冷製料理 Cold dishes
※メニュー内容は変更になる場合がございます
甘海老の氷漬け
Northern shrimp
本日の刺身
Today's sashimi
お刺身盛り合わせ
Sliced raw fish
手作り豆腐
Homemade Tofu
姫路市“夢美人モーツアルト”の卵を使った温泉卵
Soft boiled egg
各種惣菜
Side dishes
合鴨の炭火焼き 淡路玉ねぎと兵庫水菜のサラダ
Charcoal grilled duck with Awaji onion and potherb mustard from Hyogo salad
酒処・灘のなら漬けのクリームチーズ 最中仕立て
Cream cheese and Nada sake lees"Narazuke"filled wafers
コールミート盛り合わせ
Cold meat
若鶏のエスカベッシュ 柚子胡椒風味
Escabeche of young chicken with yuzu pepper
加古川ルッコラとスモークサーモンのジェノベーゼ
Arugula from Kakogawa and smoked salmon Genovese
温製料理 Hot dishes
※メニュー内容は変更になる場合がございます
GARDEN 特製牛すじカレー
Beef tendon curry
海老と貝柱の茶碗蒸し
Steamed egg custard with prawns and scallops
兵庫県産冬野菜と灘の粕汁鍋
Soup made with Nada sake lees with winter vegetables from Hyogo
丹波黒豆味噌の味噌汁
Miso soup with Tamba black soybeans
低温調理 国産豚肩ロースのグリル シャリアピンソース
Low-temperature cooked grilled Japanese pork shoulder with Chaliapin sauce
旨味溢れる 魚介のブイヤベース サフラン風味
Seafood bouillabaisse with saffron flavor
ヒメダイのポワレ アメリケーヌソース
Pan-fried lavender jobfish with Americaine sauce
兵庫県産ブロッコリーと浅利とムール貝の白ワイン蒸し
Steamed broccoli from Hyogo and clams and mussels in white wine
冬野菜のクラムチャウダー風
Winter vegetable clam chowder
冬の味覚 鮟鱇のフリット
Monkfish fritters
バターミルクで漬け込んだ若鶏の竜田揚げ
Tatsuta-fried young chicken marinated in buttermilk
若鶏のフレッシュハーブマリネ バルサミコソース
Marinated young chicken with fresh herbs and balsamic sauce
淡路島米
Boild rice from Awaji Island
飲茶各種
Dim sum
サラダコーナー Salads
*下記より日替わりでご用意いたします。
GARDEN 彩り野菜のミックスサラダ
Mixed salad
GARDEN プチトマト
Mini tomato
GARDEN 水菜サラダ
Potherb mustard
GARDEN スライスオニオン
Onion
GARDEN トレビス
Radicchio
GARDEN ミックスビーンズ
Mixed beans
GARDEN パプリカ
Paprika
GARDEN 紅芯大根
Watermelon radish
GARDEN コールスロー
Coleslaw
各種スープ Soups
味噌汁
Miso soup
ポタージュ又はオニオンスープ
Today's soup
キッズコーナー Kids plate
出来立てをご用意いたします。お席にてご注文ください。
キッズプレート
Kids plate
アレルゲンフリー お子様カレー
Kids curry
ライブクッキングコーナー(平日ランチ) Chef’s Performance
炭火で香ばしく焼き上げる 寒ブリの照り焼き
Grilled yellowtail with teriyaki sauce
海老と烏賊とレンコンの天麩羅
Tempura ~ prawn,squid,lotus root ~
神戸ポークのしゃぶしゃぶ 加古川水菜と共に
Kobe pork shabu-shabu with potherb mustard from Kakogawa
ライブクッキングコーナー(平日ディナー) Chef’s Performance
鴨の黄金出汁しゃぶ 加古川水菜と共に
Duck meat shabu-shabu with potherb mustard from Kakogawa
炭火で炙る 牛肩ロース 淡路玉ねぎソース
Charcoal broiled beef shoulder roast with Awaji onion sauce
糸よりと海老とレンコンの天麩羅
Tempura ~golden threadfin bream, prawn,lotus root ~
デザート~りんごのクレープ~
dessert
ライブクッキングコーナー(土日祝ランチ) Chef’s Performance
灘五郷の酒粕の熟成ローストビーフ
Roast beef with Nada sake lees
鴨の黄金出汁しゃぶ 加古川水菜と共に
Duck meat shabu-shabu with potherb mustard from Kakogawa
糸よりと海老とレンコンの天麩羅
Tempura ~golden threadfin bream, prawn,lotus root ~
ライブクッキングコーナー(土日祝ディナー) Chef’s Performance
灘五郷の酒粕の熟成ローストビーフ
Roast beef with Nada sake lees
海の幸 海鮮丼
Seafood rice bowl
糸よりと海老とレンコンの天麩羅
Tempura ~golden threadfin bream, prawn,lotus root ~
デザート~りんごのクレープ~
dessert
デザート、アイスクリーム各種 Desserts
白玉ぜんざい
Sweet red bean soup with rice cake
各種アイスクリーム
Ice cream
各種デザート
Desserts
*メニュー内容は食材の仕入れ状況等により、変更となる場合がございます。