期 間 Date
2025.5/7 wed.~6/30 mon.
5:30p.m.~8:30p.m.L.O.
アイランドコース “Island course”
¥7,000(¥8,470税・サービス料込)
素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
Small appetizers
初鰹の塩締め 茗荷と生姜 黒ニンニクルイユと梅しお
Salted the season's first bonito, myoga and ginger with black garlic olive oil sauce and ume salt
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegetable soup
メイン料理 (魚料理 または 肉料理)
下記よりお好きな料理を1品お選びください
Please choose one dish
・旬鮮魚のポアレ もち麦と季節野菜のブロンディール
淡路島鳴門オレンジのブールブラン
Pan-fried fish, pearl barley and seasonal vegetable blondir with Naruto orange sauce beurre blanc
・本日の特選肉料理
Specially selected meat dish of the day
・仔羊背ロース低温ロティ ソースナバラン +¥1500
Low-temperature roasted bone-in lamb with sauce navarin
・特選和牛ロース肉(100g)のグリユ
新玉ねぎと灘みりんのソースジャポネ +¥3500
Grilled specially selected Wagyu sirloin, Japanese sauce with new onion and Nada mirin
・特選黒毛和牛フィレ肉(100g)のグリユ
新エシャロットとラズベリー醤油のソースポルト +¥4500
Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin (100g) with new shallot and raspberry soy sauce
・特選神戸牛内モモ肉のロティ(100g)
グリーンレーズンのコンサントレとソースシェリー +¥6,000
Grilled specially selected Kobe beef sirloin (100g) with green raisin concentré and sherry sauce
お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
Please choose one dessert menu.
・リヴィエール ~青梅緑茶とライチ アマレットとバタフライピー~
Green ume and green tea jelly, ice cream and lychee
・ブルーベリーとヴィオレ ブラックカカオと塩ミルク
Blueberry and violet, black cacao and salty milk
・グラスとソルベの盛り合わせ
Ice cream and sherbet
ホテル特製ブレッド
Bread
コーヒー又は紅茶
Coffee or Tea
スパキュイジーヌ “Spa cuisine”
¥11,000(¥13,310税・サービス料込)/<要予約>温泉「濱泉」入浴付 ¥14,310(税・サービス料込)
食前のドリンク
Aperitif
素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
Small appetizers
兵庫県浜坂産甘エビと王様トマト
コンソメクリュスタッセのアスピック エルダーフラワーの香り
Aspic of sweet shrimp from Hamasaka, Hyogo and Ousama tomato, crustacean consomme with elderflower
穴子と朝倉山椒のマトロート フェンネルと空豆
Matelote of conger eel and Asakura sansho with fennel and broad beans
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
New potato and new onion potage
淡路島産鱧と茄子のポッシェ 蛤とレモングラスの泡
Poached pike conger from Awaji Island and eggplant with clam and lemongrass foam
姫路和牛ロース「六甲味噌」塩こうじのマセレ
アーティチョークと灘のもろみのソースマデラ
Roasted wagyu from Himeji with salted rice malt, madeira sauce with artichoke and nada moromi
オリジナル日本酒 「輪 -Rin-」の酒粕を使った焼き菓子
Original sake “Rin” cake
リヴィエール ~青梅緑茶とライチ アマレットとバタフライピー~
Green ume and green tea jelly, ice cream and lychee
~メゾンプティフール~
Petit four
ホテル特製ブレッド
Bread
コーヒー又は紅茶
Coffee or Tea
ディナー グルマン “Dinner gourmand”
¥9,000(¥10,890税・サービス料込)
素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
Small appetizers
初鰹の塩締め 茗荷と生姜 黒ニンニクルイユと梅しお
Salted the season's first bonito, myoga and ginger with black garlic olive oil sauce and ume salt
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegetable soup
旬鮮魚のポアレ もち麦と季節野菜のブロンディール
淡路島鳴門オレンジのブールブラン
Pan-fried fish, pearl barley and seasonal vegetable blondir with Naruto orange sauce beurre blanc
メイン料理 ( 肉料理)
下記よりお好きな料理を1品お選びください
Please choose one dish
・本日の特選肉料理
Specially selected meat dish of the day
・ 仔羊背ロース低温ロティ ソースナバラン +¥1500
Low-temperature roasted bone-in lamb with sauce navarin
・特選和牛ロース肉(100g)のグリユ
新玉ねぎと灘みりんのソースジャポネ +¥3500
Grilled specially selected Wagyu sirloin, Japanese sauce with new onion and Nada mirin
・特選黒毛和牛フィレ肉(100g)のグリユ
新エシャロットとラズベリー醤油のソースポルト +¥4500
Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin (100g) with new shallot and raspberry soy sauce
お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
Please choose one dessert menu.
・リヴィエール ~青梅緑茶とライチ アマレットとバタフライピー~
Green ume and green tea jelly, ice cream and lychee
・ブルーベリーとヴィオレ ブラックカカオと塩ミルク
Blueberry and violet, black cacao and salty milk
・グラスとソルベの盛り合わせ
Ice cream and sherbet
ホテル特製ブレッド
Bread
コーヒー又は紅茶
Coffee or Tea
神戸牛ディナー “Kobe beef dinner”
¥14,000(¥16,940税・サービス料込)
素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
Small appetizers
初鰹の塩締め 茗荷と生姜 黒ニンニクルイユと梅しお
Salted the season's first bonito, myoga and ginger with black garlic olive oil sauce and ume salt
栄螺のベニエとフェルマンテ 新牛蒡のデセッシュ
Turban shell beignet ferment and spring burdock
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegetable soup
旬鮮魚のポアレ もち麦と季節野菜のブロンディール
淡路島鳴門オレンジのブールブラン
Pan-fried fish,pearl barley and seasonal vegetable blondir with Naruto orange sauce beurre blanc
特選神戸牛内モモ肉のロティ(100g)
グリーンレーズンのコンサントレとソースシェリー
Grilled specially selected Kobe beef sirloin(100g) with green raisin concentré and sherry sauce
~オリジナル日本酒 「輪 -Rin-」の酒粕を使った焼き菓子~
Original sake “Rin” cake
お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
Please choose one dessert menu.
・リヴィエール ~青梅緑茶とライチ アマレットとバタフライピー~
Green ume and green tea jelly, ice cream and lychee
・ブルーベリーとヴィオレ ブラックカカオと塩ミルク
Blueberry and violet, black cacao and salty milk
・グラスとソルベの盛り合わせ
Ice cream and sherbet
ホテル特製ブレッド
Bread
コーヒー又は紅茶
Coffee or Tea
セゾン オスピタリテ “Saison Hospitalitē”
*7日前までの確約要予約スペシャリテメニュー
*キャンセルは3日前まで承ります。
¥20,000(¥24,200税・サービス料込)
素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
Small appetizers
季節のプルミエ
Seasonal hors d'oeuvre.
お野菜のドゥジェーム
Deuxième
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegetable soup
旬のポワソン
Fish dish
特製ヴィアンド
Meat dish
~灘の酒香る焼き菓子~
Nada sake cake
Kobegrill 特製アシェットデセール
Assiette dessert
~メゾンプティフール~
Petit four
ホテル特製ブレッド
Bread
コーヒー又は紅茶
Coffee or Tea
※アレルギー物質を含む食材について=食材は季節と仕入れ状況により変動がございますのでスタッフにお尋ね下さい。
※食材の仕入状況等によりメニュー内容は変更になる場合がございます。
Please understand that there is a case of to change the item of the menu without a notice.