コーンドッグ Corn dogs

  • お子様ホットサンド Toasted sandwiches

  • アレルゲンフリーお子様カレー Non-allergenic curry

  • お子様シューストポテト Fried potatoes

  • お子様ふりかけ Seasoned powders for rice

  • お子様たこ焼き Takoyaki

  • お子様とうもろこし Corns

  • お子様ピラフ Pilaff

    など

フルーツ Fruits

  • フルーツ各種 Seasonal fruits

9&10月 ライブクッキングコーナー(平日ランチ) Chef’s Performance

  • アメリカ産 サーロインステーキ
    American sirloin steak

  • イタリア産ドルチェポルコのステーキ
    Italian Dolce Porco steak

9&10月 ライブクッキングコーナー(土日祝ランチ) Chef’s Performance

  • アメリカ産 サーロインステーキ
    American sirloin steak

  • イタリア産ドルチェポルコのステーキ
    Italian Dolce Porco steak

  • 揚げたて3種のスイーツ点心
    3 kinds of deep-fried sweets

9&10月 ライブクッキングコーナー(平日ディナー) Chef’s Performance

  • 秋の味覚 炭火で炙る戻り鰹のタタキ
    Bonito tataki over charcoal fire

  • 兵庫県産地直送野菜の天婦羅と海老と穴子の天婦羅
    Local vegetable tempura and shrimp and conger eel

9&10月 ライブクッキングコーナー(土日祝ディナー) Chef’s Performance

  • 秋の味覚 炭火で炙る戻り鰹のタタキ
    Bonito tataki over charcoal fire

  • 特選牛 ローストビーフ
    Specially selected roast beef

デザートDesserts

  • デザート、アイスクリーム各種(6種) Desserts

ソフトドリンクコーナー Soft drink

  • オレンジジュース Orange

  • アップルジュース Apple

  • アセロラジュース Acerola

ご予約・お問合せ

インターネットからのご予約・お問合せは
下記よりお進みください。

PAGETOP