前菜 / Hors d'oeuvre
瀬戸内鮮魚のミキュイ 丹波なた豆茶と白梅酢 青柚子胡椒のヴィネグレット
Setouchi fish mie cuit with amba Jack-bean tea and white plum vinegar, green Yuzu pepper vinaigrette ¥3,300(¥3,993 税・サ込)
旬鯵~ときあじ~のタブレ 枝豆とオクラ パプリカとオレンジヴィンコット
Seasonal horse mackerel taboule with edamame and okra jelly, bell pepper and orange vincotto ¥4,500(¥5,445 税・サ込)
スープ&サラダ / Soup & Salad
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegetable soup ¥1,200(¥1,452 税・サ込)
グリーンサラダ
Green salad ¥1,300(¥1,573 税・サ込)
トマトサラダ
Tomato salad ¥1,500(¥1,815 税・サ込)
魚料理 / Fish dishes
シェフおすすめ本日のお魚料理
Fish dish of the day ¥4,000(¥4,840 税・サ込)
ノドグロのグリユ バジリックとトマトクーリー ドライトマトのサヴール
Grilled Rosy Seabass with basil and tomato coulis, dried tomato ¥4,500(¥5,445 税・サ込)
瀬戸内鮮魚のポアレ 冬瓜のシヴェ コブミカンとヴェルモット
Pan-fried Setouchi fish with stewed wax gourd, kaffir lime and vermouth ¥5,000(¥6,050 税・サ込)
肉料理 / Meat dishes
シェフおすすめ本日のお肉料理
Meat dish of the day ¥4,000(¥4,840 税・サ込)
仔牛タンのセジール 瀬戸内レモンのノアゼット
Roasted veal tongue with Setouchi lemon brown butter sauce ¥4,500(¥5,445 税・サ込)
特選和牛ロース肉(100g)のグリユ パッションフルーツ醤油とバルサミコ
Grilled Japanese selected beef sirloin with passion fruit soysauce and balsamic vinegar ¥8,000(¥9,680 税・サ込)
但馬夏鹿背ロースのコートレットと夏野菜 トウモロコシと葉唐辛子
Tajima venison with summer vegetable, corn and chill leaves ¥7,000(¥8,470 税・サ込)
特選黒毛和牛フィレ肉(100g)のグリユ ブラックベリーとポルト酒
Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with black berry and Port wine ¥8,500(¥10,285 税・サ込)
特選神戸牛の三角バラ(100g)のグリユ 神戸ワインとマスタードのジュ
Grilled specially selected Kobe beef chuck rib with Kobe wine and mustard sauce ¥11,000(¥13,310 税・サ込)
特選神戸牛ロース肉(100g)のグリル
Grilled specially selected Kobe beef sirloin ¥17,000(¥20,570 税・サ込)
デザート / Dessert
グラスとソルベの盛り合わせ
Ice cream and sherbet ¥1,000(¥1,210 税・サ込)
マスカットのデクリネゾン 宝塚はちみつの雫
Muscat declinaison with Takarazuka honey ¥1,600(¥1,936 税・サ込)
アルフォンソマンゴーとココナッツ ミルクショコラと古代米のリオレ
Alphonso mango and coconuts, milk chocolat and ancient rice pudding ¥2,000(¥2,420 税・サ込)