下記3コースよりお選びください
*ランチコースA ¥3,000 (¥3,630 税・サ込)
*ランチコースB ¥4,000 (¥4,840 税・サ込)
*ランチコースC ¥6,000 (¥7,260 税・サ込)
メニュー
■ランチコースA
オードブル、メイン料理(魚または肉)、デザート、パン、コーヒー
■ランチコースB
オードブル、スープ、メイン料理(魚または肉)、デザート、パン、コーヒー
■ランチコースC
オードブル、スープ、魚料理、肉料理、デザート、パン、コーヒー
*オードブル、メイン料理はその日のおすすめ料理を1品ご用意させていただきます。
オードブル (その日のおすすめ料理を1品ご用意させていただきます)
詳しくはお問合せください。
Appetizer メニュー例
キハダマグロの炙り焼きマリネ 丹波味鶏のスモークと香味野菜のコンディメント
Seared marinated yellowfin tuna with smoked Tamba chicken and potherbs condiment
戻り鰹の炙り 焼きナスとホワイトバルサミコ 卯の花と塩鰹
Broiled return bonito with grilled eggplant and white balsamic, unohana and salted bonito
イタヤ貝のミキュイ 根菜のクーリーとベールクレールヴィネグレット
Japanese bay scallop mie cuit with root vegetable coulis and veal clair vinaigrette
播州赤鶏胸肉のコンフィー 六甲シャンピニオン・デュクセル 青ミカンと神戸スパイスのレムラード
Grilled Banshu chicken confit with Rokko champignon duxelles, Satsuma mandarin and Kobe spice remoulade
スープ Soup
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegetable soup with Awaji onion foam
魚料理 (その日のおすすめ料理を1品ご用意させていただきます)
詳しくはお問合せください。
Fish Dish メニュー例
瀬戸内鮮魚ポッシェ ムール貝のクレームドペルシー お米のレジェ
Poached Setouchi fish, mussel with crème-persil and rice leger
瀬戸内鮮魚のポアレ 小柱と空心菜 アンショワイヤード
Pan-fried Setouchi fish with small clams and water spinach, anchovy sauce
瀬戸内鮮魚のグリル ライムと浅利のソースアグリューム
Grilled Setouchi fish lime and citrus sauce with Asari clam ad citrus
瀬戸内鮮魚のムニエル 香草パン粉と香味野菜のベルジュ
Setouchi fish meunière with herb breadcrumbs and potherbs belger
肉料理 (その日のおすすめ料理を1品ご用意させていただきます)
詳しくはお問合せください。
Meat Dish メニュー例
国産豚肩ロースグリル 黒ニンニクとシェリー
Grilled Japanese pork shoulder loin with black garlic and sherry
特選若鶏のグリル セミドライイチジクとジュドブッフ
Grilled young chicken with semi-dried figs and beef broth
骨付き仔羊ロースグリル ポメエーグルドゥースのレデュール
Grilled bone-in lamb with apple vinegar réduire
特選牛ロースグリル トリュフとオリーブのミロワール
Grilled specially selected beef sirloin with truffle and olive mirror
お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
Please choose one dessert.
可愛い贈り物 ~セゾン デキュスタシオン~
Seasonal degustation
グラスとソルベの盛り合わせ
Ice cream and sherbet
9/1mon. ~10/31fri.
料 金 Price 1名様 ¥6,050(税・サ込)
オードブル
播州赤鶏胸肉のコンフィー 六甲シャンピニオンデュクセル 青ミカンと神戸スパイスのレムラード
Grilled Banshu chicken confit with Rokkō champignon duxelles, satsuma mandarin and Kobe spice remoulade
スープ
淡路島産玉ねぎとかぼちゃのエキューム
Awaji onion and pumpkin soup
魚料理
瀬戸内紅葉鯛のポアレ ムール貝のクレームドペルシー お米のレジェ
Poached Setouchi fish, mussel with crème-persil and rice leger
肉料理
特選牛三角バラのグリユ 淡路島産お野菜のグラッセ 新生姜と灘みりんのグラス
Grilled wagyu chuck rib, glazed vegetables from Awaji Island, young ginger and Nada mirin ice cream
グランデセール
さつまいもと栗のモンブラン 和紅茶のクレープ 池本醤油のみたらし
Sweet potato and chestnut montblanc, Japanese black tea crepe with Ikemoto soy sauce
ホテル特製ブレット
Bread
コーヒー・紅茶
Coffee or Tea
*期間中、Kobe Grillダイニングのランチタイムでは、スパーキュイジーヌのご用意はございません。
*チャリティーイベントにつき、各種ご優待および割引対象外とさせていただきます。
※食材の仕入状況等によりメニュー内容は変更になる場合がございます。
Please understand that there is a case of to change the item of the menu without a notice.