CLOSE

close

CLOSE

    • チェックイン日
    • チェックアウト日
    • 出発空港
    • 人数

close

ガーデンバイキング「スパキュイジーヌフェア」Garden Buffet 2024.5.7~6.30

スパキュイジーヌフェア Garden Buffet フードメニュー 2024.5.7~6.30

冷製料理 Cold dishes

※メニュー内容は変更になる場合がございます

  • 甘海老の氷漬け
    Northern shrimp

  • お刺身盛り合わせ
    Sliced raw fish

  • 本日の刺身
    Today's sashimi

  • 自家製豆腐
    Homemade Tofu

  • 姫路市 夢美人モーツアルトの卵を使った温泉卵
    Soft boiled egg

  • 兵庫県産ルッコラとスモークサーモンのシーザードレッシングサラダ
    Arugula from Hyogo and smoked salmon with caesar dressing

  • 初夏の野菜と太刀魚のエスカベッシュ
    Escabeche with early summer vegetables and cutlass fish

  • チェリーモッツァレラと生ハムとトマトのカプレーゼ
    Caprese salad (Cherry mozzarella, prosciutto and tomato)

  • 鰹のカルパッチョ 彩り野菜と共に
    Bonito carpaccio with colorful vegetables

  • コールミート盛り合わせ
    Cold meat

  • 手作り惣菜
    Side dish

サラダコーナー Salads

下記より数種類(その日の仕入れ状況によります。)

  • GARDEN 彩り野菜のミックスサラダ
    Mixed salad

  • GARDEN プチトマト
    Mini tomato

  • GARDEN 水菜サラダ
    Potherb mustard

  • GARDEN スライスオニオン
    Onion

  • GARDEN トレビス
    Radicchio

  • GARDEN ミックスビーンズ
    Mixed beans

  • GARDEN パプリカ
    Paprika

  • GARDEN 紅芯大根
    Watermelon radish

  • GARDEN コールスロー
    Coleslaw

温製料理 Hot dishes

※メニュー内容は変更になる場合がございます

  • 国産豚肩ロースのグリル 博多すぎ茸のマデラソーズ
    Grilled Japanese pork shoulder with Hakata sugatake mushroom madeira sauce

  • メバルのポワレ 白ワインソース ミニアスパラガス添え
    Pan-fried rockfish with white wine sauce, mini asparagus

  • 鶏腿肉のロースト ココナッツミルクのエスニックソース
    Roasted chicken with coconut milk ethnic sauce

  • 鰹だしでマリネした 鶏腿肉の竜田揚げ
    Tatsuta-fried chicken marinated in bonito broth

  • 中国料理レストラン”翠亨園”より1品「鶏肉とザーサイのオイスターソース蒸し」
    Chicken and Szechuan pickles with oyster sauce

  • 魚介のブイヤベース サフランの香り
    Seafood bouillabaisse with saffron flavor

  • GARDEN 特製牛すじカレー
    Beef tendon curry

  • 淡路島牛乳を使ったホワイトソースのシーフードグラタン
    Seafood gratin with Awaji milk white sauce

  • 烏賊のチリマヨネーズソース
    Braised squid with chili mayonnaise sauce

  • 飲茶
    Dim sum

  • 灘五郷の酒粕汁
    Sake lees hot pot

  • 丹波産 黒豆大豆の味噌汁
    Miso soup with Tamba black soybeans

  • 淡路米
    Rice from Awaji Island

各種スープ Soups

  • 味噌汁 Miso soup

  • 本日のスープ Today's soup

キッズコーナー Kids Corner

出来立てをご用意いたします。お席にてご注文ください。

  • キッズプレート Kids plate

  • アレルゲンフリー お子様カレー Kids curry

ライブクッキングコーナー(平日ランチ) Chef’s Performance

  • 但馬鶏の炭火焼き 淡路玉ねぎソース
    Charcoal-grilled Tajima chicken with Awaji onion sauce

  • メゴチと海老の天麩羅
    Tempura ~big-eyed flathead, shrimp~

  • 加古川産水菜と牛肩ロースのしゃぶしゃぶ
    Shabu-shabu with potherb mustard from kakogawa and beef shoulder

ライブクッキングコーナー(土日祝ランチ) Chef’s Performance

  • メゴチと海老の天麩羅
    Tempura ~big-eyed flathead, shrimp~

  • GARDEN ローストビーフ 灘の酒粕マリネ
    Garden roast beef marinated with Nada sake lees

  • 加古川産水菜と牛肩ロースのしゃぶしゃぶ
    Shabu-shabu with potherb mustard from kakogawa and beef shoulder

ライブクッキングコーナー(平日ディナー) Chef’s Performance

  • メゴチと海老の天麩羅
    Tempura ~big-eyed flathead, shrimp~

  • 牛肩ロースの炭火焼き 淡路玉葱ソース
    Charcoal-grilled beef shoulder loin with Awaji onion sauce

  • アカモクとマグロの鉄火丼
    Rice bowl with cliced raw tuna and akamoku seaweed

ライブクッキングコーナー(土日祝ディナー) Chef’s Performance

  • メゴチと海老の天麩羅
    Tempura ~big-eyed flathead, shrimp~

  • GARDEN ローストビーフ 灘の酒粕マリネ
    Garden roast beef marinated with Nada sake lees

  • 真鯛と淡路島レタスのしゃぶしゃぶ
    Shabu-shabu with sea bream and lettuce from Awaji Island

デザート、アイスクリーム各種 Desserts

  • 各種アイスクリーム
    Ice cream

  • 各種デザート
    Desserts

*メニュー内容は食材の仕入れ状況等により変更となる場合がございます。

ご予約・お問合せ

PAGETOP