冷製料理 Cold dishes
※メニュー内容は変更になる場合がございます
北海道グルメ 彩り野菜のラーメンサラダ
Hokkaido gourmet Colorful vegetable ramen salad
冬の味覚 鮟鱇のエスカベッシュ(ランチのみ)
Marinated monkfish “escabeche”(Lunch only)
黒胡椒ハム トマトハム スペイン産サラミ 盛り合わせ(ランチのみ)
Assorted meats – black pepper ham, tomato ham, and Spanish salami(Lunch only)
北海道リコッタチーズと加古川桃太郎トマトのカプレーゼ(ディナーのみ)
Hokkaido ricotta cheese and Kakogawa “Momotarō” tomato caprese(Dinner only)
北海道グルメ サーモンのルイベ漬け 鱒イクラ添え(ディナーのみ)
Hokkaido gourmet: Marinated salmon “ruibe” with trout roe(Dinner only)
北海道きたあかりと厚切りベーコンのシーザーサラダ
Caesar salad with Hokkaido “Kita Akari” potatoes and thick-cut bacon
北海道産豆乳のにがり豆腐
Hokkaido soymilk tofu
湯葉豆腐
Yuba tofu (Tofu skin)
自家製 ひじき煮
Simmered Hijiki Seaweed
自家製 里芋の煮物
Simmered taro
自家製 高野豆腐
Koya-dofu
自家製 大根とひろうすの煮物
Simmered daikon radish and hiryousu (Tofu fritter)
自家製 切り干し大根
Simmered shredded radish
各種 お造り盛り合わせ
Assortment of Sashimi
各種 新鮮野菜サラダ
Assortment of fresh vegetables
各種 漬物
Assortment of Japanese pickled vegetables
温製料理 Hot dishes
※メニュー内容は変更になる場合がございます
北海道グルメ 札幌ザンギ
Deep-fried chicken “Sapporo Zangi”
函館グルメ 烏賊ナポリタン
Hakodate gourmet Squid napolitan pasta
鶏腿肉のグリル 和風おろしソース
Grilled chicken thigh with Japanese grated daikon sauce
赤魚のポワレ 蟹みその焦がしバターソース
Pan-fried red fish with crab miso brown butter sauce
【翠亨園メニュー】烏賊のマヨネーズソース(ランチのみ)
[Chinese Cuisine "Suikyoen" ] 【Suikyoen special】 Squid with mayonnaise sauce(Lunch only)
旨味溢れる 魚介のブイヤベース(ランチのみ)
Seafood bouillabaisse(Lunch only)
若鶏と茸の北海道ホワイトカレーグラタン(ランチのみ)
Hokkaido chicken and mushroom white curry gratin(Lunch only)
豚肩ロースのグリル 北海道カボチャのロースト(ランチのみ)
Grilled pork shoulder loin with roasted Hokkaido pumpkin (Lunch only)
【翠亨園メニュー】海老と烏賊のマヨネーズソース(ディナーのみ)
[Chinese Cuisine "Suikyoen" ] Shrimp and squid with mayonnaise sauce(Dinner only)
旨味溢れる 北海道産 真鱈のブイヤベース(ディナーのみ)
Bouillabaisse of Hokkaido cod with rich umami flavor(Dinner only)
兵庫県加古川産 青梗菜と浅利の北海道バター蒸し(ディナーのみ)
Hokkaido butter-steamed asari clams and Kakogawa bok choy(Dinner only)
国産ブランドポーク 豚肩ロースのグリル 北海道赤ワインのソース(ディナーのみ)
Grilled Japanese brand pork shoulder with Hokkaido red wine sauce(Dinner only)
北海道グルメ 石狩鍋
Ishikari hot pot
茶碗蒸し
Steamed egg custard (chawanmushi)
飲茶 蒸し餃子(ランチのみ)
Dim sum – steamed dumplings(Lunch only)
飲茶 黒豚焼売(ディナーのみ)
Dim sum – black pork shumai (Dinner only)
飲茶 小籠包
Dim sum – soup dumplings (xiaolongbao)
GARDEN特製 淡路島玉葱の牛すじカレー
GARDEN Special Awaji onion & Beef tendon Curry
北海道味噌を使った味噌汁
Miso soup with Hokkaido miso
本日のポタージュ
Today's Soup
オニオンスープ
Onion Soup
サラダコーナー Salads
*下記より日替わりでご用意いたします。
GARDEN 彩り野菜のミックスサラダ
Mixed salad
GARDEN プチトマト
Mini tomato
GARDEN 水菜サラダ
Potherb mustard
GARDEN スライスオニオン
Onion
GARDEN トレビス
Radicchio
GARDEN ミックスビーンズ
Mixed beans
GARDEN パプリカ
Paprika
GARDEN 紅芯大根
Watermelon radish
GARDEN コールスロー
Coleslaw
キッズメニュー Kids menu
お子様プレート
Children's Plate
※出来立てをご用意いたします。お席にてスタッフまでご注文ください。
キッズカレー
Children's Curry
※アレルギーフリーにてご用意しております。
ライブクッキングコーナー(平日ランチ) Chef’s Performance(Weekdays, 12/23~12/25 Lunch)
北海道グルメ 彩り野菜のスープカレー
Hokkaido gourmet colorful vegetable soup curry
北海道産チカと海老の天婦羅
Tempura ( Hokkaido smelt and shrimp)
北海道十勝帯広グルメ 炭火で炙る豚丼
Tokachi Obihiro gourmet Charcoal-grilled pork rice bowl
ライブクッキングコーナー(平日ディナー) Chef’s Performance(Weekdays Dinner)
鉄板焼き 牛肉のジンギスカン
Teppanyaki beef Genghis Khan (Hokkaido-style BBQ)
北海道産チカと海老の天婦羅
Tempura ( Hokkaido smelt and shrimp)
北海道産 紅ズワイ蟹
Hokkaido red snow crab
ライブクッキングコーナー(土日祝ランチ) Chef’s Performance(Weekends, Holidays Lunch)
北海道グルメ 彩り野菜のスープカレー
Hokkaido gourmet Colorful vegetable soup curry
北海道産チカと海老の天婦羅
Tempura ( Hokkaido smelt and shrimp)
北海道十勝帯広グルメ 炭火で炙る豚丼
Tokachi Obihiro gourmet: Charcoal-grilled pork rice bowl
ライブクッキングコーナー(土日祝ディナー) Chef’s Performance (Weekends ,Holidays Dinner)
鉄板焼き ラム肉のジンギスカン
Teppanyaki Lamb Genghis Khan (Hokkaido-style BBQ)
北海道産チカと海老と野菜の天婦羅
Tempura ( Hokkaido smelt and shrimp)
北海道産 紅ズワイ蟹
Hokkaido red snow crab
クラッフェン
Krapfen (German-style doughnut)
クリスマスメニュー<ライブクッキング>Chef’s Performance 12/23~12/25 Dinner Time
※ディタ―タイムでのご用意となります
でっかい切り株ケーキ
Giant tree stump cake
クリスマス アンガス牛の鉄板焼き 淡路オニオンソース
Christmas angus beef teppanyaki with Awaji onion sauce
クリスマス 但馬鶏 ローストチキン
Christmas Tajima chicken roast
ご飯 Rice
淡路鮎原米
Awaji Aihara rice
デザートコーナー Desserts Corner
各種アイスクリーム
バニラアイスクリーム
Vanilla ice cream
いちごアイスクリーム
Strawberry ice cream
チョコレートアイスクリーム
Chocolate ice cream
ほうじ茶アイスクリーム
Hojicha ice cream
各種デザート
きなこ餅
Kinako mochi (roasted soybean flour rice cake)
チョコレートムースと温州みかんゼリー
Chocolate mousse and Mandarin orange jelly
ハスカップロングエクレア
Haskap long eclair
レアチーズケーキ
Unbaked cheesecake
キャラメルムース
Caramel mousse
いちご餡大福
Strawberry bean paste daifuku(Mochi filled with strawberry flavored red bean paste)
あまおうパンナコッタ
Amaou strawberry panna cotta