冷製料理 Cold dishes
※メニュー内容は変更になる場合がございます
甘海老の氷漬け
Northern shrimp
お刺身盛り合わせ
Sliced raw fish
本日の刺身
Today's sashimi
自家製豆腐
Homemade Tofu
姫路市 夢美人モーツアルトの卵を使った温泉卵
Soft boiled egg
兵庫県産ルッコラとスモークサーモンのシーザードレッシングサラダ
Arugula from Hyogo and smoked salmon with caesar dressing
初夏の野菜と太刀魚のエスカベッシュ
Escabeche with early summer vegetables and cutlass fish
チェリーモッツァレラと生ハムとトマトのカプレーゼ
Caprese salad (Cherry mozzarella, prosciutto and tomato)
鰹のカルパッチョ 彩り野菜と共に
Bonito carpaccio with colorful vegetables
コールミート盛り合わせ
Cold meat
手作り惣菜
Side dish
サラダコーナー Salads
下記より数種類(その日の仕入れ状況によります。)
GARDEN 彩り野菜のミックスサラダ
Mixed salad
GARDEN プチトマト
Mini tomato
GARDEN 水菜サラダ
Potherb mustard
GARDEN スライスオニオン
Onion
GARDEN トレビス
Radicchio
GARDEN ミックスビーンズ
Mixed beans
GARDEN パプリカ
Paprika
GARDEN 紅芯大根
Watermelon radish
GARDEN コールスロー
Coleslaw
温製料理 Hot dishes
※メニュー内容は変更になる場合がございます
国産豚肩ロースのグリル 博多すぎ茸のマデラソーズ
Grilled Japanese pork shoulder with Hakata sugatake mushroom madeira sauce
メバルのポワレ 白ワインソース ミニアスパラガス添え
Pan-fried rockfish with white wine sauce, mini asparagus
鶏腿肉のロースト ココナッツミルクのエスニックソース
Roasted chicken with coconut milk ethnic sauce
鰹だしでマリネした 鶏腿肉の竜田揚げ
Tatsuta-fried chicken marinated in bonito broth
中国料理レストラン”翠亨園”より1品「鶏肉とザーサイのオイスターソース蒸し」
Chicken and Szechuan pickles with oyster sauce
魚介のブイヤベース サフランの香り
Seafood bouillabaisse with saffron flavor
GARDEN 特製牛すじカレー
Beef tendon curry
淡路島牛乳を使ったホワイトソースのシーフードグラタン
Seafood gratin with Awaji milk white sauce
烏賊のチリマヨネーズソース
Braised squid with chili mayonnaise sauce
飲茶
Dim sum
灘五郷の酒粕汁
Sake lees hot pot
丹波産 黒豆大豆の味噌汁
Miso soup with Tamba black soybeans
淡路米
Rice from Awaji Island
各種スープ Soups
味噌汁 Miso soup
本日のスープ Today's soup
キッズコーナー Kids Corner
出来立てをご用意いたします。お席にてご注文ください。
キッズプレート Kids plate
アレルゲンフリー お子様カレー Kids curry
ライブクッキングコーナー(平日ランチ) Chef’s Performance
但馬鶏の炭火焼き 淡路玉ねぎソース
Charcoal-grilled Tajima chicken with Awaji onion sauce
メゴチと海老の天麩羅
Tempura ~big-eyed flathead, shrimp~
加古川産水菜と牛肩ロースのしゃぶしゃぶ
Shabu-shabu with potherb mustard from kakogawa and beef shoulder
ライブクッキングコーナー(土日祝ランチ) Chef’s Performance
メゴチと海老の天麩羅
Tempura ~big-eyed flathead, shrimp~
GARDEN ローストビーフ 灘の酒粕マリネ
Garden roast beef marinated with Nada sake lees
加古川産水菜と牛肩ロースのしゃぶしゃぶ
Shabu-shabu with potherb mustard from kakogawa and beef shoulder
ライブクッキングコーナー(平日ディナー) Chef’s Performance
メゴチと海老の天麩羅
Tempura ~big-eyed flathead, shrimp~
牛肩ロースの炭火焼き 淡路玉葱ソース
Charcoal-grilled beef shoulder loin with Awaji onion sauce
アカモクとマグロの鉄火丼
Rice bowl with cliced raw tuna and akamoku seaweed
ライブクッキングコーナー(土日祝ディナー) Chef’s Performance
メゴチと海老の天麩羅
Tempura ~big-eyed flathead, shrimp~
GARDEN ローストビーフ 灘の酒粕マリネ
Garden roast beef marinated with Nada sake lees
真鯛と淡路島レタスのしゃぶしゃぶ
Shabu-shabu with sea bream and lettuce from Awaji Island
デザート、アイスクリーム各種 Desserts
各種アイスクリーム
Ice cream
各種デザート
Desserts
*メニュー内容は食材の仕入れ状況等により変更となる場合がございます。