CLOSE

close

CLOSE

    • チェックイン日
    • チェックアウト日
    • 出発空港
    • 人数

close

ガーデンブッフェ「北海道フェア」Garden Buffet 「Hokkaido Fair」2025.11/1 sat.~12/30 tue.

「北海道フェア」 Garden Buffet フードメニュー 2025.11/1 sat.~12/30 tue.

冷製料理 Cold dishes

※メニュー内容は変更になる場合がございます

  • 北海道グルメ 彩り野菜のラーメンサラダ
    Hokkaido gourmet Colorful vegetable ramen salad

  • 冬の味覚 鮟鱇のエスカベッシュ(ランチのみ)
    Marinated monkfish “escabeche”(Lunch only)

  • 黒胡椒ハム トマトハム スペイン産サラミ 盛り合わせ(ランチのみ)
    Assorted meats – black pepper ham, tomato ham, and Spanish salami(Lunch only)

  • 北海道リコッタチーズと加古川桃太郎トマトのカプレーゼ(ディナーのみ)
    Hokkaido ricotta cheese and Kakogawa “Momotarō” tomato caprese(Dinner only)

  • 北海道グルメ サーモンのルイベ漬け 鱒イクラ添え(ディナーのみ)
    Hokkaido gourmet: Marinated salmon “ruibe” with trout roe(Dinner only)

  • 北海道きたあかりと厚切りベーコンのシーザーサラダ
    Caesar salad with Hokkaido “Kita Akari” potatoes and thick-cut bacon

  • 北海道産豆乳のにがり豆腐
    Hokkaido soymilk tofu

  • 湯葉豆腐
    Yuba tofu (Tofu skin)

  • 自家製 ひじき煮
    Simmered Hijiki Seaweed

  • 自家製 里芋の煮物
    Simmered taro

  • 自家製 高野豆腐
    Koya-dofu

  • 自家製 大根とひろうすの煮物
    Simmered daikon radish and hiryousu (Tofu fritter)

  • 自家製 切り干し大根
    Simmered shredded radish

  • 各種 お造り盛り合わせ
    Assortment of Sashimi

  • 各種 新鮮野菜サラダ
    Assortment of fresh vegetables

  • 各種 漬物
    Assortment of Japanese pickled vegetables

温製料理 Hot dishes

※メニュー内容は変更になる場合がございます

  • 北海道グルメ 札幌ザンギ
    Deep-fried chicken “Sapporo Zangi”

  • 函館グルメ 烏賊ナポリタン
    Hakodate gourmet Squid napolitan pasta

  • 鶏腿肉のグリル 和風おろしソース
    Grilled chicken thigh with Japanese grated daikon sauce

  • 赤魚のポワレ 蟹みその焦がしバターソース
    Pan-fried red fish with crab miso brown butter sauce

  • 【翠亨園メニュー】烏賊のマヨネーズソース(ランチのみ)
    [Chinese Cuisine "Suikyoen" ] 【Suikyoen special】 Squid with mayonnaise sauce(Lunch only)

  • 旨味溢れる 魚介のブイヤベース(ランチのみ)
    Seafood bouillabaisse(Lunch only)

  • 若鶏と茸の北海道ホワイトカレーグラタン(ランチのみ)
    Hokkaido chicken and mushroom white curry gratin(Lunch only)

  • 豚肩ロースのグリル 北海道カボチャのロースト(ランチのみ)
    Grilled pork shoulder loin with roasted Hokkaido pumpkin (Lunch only)

  • 【翠亨園メニュー】海老と烏賊のマヨネーズソース(ディナーのみ)
    [Chinese Cuisine "Suikyoen" ] Shrimp and squid with mayonnaise sauce(Dinner only)

  • 旨味溢れる 北海道産 真鱈のブイヤベース(ディナーのみ)
    Bouillabaisse of Hokkaido cod with rich umami flavor(Dinner only)

  • 兵庫県加古川産 青梗菜と浅利の北海道バター蒸し(ディナーのみ)
    Hokkaido butter-steamed asari clams and Kakogawa bok choy(Dinner only)

  • 国産ブランドポーク 豚肩ロースのグリル 北海道赤ワインのソース(ディナーのみ)
    Grilled Japanese brand pork shoulder with Hokkaido red wine sauce(Dinner only)

  • 北海道グルメ 石狩鍋
    Ishikari hot pot

  • 茶碗蒸し
    Steamed egg custard (chawanmushi)

  • 飲茶 蒸し餃子(ランチのみ)
    Dim sum – steamed dumplings(Lunch only)

  • 飲茶 黒豚焼売(ディナーのみ)
    Dim sum – black pork shumai (Dinner only)

  • 飲茶 小籠包
    Dim sum – soup dumplings (xiaolongbao)

  • GARDEN特製 淡路島玉葱の牛すじカレー
    GARDEN Special Awaji onion & Beef tendon Curry

  • 北海道味噌を使った味噌汁
    Miso soup with Hokkaido miso

  • 本日のポタージュ
    Today's Soup

  • オニオンスープ
    Onion Soup

サラダコーナー Salads

*下記より日替わりでご用意いたします。

  • GARDEN 彩り野菜のミックスサラダ
    Mixed salad

  • GARDEN プチトマト
    Mini tomato

  • GARDEN 水菜サラダ
    Potherb mustard

  • GARDEN スライスオニオン
    Onion

  • GARDEN トレビス
    Radicchio

  • GARDEN ミックスビーンズ
    Mixed beans

  • GARDEN パプリカ
    Paprika

  • GARDEN 紅芯大根
    Watermelon radish

  • GARDEN コールスロー
    Coleslaw

キッズメニュー Kids menu

  • お子様プレート
    Children's Plate 
    ※出来立てをご用意いたします。お席にてスタッフまでご注文ください。

  • キッズカレー
    Children's Curry
    ※アレルギーフリーにてご用意しております。

ライブクッキングコーナー(平日ランチ) Chef’s Performance(Weekdays, 12/23~12/25 Lunch)

  • 北海道グルメ 彩り野菜のスープカレー
    Hokkaido gourmet colorful vegetable soup curry

  • 北海道産チカと海老の天婦羅
    Tempura ( Hokkaido smelt and shrimp)

  • 北海道十勝帯広グルメ 炭火で炙る豚丼
    Tokachi Obihiro gourmet Charcoal-grilled pork rice bowl

ライブクッキングコーナー(平日ディナー) Chef’s Performance(Weekdays Dinner)

  • 鉄板焼き 牛肉のジンギスカン
    Teppanyaki beef Genghis Khan (Hokkaido-style BBQ)

  • 北海道産チカと海老の天婦羅
    Tempura ( Hokkaido smelt and shrimp)

  • 北海道産 紅ズワイ蟹
    Hokkaido red snow crab

ライブクッキングコーナー(土日祝ランチ) Chef’s Performance(Weekends, Holidays Lunch)

  • 北海道グルメ 彩り野菜のスープカレー
    Hokkaido gourmet Colorful vegetable soup curry

  • 北海道産チカと海老の天婦羅
    Tempura ( Hokkaido smelt and shrimp)

  • 北海道十勝帯広グルメ 炭火で炙る豚丼
    Tokachi Obihiro gourmet: Charcoal-grilled pork rice bowl

ライブクッキングコーナー(土日祝ディナー) Chef’s Performance (Weekends ,Holidays Dinner)

  • 鉄板焼き ラム肉のジンギスカン
    Teppanyaki Lamb Genghis Khan (Hokkaido-style BBQ)

  • 北海道産チカと海老と野菜の天婦羅
    Tempura ( Hokkaido smelt and shrimp)

  • 北海道産 紅ズワイ蟹
    Hokkaido red snow crab

  • クラッフェン
    Krapfen (German-style doughnut)

クリスマスメニュー<ライブクッキング>Chef’s Performance 12/23~12/25 Dinner Time 

※ディタ―タイムでのご用意となります

  • でっかい切り株ケーキ
    Giant tree stump cake

  • クリスマス アンガス牛の鉄板焼き 淡路オニオンソース
    Christmas angus beef teppanyaki with Awaji onion sauce

  • クリスマス 但馬鶏 ローストチキン
    Christmas Tajima chicken roast

ご飯 Rice

  • 淡路鮎原米
    Awaji Aihara rice

デザートコーナー Desserts Corner

  • 各種アイスクリーム

    バニラアイスクリーム
    Vanilla ice cream 
    いちごアイスクリーム
    Strawberry ice cream  
    チョコレートアイスクリーム
    Chocolate ice cream 
    ほうじ茶アイスクリーム
    Hojicha ice cream

  • 各種デザート

    きなこ餅
    Kinako mochi (roasted soybean flour rice cake)
    チョコレートムースと温州みかんゼリー
    Chocolate mousse and Mandarin orange jelly
    ハスカップロングエクレア
    Haskap long eclair
    レアチーズケーキ
    Unbaked cheesecake
    キャラメルムース
    Caramel mousse
    いちご餡大福
    Strawberry bean paste daifuku(Mochi filled with strawberry flavored red bean paste)
    あまおうパンナコッタ
    Amaou strawberry panna cotta

ご予約・お問合せ

PAGETOP