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新春特別ディナー 2024/12/31 tue. ~2025/1/5 sun.

期 間 Date

  • 2024/12/31 tue. ~2025/1/5 sun.
    5:30p.m.~ 8:30p.m. L.O.

新春特別ディナー A

¥12,000(¥14,520税・サ込)

  • 素材の雫~アミューズ ブーシュ~
    Amuse-Bouche

  • 旬鮮魚のマリネ 兵庫県産ビーツのコンデュモン 柚子香るオクノ卵塩漬け
    Marinated seasonal fish with beet and salted Okuno egg, yuzu flavor

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegetables and Awaji onion foam soup

  • 旬鮮魚と北陸産帆立貝のグリル 冬野菜と海藻ふしめんのエチュベ
    ハナビラ茸のベルモットバチュール 
    Grilled seasonal fish and scallops from Hokuriku region with winter vegetable and seaweed noodle étuver, Vermouth bature with hanabira mushrooms 

  • 特選牛フィレグリル トリュフとオリーブのピュレ・ド・ポム・ド・テール
    葉唐辛子のジュー・ド・ノアゼット
    Specially beef fillet grill truffle and olive purée de pomme de terre leaf chili pepper jeux de noisette

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
    ・和紅茶のブリュレ 丹波産あずきのグラス 灘の酒粕プティガトー
    Japanese black tea brûlée, red beans glass, Nada's sake lees petite gateau
    ・ソルベ盛り合わせ
    Sherbet

  • パン
    Bread

  • コーヒー又は紅茶
    Coffee or tea

新春特別ディナー B

¥15,000(¥18,150税・サ込)

  • 素材の雫~アミューズ ブーシュ~
    Amuse-Bouche

  • 旬鮮魚のマリネ 兵庫県産ビーツのコンデュモン 柚子香るオクノ卵塩漬け
    Marinated Setouchi fish with beet and salted Okuno egg, yuzu flavor

  • 甘鯛と香住蟹 冬葱とスズナ お米のレジェ
    Sea bream and Kouzumi crab Winter leek and tinned tuna Rice reggae

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegetables and Awaji onion foam soup

  • 旬鮮魚ポアレとアワビの香草焼き 冬野菜と海藻ふしめんのエチュベ
    ハナビラ茸のベルモットバチュール
    Seasonal fresh fish poiret and abalone grilled with herbs with winter vegetable and seaweed noodle étuver, Vermouth bature with hanabira mushrooms

  • 特選黒毛和牛フィレ トリュフとオリーブのピュレ・ド・ポム・ド・テール
    葉唐辛子のジュー・ド・ノアゼット
    Specialty Japanese black beef shoulder roast roti truffle and olive purée de pomme de terre leaf chili pepper jeux de noisette

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
    ・和紅茶のブリュレ 丹波産あずきのグラス 灘の酒粕プティガトー
    Japanese black tea brûlée, red beans glass, Nada's sake lees petite gateau
    ・ソルベ盛り合わせ
    Sherbet

  • パン
    Bread

  • コーヒー又は紅茶 
    Coffee or Tea

新春特別ディナー C

¥17,000(¥20,570税・サ込)

  • 素材の雫~アミューズ ブーシュ~
    Amuse-Bouche

  • 旬鮮魚のマリネ 兵庫県産ビーツのコンデュモン 柚子香るオクノ卵塩漬け
    Marinated seasonal fish with beet and salted Okuno egg, yuzu flavor

  • 甘鯛と香住蟹 冬葱とスズナ お米のレジェ
    Sea bream and Kouzumi crab Winter leek and tinned tuna Rice reggae

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegetables and Awaji onion foam soup

  • オマール海老のグリル 冬野菜と海藻ふしめんのエチュベ
    ハナビラ茸のベルモットバチュール
    Grilled lobster with herbs with winter vegetable and seaweed noodle étuver, Vermouth bature with hanabira mushrooms

  • 特選神戸牛内ももロースト パンチェッタともち麦のカスレ 完熟林檎と淡路玉ねぎのソースジャポネ
    Specially Kobe beef round roast, Pancetta and glutinous wheat cassoulet, Ripe apple and Awaji onion sauce japonais

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
    ・和紅茶のブリュレ 丹波産あずきのグラス 灘の酒粕プティガトー
    Japanese black tea brûlée, red beans glass, Nada's sake lees petite gateau
    ・ソルベ盛り合わせ
    Sherbet

  • パン
    Bread

  • コーヒー又は紅茶
    Coffee or Tea

※食材の仕入状況等によりメニュー内容は変更になる場合がございます。
  Please understand that there is a case of to change the item of the menu without a notice.

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