期 間 Date
2024/12/31 tue. ~2025/1/5 sun.
5:30p.m.~ 8:30p.m. L.O.
新春特別ディナー A
¥12,000(¥14,520税・サ込)
素材の雫~アミューズ ブーシュ~
Amuse-Bouche
旬鮮魚のマリネ 兵庫県産ビーツのコンデュモン 柚子香るオクノ卵塩漬け
Marinated seasonal fish with beet and salted Okuno egg, yuzu flavor
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegetables and Awaji onion foam soup
旬鮮魚と北陸産帆立貝のグリル 冬野菜と海藻ふしめんのエチュベ
ハナビラ茸のベルモットバチュール
Grilled seasonal fish and scallops from Hokuriku region with winter vegetable and seaweed noodle étuver, Vermouth bature with hanabira mushrooms
特選牛フィレグリル トリュフとオリーブのピュレ・ド・ポム・ド・テール
葉唐辛子のジュー・ド・ノアゼット
Specially beef fillet grill truffle and olive purée de pomme de terre leaf chili pepper jeux de noisette
お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
・和紅茶のブリュレ 丹波産あずきのグラス 灘の酒粕プティガトー
Japanese black tea brûlée, red beans glass, Nada's sake lees petite gateau
・ソルベ盛り合わせ
Sherbet
パン
Bread
コーヒー又は紅茶
Coffee or tea
新春特別ディナー B
¥15,000(¥18,150税・サ込)
素材の雫~アミューズ ブーシュ~
Amuse-Bouche
旬鮮魚のマリネ 兵庫県産ビーツのコンデュモン 柚子香るオクノ卵塩漬け
Marinated Setouchi fish with beet and salted Okuno egg, yuzu flavor
甘鯛と香住蟹 冬葱とスズナ お米のレジェ
Sea bream and Kouzumi crab Winter leek and tinned tuna Rice reggae
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegetables and Awaji onion foam soup
旬鮮魚ポアレとアワビの香草焼き 冬野菜と海藻ふしめんのエチュベ
ハナビラ茸のベルモットバチュール
Seasonal fresh fish poiret and abalone grilled with herbs with winter vegetable and seaweed noodle étuver, Vermouth bature with hanabira mushrooms
特選黒毛和牛フィレ トリュフとオリーブのピュレ・ド・ポム・ド・テール
葉唐辛子のジュー・ド・ノアゼット
Specialty Japanese black beef shoulder roast roti truffle and olive purée de pomme de terre leaf chili pepper jeux de noisette
お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
・和紅茶のブリュレ 丹波産あずきのグラス 灘の酒粕プティガトー
Japanese black tea brûlée, red beans glass, Nada's sake lees petite gateau
・ソルベ盛り合わせ
Sherbet
パン
Bread
コーヒー又は紅茶
Coffee or Tea
新春特別ディナー C
¥17,000(¥20,570税・サ込)
素材の雫~アミューズ ブーシュ~
Amuse-Bouche
旬鮮魚のマリネ 兵庫県産ビーツのコンデュモン 柚子香るオクノ卵塩漬け
Marinated seasonal fish with beet and salted Okuno egg, yuzu flavor
甘鯛と香住蟹 冬葱とスズナ お米のレジェ
Sea bream and Kouzumi crab Winter leek and tinned tuna Rice reggae
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegetables and Awaji onion foam soup
オマール海老のグリル 冬野菜と海藻ふしめんのエチュベ
ハナビラ茸のベルモットバチュール
Grilled lobster with herbs with winter vegetable and seaweed noodle étuver, Vermouth bature with hanabira mushrooms
特選神戸牛内ももロースト パンチェッタともち麦のカスレ 完熟林檎と淡路玉ねぎのソースジャポネ
Specially Kobe beef round roast, Pancetta and glutinous wheat cassoulet, Ripe apple and Awaji onion sauce japonais
お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
・和紅茶のブリュレ 丹波産あずきのグラス 灘の酒粕プティガトー
Japanese black tea brûlée, red beans glass, Nada's sake lees petite gateau
・ソルベ盛り合わせ
Sherbet
パン
Bread
コーヒー又は紅茶
Coffee or Tea
※食材の仕入状況等によりメニュー内容は変更になる場合がございます。
Please understand that there is a case of to change the item of the menu without a notice.