CLOSE

close

CLOSE

    • チェックイン日
    • チェックアウト日
    • 出発空港
    • 人数

close

新春特別ランチ 2023/12/30 sat.~2024/1/3 wed.

新春特別ランチ

 2023/12/30 sat.~2024/1/3 wed. 11:30a.m.-2:00p.m. LO

  • 料 金 Price

    ■新春特別ランチ A  1名様 ¥6,000 (¥7,260 税・サ込) per person

    ■新春特別ランチ B  1名様 ¥9,000 (¥10,890 税・サ込) per person

メニュー

新春特別ランチ A

1名様 ¥6,000 (¥7,260 税・サ込)

  • 瀬戸内鮮魚のマリネ 兵庫県産ビーツと百花蜜のハニービネグレット 
    Marinated Setouchi fish with beet and honey vinaigrette sauce

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegetables and Awaji onion foam soup

  • 旬鮮魚のポアレ 冬野菜のエチュベ 淡路島産アオサのベルモットバチュール   
    Pan-fried seasonal fish with winter vegetable étuver, sea lettuce from Awaji Island vermouth bachur

  • 特選牛ロースグリル トリュフとオリーブのピュレドアイマサリ エストラゴンとジュドムータルド
    Grilled specially selected beef and truffle and olive "Aimasari" potato puree,estragon and mustard sauce
    ※「特選黒毛和牛フィレ肉のグリユ」にご変更の場合は+¥4,000税サ込
    ※「特選神戸牛モモ肉のロースト」にご変更の場合は+¥6,000税サ込
    ※「特選神戸牛ロース肉のグリル」にご変更の場合は+¥12,000税サ込

  • 兵庫県産イチゴととホワイトチョコのブランマンジェ タピオカと氷餅のネージュ または ソルベ盛り合わせ
    Strawberry from Hyogo and white chocolate blanc-manger with tapioca and freeze-dried mochi

  • コーヒー又は紅茶
    Coffee or Tea

新春特別ランチ B

1名様 ¥9,000 (¥10,890 税・サ込)

  • 瀬戸内鮮魚のマリネ 兵庫県産ビーツと百花蜜のハニービネグレット 
    Marinated Setouchi fish with beet and honey vinaigrette sauce

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegetables and Awaji onion foam soup

  • 旬鮮魚と北陸産帆立貝のポアレ 冬野菜のエチュベ 淡路島産アオサのベルモットバチュール 
    Pan-fried seasonal fish and scallops from Hokuriku region with winter vegetable étuver, sea lettuce from Awaji Island vermouth bachur

  • 特選牛フィレ肉のグリユ たつの市ザクロ醤油と淡路玉ねぎのソースジャポネ
    Grilled specially selected beef tenderloin with pomegranate soysauce and Awaji onion sauce
    ※「特選黒毛和牛フィレ肉のグリユ」にご変更の場合は+¥4,000税サ込
    ※「特選神戸牛モモ肉のロースト」にご変更の場合は+¥6,000税サ込
    ※「特選神戸牛ロース肉のグリル」にご変更の場合は+¥12,000税サ込

  • 兵庫県産イチゴととホワイトチョコのブランマンジェ タピオカと氷餅のネージュ または ソルベ盛り合わせ
    Strawberry from Hyogo and white chocolate blanc-manger with tapioca and freeze-dried mochi

  • パン
    Bread

  • コーヒー又は紅茶
    coffee or tea

※食材の仕入状況等によりメニュー内容は変更になる場合がございます。

ご予約・お問合せ

PAGETOP