CLOSE

close

CLOSE

    • チェックイン日
    • チェックアウト日
    • 出発空港
    • 人数

close

開業33周年~感謝の気持ちを込めて~ 初夏のディナーコース Dinner Course 2025.5/7 wed.~6/30 mon.

期 間 Date

  • 2025.5/7 wed.~6/30 mon.
    5:30p.m.~8:30p.m.L.O.

アイランドコース “Island course”

¥7,000(¥8,470税・サービス料込)

  • 素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
    Small appetizers

  • 初鰹の塩締め 茗荷と生姜 黒ニンニクルイユと梅しお
    Salted the season's first bonito, myoga and ginger with black garlic olive oil sauce and ume salt

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegetable soup

  • メイン料理 (魚料理 または 肉料理)
    下記よりお好きな料理を1品お選びください
    Please choose one dish
    ・旬鮮魚のポアレ もち麦と季節野菜のブロンディール
    淡路島鳴門オレンジのブールブラン
    Pan-fried fish, pearl barley and seasonal vegetable blondir with Naruto orange sauce beurre blanc
    ・本日の特選肉料理
    Specially selected meat dish of the day
    ・仔羊背ロース低温ロティ ソースナバラン +¥1500
    Low-temperature roasted bone-in lamb with sauce navarin
    ・特選和牛ロース肉(100g)のグリユ
    新玉ねぎと灘みりんのソースジャポネ +¥3500
    Grilled specially selected Wagyu sirloin, Japanese sauce with new onion and Nada mirin
    ・特選黒毛和牛フィレ肉(100g)のグリユ
    新エシャロットとラズベリー醤油のソースポルト +¥4500
    Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin (100g) with new shallot and raspberry soy sauce
    ・特選神戸牛内モモ肉のロティ(100g)
    グリーンレーズンのコンサントレとソースシェリー +¥6,000
    Grilled specially selected Kobe beef sirloin (100g) with green raisin concentré and sherry sauce

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
    Please choose one dessert menu.
    ・リヴィエール ~青梅緑茶とライチ アマレットとバタフライピー~
    Green ume and green tea jelly, ice cream and lychee
    ・ブルーベリーとヴィオレ ブラックカカオと塩ミルク
    Blueberry and violet, black cacao and salty milk
    ・グラスとソルベの盛り合わせ
    Ice cream and sherbet

  • ホテル特製ブレッド
    Bread

  • コーヒー又は紅茶
    Coffee or Tea

スパキュイジーヌ “Spa cuisine”

¥11,000(¥13,310税・サービス料込)/<要予約>温泉「濱泉」入浴付 ¥14,310(税・サービス料込)

  • 食前のドリンク
    Aperitif

  • 素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
    Small appetizers

  • 兵庫県浜坂産甘エビと王様トマト
    コンソメクリュスタッセのアスピック エルダーフラワーの香り
    Aspic of sweet shrimp from Hamasaka, Hyogo and Ousama tomato, crustacean consomme with elderflower

  • 穴子と朝倉山椒のマトロート フェンネルと空豆
    Matelote of conger eel and Asakura sansho with fennel and broad beans

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    New potato and new onion potage

  • 淡路島産鱧と茄子のポッシェ 蛤とレモングラスの泡
    Poached pike conger from Awaji Island and eggplant with clam and lemongrass foam

  • 姫路和牛ロース「六甲味噌」塩こうじのマセレ
    アーティチョークと灘のもろみのソースマデラ
    Roasted wagyu from Himeji with salted rice malt, madeira sauce with artichoke and nada moromi

  • オリジナル日本酒 「輪 -Rin-」の酒粕を使った焼き菓子
    Original sake “Rin” cake

  • リヴィエール ~青梅緑茶とライチ アマレットとバタフライピー~
    Green ume and green tea jelly, ice cream and lychee

  • ~メゾンプティフール~
    Petit four

  • ホテル特製ブレッド
    Bread

  • コーヒー又は紅茶
    Coffee or Tea

ディナー グルマン “Dinner gourmand”

¥9,000(¥10,890税・サービス料込)

  • 素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
    Small appetizers

  • 初鰹の塩締め 茗荷と生姜 黒ニンニクルイユと梅しお
    Salted the season's first bonito, myoga and ginger with black garlic olive oil sauce and ume salt

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegetable soup

  • 旬鮮魚のポアレ もち麦と季節野菜のブロンディール
    淡路島鳴門オレンジのブールブラン
    Pan-fried fish, pearl barley and seasonal vegetable blondir with Naruto orange sauce beurre blanc

  • メイン料理 ( 肉料理)
    下記よりお好きな料理を1品お選びください
    Please choose one dish
    ・本日の特選肉料理
    Specially selected meat dish of the day
    ・ 仔羊背ロース低温ロティ ソースナバラン +¥1500
    Low-temperature roasted bone-in lamb with sauce navarin
    ・特選和牛ロース肉(100g)のグリユ
    新玉ねぎと灘みりんのソースジャポネ +¥3500
    Grilled specially selected Wagyu sirloin, Japanese sauce with new onion and Nada mirin
    ・特選黒毛和牛フィレ肉(100g)のグリユ
    新エシャロットとラズベリー醤油のソースポルト +¥4500
    Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin (100g) with new shallot and raspberry soy sauce

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
    Please choose one dessert menu.
    ・リヴィエール ~青梅緑茶とライチ アマレットとバタフライピー~
    Green ume and green tea jelly, ice cream and lychee
    ・ブルーベリーとヴィオレ ブラックカカオと塩ミルク
    Blueberry and violet, black cacao and salty milk
    ・グラスとソルベの盛り合わせ
    Ice cream and sherbet

  • ホテル特製ブレッド
    Bread

  • コーヒー又は紅茶
    Coffee or Tea

神戸牛ディナー “Kobe beef dinner” 

¥14,000(¥16,940税・サービス料込)

  • 素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
    Small appetizers

  • 初鰹の塩締め 茗荷と生姜 黒ニンニクルイユと梅しお
    Salted the season's first bonito, myoga and ginger with black garlic olive oil sauce and ume salt

  • 栄螺のベニエとフェルマンテ 新牛蒡のデセッシュ
    Turban shell beignet ferment and spring burdock

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegetable soup

  • 旬鮮魚のポアレ もち麦と季節野菜のブロンディール
    淡路島鳴門オレンジのブールブラン
    Pan-fried fish,pearl barley and seasonal vegetable blondir with Naruto orange sauce beurre blanc

  • 特選神戸牛内モモ肉のロティ(100g)
    グリーンレーズンのコンサントレとソースシェリー
    Grilled specially selected Kobe beef sirloin(100g) with green raisin concentré and sherry sauce

  • ~オリジナル日本酒 「輪 -Rin-」の酒粕を使った焼き菓子~
    Original sake “Rin” cake

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
    Please choose one dessert menu.
    ・リヴィエール ~青梅緑茶とライチ アマレットとバタフライピー~
    Green ume and green tea jelly, ice cream and lychee
    ・ブルーベリーとヴィオレ ブラックカカオと塩ミルク
    Blueberry and violet, black cacao and salty milk
    ・グラスとソルベの盛り合わせ
    Ice cream and sherbet

  • ホテル特製ブレッド
    Bread

  • コーヒー又は紅茶
    Coffee or Tea

セゾン オスピタリテ “Saison Hospitalitē” 

*7日前までの確約要予約スペシャリテメニュー
*キャンセルは3日前まで承ります。

¥20,000(¥24,200税・サービス料込)

  • 素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
    Small appetizers

  • 季節のプルミエ
    Seasonal hors d'oeuvre.

  • お野菜のドゥジェーム
    Deuxième

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegetable soup

  • 旬のポワソン
    Fish dish

  • 特製ヴィアンド
    Meat dish

  • ~灘の酒香る焼き菓子~
    Nada sake cake

  • Kobegrill 特製アシェットデセール
    Assiette dessert

  • ~メゾンプティフール~
    Petit four

  • ホテル特製ブレッド
    Bread

  • コーヒー又は紅茶
    Coffee or Tea

    ※アレルギー物質を含む食材について=食材は季節と仕入れ状況により変動がございますのでスタッフにお尋ね下さい。

※食材の仕入状況等によりメニュー内容は変更になる場合がございます。
Please understand that there is a case of to change the item of the menu without a notice.

ご予約・お問合せ

PAGETOP