期間 Date
2022.5.9~6.30
5:30p.m.~8:30p.m. L.O.
アイランドコース “island course”
¥7,000(¥8,470税・サービス料込)
素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
Small appetizers
初夏鰺の昆布締め ミョウガとカベルネ・ソーヴィニョン ペリーラとアイユ
Mackerel cured with kelp, Japanese ginger and Cabernet Sauvignon, perilla and garlic
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegatable and onion from Awaji Island foam soup
メイン料理 (魚料理 または 肉料理)
下記よりお好きな料理を1品お選びください
Please choose one dish
・瀬戸内鮮魚のグリル ハリヨ柿酢と神戸スパイスのキュリードオマール
Grilled setouchi fish with lobster coulis with "Hariyo kaki vinegar” from Gifu and Kobe spice
・本日の特選肉料理
Specially selected meat dish of the day
・特選仔牛タンのミジョテ ロックフォールのロベールソース
Grilled veal tongue, sauce robert with roquefort
・特選黒毛和牛フィレ肉(100g)のグリユ 実山椒と香味グレース +¥3000
Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with Japanese peppercorn
・特選神戸牛ロース(100g)のグリユ カカオ醬とシェリー +¥6,000
Grilled specially selected Kobe beef sirloin with cacao jan and sherry
お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
Please choose one dessert menu.
1.蘭とライチ アサイーとチアシード
Orchid flavored blanc-manger with acai, chia seeds and lychee sherbet
2.ヨモギとクーベルホワイトのガトーフロマージュ ルバーブと鹿の子豆
Mugwort and white chocolate cheese cake with rhubarb and boiled beans
3.グラスとソルベの盛り合わせ
Ice cream and sherbet
ホテル特製ブレット Bread
コーヒー又は紅茶 Coffee or Tea
ディナー グルマン “dinner gourmand”
¥9,000(¥10,890税・サービス料込)
素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
Small appetizers
初夏鰺の昆布締め ミョウガとカベルネ・ソーヴィニョン ペリーラとアイユ
Mackerel cured with kelp, Japanese ginger and Cabernet Sauvignon, perilla and garlic
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegatable and onion from Awaji Island foam soup
瀬戸内鮮魚のグリル ハリヨ柿酢と神戸スパイスのキュリードオマール
Grilled setouchi fish with lobster coulis with "Hariyo kaki vinegar” from Gifu and Kobe spice
お肉料理 meat dish
下記よりお好きな肉料理を1品お選びください
Please choose one meat dish
・本日の特選肉料理
Specially selected meat dish of the day
・特選仔牛タンのミジョテ ロックフォールのロベールソース
Grilled veal tongue, sauce robert with roquefort
・特選黒毛和牛フィレ肉のグリユ 実山椒と香味グレース
Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with Japanese peppercorn
お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
Please choose one dessert menu.
1.蘭とライチ アサイーとチアシード
Orchid flavored blanc-manger with acai, chia seeds and lychee sherbet
2.ヨモギとクーベルホワイトのガトーフロマージュ ルバーブと鹿の子豆
Mugwort and white chocolate cheese cake with rhubarb and boiled beans
3.グラスとソルベの盛り合わせ
Ice cream and sherbet
ホテル特製ブレット Bread
コーヒー又は紅茶 Coffee or Tea
スパキュイジーヌ “Spa cuisine”
¥11,000(¥13,310税・サービス料込)
素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
Small appetizers
初鰹のフュメ 王様トマトと鰹旨味発酵塩
Smoked bonito with tomato and bonito flavored salt
冬瓜のシヴェと走り鱧 朝摘みトウモロコシと緑豆のヌイユ
Stewed wax gourd and first pike conger of the season, fresh corn and mung bean nouille
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegatable and Awaji onion foam soup
瀬戸内鮮魚のグリル 熟成藻塩レモンとメヒカリアンショア
Grilled Setouchi fish with lemon sea salt and mehikari anchovy
おだがきさん家の八鹿豚のロティ 桑の実と百花密
Roasted Yoka pork with mulberry and mixed flower honey
~灘の酒香る焼き菓子~
Nada sake cake
蘭とライチ アサイーとチアシード
Orchid flavored blanc-manger with acai, chia seeds and lychee sherbet
~メゾンプティフール~ Petit four
ホテル特製ブレット Bread
コーヒー又は紅茶 Coffee or Tea
神戸牛ディナー “Kobe beef dinner”
¥14,000(¥16,940税・サービス料込)
素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
Small appetizers
初夏鰺の昆布締め ミョウガとカベルネ・ソーヴィニョン ペリーラとアイユ
Mackerel cured with kelp, Japanese ginger and Cabernet Sauvignon, perilla and garlic
オニテナガエビのペルシャード パンプルムースと魚卵醤
Giant freshwater prawn with sauce persillade, grape fruits and fish roe sauce
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegatable and Awaji onion foam soup
瀬戸内鮮魚のグリル ハリヨ柿酢とキュリードオマール
Grilled setouchi fish with lobster coulis with "Hariyo kaki vinegar” from Gifu
特選神戸牛ロースのグリユ カカオ醬とシェリー
Grilled specially selected Kobe beef sirloin with cacao jan and sherry
~灘の酒香る焼き菓子~
Nada sake cake
お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
Please choose one dessert menu.
1.蘭とライチ アサイーとチアシード
Orchid flavored blanc-manger with acai, chia seeds and lychee sherbet
2.ヨモギとクーベルホワイトのガトーフロマージュ ルバーブと鹿の子豆
Mugwort and white chocolate cheese cake with rhubarb and boiled beans
3.グラスとソルベの盛り合わせ
Ice cream and sherbet
ホテル特製ブレット Bread
コーヒー又は紅茶 Bread
セゾン オスピタリテ “Saison Hospitalitē” *5日前までの要予約 *キャンセルは3日前まで承ります。
¥20,000(¥24,200税・サービス料込)
素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
Small appetizers
季節のプルミエ
Seasonal hors d'oeuvre.
お野菜のドゥジェーム
Deuxième
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegatable and Awaji onion foam soup
旬のポワソン
Fish dish
特製ヴィアンド
Meat dish
~灘の酒香る焼き菓子~
Nada sake cake
Kobegrill 特製アシェットデセール
Assiette dessert
~メゾンプティフール~
Petit four
ホテル特製ブレット Bread
コーヒー又は紅茶 Coffee or Tea
※食材の仕入状況等によりメニュー内容は変更になる場合がございます。
Please understand that there is a case of to change the item of the menu without a notice.
※新型コロナウィルス感染拡大防止の観点より、臨時休業とさせていただく場合がございます。
当面の間、各レストランは前日19:00までのご予約制とさせていただきます。
ご予約をお考えの際は、レストラン予約課までご連絡ください。