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「スパキュイジーヌフェア」 ディナーコース Dinner Course 2022.5.9~6.30

期間 Date

  • 2022.5.9~6.30
    5:30p.m.~8:30p.m. L.O.

アイランドコース “island course”

¥7,000(¥8,470税・サービス料込)

  • 素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
    Small appetizers

  • 初夏鰺の昆布締め ミョウガとカベルネ・ソーヴィニョン ペリーラとアイユ
    Mackerel cured with kelp, Japanese ginger and Cabernet Sauvignon, perilla and garlic

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegatable and onion from Awaji Island foam soup

  • メイン料理 (魚料理 または 肉料理)
    下記よりお好きな料理を1品お選びください
    Please choose one dish

    ・瀬戸内鮮魚のグリル ハリヨ柿酢と神戸スパイスのキュリードオマール
     Grilled setouchi fish with lobster coulis with "Hariyo kaki vinegar” from Gifu and Kobe spice

    ・本日の特選肉料理
     Specially selected meat dish of the day

    ・特選仔牛タンのミジョテ ロックフォールのロベールソース
      Grilled veal tongue, sauce robert with roquefort

    ・特選黒毛和牛フィレ肉(100g)のグリユ 実山椒と香味グレース +¥3000
     Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with Japanese peppercorn

    ・特選神戸牛ロース(100g)のグリユ カカオ醬とシェリー +¥6,000
     Grilled specially selected Kobe beef sirloin with cacao jan and sherry

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
    Please choose one dessert menu.

    1.蘭とライチ アサイーとチアシード
     Orchid flavored blanc-manger with acai, chia seeds and lychee sherbet

    2.ヨモギとクーベルホワイトのガトーフロマージュ ルバーブと鹿の子豆
     Mugwort and white chocolate cheese cake with rhubarb and boiled beans

    3.グラスとソルベの盛り合わせ
     Ice cream and sherbet

  • ホテル特製ブレット Bread

  • コーヒー又は紅茶 Coffee or Tea

ディナー グルマン “dinner gourmand”

¥9,000(¥10,890税・サービス料込)

  • 素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
    Small appetizers

  • 初夏鰺の昆布締め ミョウガとカベルネ・ソーヴィニョン ペリーラとアイユ
    Mackerel cured with kelp, Japanese ginger and Cabernet Sauvignon, perilla and garlic

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegatable and onion from Awaji Island foam soup

  • 瀬戸内鮮魚のグリル ハリヨ柿酢と神戸スパイスのキュリードオマール
    Grilled setouchi fish with lobster coulis with "Hariyo kaki vinegar” from Gifu and Kobe spice

  • お肉料理 meat dish
    下記よりお好きな肉料理を1品お選びください
    Please choose one meat dish

    ・本日の特選肉料理
     Specially selected meat dish of the day

    ・特選仔牛タンのミジョテ ロックフォールのロベールソース
     Grilled veal tongue, sauce robert with roquefort

    ・特選黒毛和牛フィレ肉のグリユ 実山椒と香味グレース
     Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with Japanese peppercorn

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
    Please choose one dessert menu.

    1.蘭とライチ アサイーとチアシード
     Orchid flavored blanc-manger with acai, chia seeds and lychee sherbet

    2.ヨモギとクーベルホワイトのガトーフロマージュ ルバーブと鹿の子豆
     Mugwort and white chocolate cheese cake with rhubarb and boiled beans

    3.グラスとソルベの盛り合わせ
     Ice cream and sherbet

  • ホテル特製ブレット Bread

  • コーヒー又は紅茶 Coffee or Tea

スパキュイジーヌ “Spa cuisine”

¥11,000(¥13,310税・サービス料込)

  • 素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
    Small appetizers

  • 初鰹のフュメ 王様トマトと鰹旨味発酵塩
    Smoked bonito with tomato and bonito flavored salt

  • 冬瓜のシヴェと走り鱧 朝摘みトウモロコシと緑豆のヌイユ
    Stewed wax gourd and first pike conger of the season, fresh corn and mung bean nouille

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegatable and Awaji onion foam soup

  • 瀬戸内鮮魚のグリル 熟成藻塩レモンとメヒカリアンショア
    Grilled Setouchi fish with lemon sea salt and mehikari anchovy

  • おだがきさん家の八鹿豚のロティ 桑の実と百花密
    Roasted Yoka pork with mulberry and mixed flower honey

  • ~灘の酒香る焼き菓子~
    Nada sake cake

  • 蘭とライチ アサイーとチアシード
    Orchid flavored blanc-manger with acai, chia seeds and lychee sherbet

  • ~メゾンプティフール~ Petit four

  • ホテル特製ブレット Bread

  • コーヒー又は紅茶 Coffee or Tea

神戸牛ディナー “Kobe beef dinner” 

¥14,000(¥16,940税・サービス料込)

  • 素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
    Small appetizers

  • 初夏鰺の昆布締め ミョウガとカベルネ・ソーヴィニョン ペリーラとアイユ
    Mackerel cured with kelp, Japanese ginger and Cabernet Sauvignon, perilla and garlic

  • オニテナガエビのペルシャード パンプルムースと魚卵醤
    Giant freshwater prawn with sauce persillade, grape fruits and fish roe sauce

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegatable and Awaji onion foam soup

  • 瀬戸内鮮魚のグリル ハリヨ柿酢とキュリードオマール
    Grilled setouchi fish with lobster coulis with "Hariyo kaki vinegar” from Gifu

  • 特選神戸牛ロースのグリユ カカオ醬とシェリー
    Grilled specially selected Kobe beef sirloin with cacao jan and sherry

  • ~灘の酒香る焼き菓子~
    Nada sake cake

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
    Please choose one dessert menu.

    1.蘭とライチ アサイーとチアシード
     Orchid flavored blanc-manger with acai, chia seeds and lychee sherbet

    2.ヨモギとクーベルホワイトのガトーフロマージュ ルバーブと鹿の子豆
     Mugwort and white chocolate cheese cake with rhubarb and boiled beans

    3.グラスとソルベの盛り合わせ
     Ice cream and sherbet

  • ホテル特製ブレット Bread

  • コーヒー又は紅茶 Bread

セゾン オスピタリテ “Saison Hospitalitē” *5日前までの要予約 *キャンセルは3日前まで承ります。

¥20,000(¥24,200税・サービス料込)

  • 素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
    Small appetizers

  • 季節のプルミエ
    Seasonal hors d'oeuvre.

  • お野菜のドゥジェーム
    Deuxième

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegatable and Awaji onion foam soup

  • 旬のポワソン
    Fish dish

  • 特製ヴィアンド
    Meat dish

  • ~灘の酒香る焼き菓子~
    Nada sake cake

  • Kobegrill 特製アシェットデセール
    Assiette dessert

  • ~メゾンプティフール~
    Petit four

  • ホテル特製ブレット Bread

  • コーヒー又は紅茶 Coffee or Tea

※食材の仕入状況等によりメニュー内容は変更になる場合がございます。
Please understand that there is a case of to change the item of the menu without a notice.

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