期 間 Date
2025.7/1 tue.~8/31 sun.
5:30p.m.~8:30p.m.L.O.
サマーフェア「スパキュイジーヌ」ディナーメニュー
【お食事のみ】¥11,000(¥13,310 税・サ込) 【温泉入浴付】¥14,310(税・サ込)
食前のドリンク
Aperitif
素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
Amuse-Bouche
旬鯵~ときあじ~のタブレ
枝豆とオクラ パプリカとオレンジヴィンコット
Seasonal horse mackerel taboulé with edamame and okra jelly, bell pepper and orange vincotto
おだがきさん家の八鹿豚のビンダルー パニプリとクロカンレギューム
Yoka pork vindaloo with Pani Puri and crunchy vegetables
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Vichyssoise with Awaji onion foam
瀬戸内鮮魚のポアレ
冬瓜のシヴェ コブミカンとヴェルモット
Pan-fried Setouchi fish with stewed wax gourd, kaffir lime and vermouth
但馬夏鹿背ロースのコートレットと夏野菜 トウモロコシと葉唐辛子
Tajima venison with summer vegetable, corn and chili leaves
~純米大吟醸 「輪 -Rin-」の酒粕が穂のかに香る温かい焼き菓子~
Original Nada Sake cake
マスカットのデクリネゾン 宝塚はちみつの雫
Muscat déclinaison wthTakarazuka honey
~メゾンプティフール~
Petit four
ホテル特製ブレッド
Bread
コーヒー又は紅茶
Coffee or Tea
アイランドコース “Island course”
¥7,000(¥8,470税・サービス料込)
素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
Small appetizers
瀬戸内鮮魚のミキュイ
丹波なた豆茶と白梅酢 青柚子胡椒のヴィネグレット
Setouchi fish mie cuit with Tamba Jack-bean tea and white plum vinegar, green Yuzu pepper vinaigrette
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegetable soup
メイン料理 (魚料理 または 肉料理)
下記よりお好きな料理を1品お選びください
Please choose one dish
●ノドグロのグリユ
バジリックとトマトクーリー ドライトマトのサヴール
Grilled Rosy Seabass with basil and tomato coulis, dried tomato
●本日の特選肉料理
Specially selected meat dish of the day
●仔牛タンのセジール 瀬戸内レモンのノアゼット +¥1500
Roasted veal tongue with Setouchi lemon brown butter sauce
●特選和牛ロース肉(100g)のグリユ
パッションフルーツ醤油とバルサミコ +¥3500
Grilled Japanese selected beef sirloin with passion fruit soysauce and balsamic vinegar
●特選黒毛和牛フィレ肉(100g)のグリユ
ブラックベリーとポルト酒 +¥4500
Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with black berry and Port wine
●特選神戸牛の三角バラ(100g)のグリユ
神戸ワインとマスタードのジュ +¥6,000
Grilled specially selected Kobe beef chuck rib with Kobe wine and mustard sauce
デザート
お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
Please choose one dessert menu.
・マスカットのデクリネゾン 宝塚はちみつの雫
Muscat déclinaison wthTakarazuka honey
・アルフォンソマンゴーとココナッツ ミルクショコラと古代米のリオレ
Alphonso mango and coconuts, milk chocolat and ancient rice pudding
・グラスとソルベの盛り合わせ
Ice cream and sherbet
ホテル特製ブレッド
Bread
コーヒー又は紅茶
Coffee or Tea
ディナー グルマン “Dinner gourmand”
¥9,000(¥10,890税・サービス料込)
素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
Small appetizers
瀬戸内鮮魚のミキュイ
丹波なた豆茶と白梅酢 青柚子胡椒のヴィネグレット
Setouchi fish mie cuit with Tamba Jack-bean tea and white plum vinegar, green Yuzu pepper vinaigrette
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegetable soup
ノドグロのグリユ
バジリックとトマトクーリー ドライトマトのサヴール
Grilled Rosy Seabass with basil and tomato coulis, dried tomato
お肉料理 meat dish
下記よりお好きな肉料理を1品お選びください
Please choose one meat dish
●本日の特選肉料理
Specially selected meat dish of the day
●仔牛タンのセジール 瀬戸内レモンのノアゼット +¥1500
Roasted veal tongue with Setouchi lemon brown butter sauce
●特選和牛ロース肉(100g)のグリユ
パッションフルーツ醤油とバルサミコ +¥3500
Grilled Japanese selected beef sirloin with passion fruit soysauce and balsamic vinegar
●特選黒毛和牛フィレ肉(100g)のグリユ
ブラックベリーとポルト酒 +¥4500
Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with black berry and Port wine
デザート
お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
Please choose one dessert menu.
・マスカットのデクリネゾン 宝塚はちみつの雫
Muscat déclinaison wthTakarazuka honey
・アルフォンソマンゴーとココナッツ ミルクショコラと古代米のリオレ
Alphonso mango and coconuts, milk chocolat and ancient rice pudding
・グラスとソルベの盛り合わせ
Ice cream and sherbet
ホテル特製ブレッド
Bread
コーヒー又は紅茶
Coffee or Tea
神戸牛ディナー “Kobe beef dinner”
¥14,000(¥16,940税・サービス料込)
素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
Small appetizers
瀬戸内鮮魚のミキュイ
丹波なた豆茶と白梅酢 青柚子胡椒のヴィネグレット
Setouchi fish mie cuit with Tamba Jack-bean tea and white plum vinegar, green Yuzu pepper vinaigrette
トコブシのフリットとリエット パンチェッタのケークサレ
Fried small abalone and rillettes, pancetta cake salé
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegetable soup
ノドグロのグリユ
バジリックとトマトクーリー ドライトマトのサヴール
Grilled Rosy Seabass with basil and tomato coulis, dried tomato
特選神戸牛の三角バラ(100g)のグリユ
神戸ワインとマスタードのジュ
Grilled specially selected Kobe beef chuck rib with Kobe wine and mustard sauce
~灘の酒香る焼き菓子~
Nada sake cake
デザート
お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
Please choose one dessert menu.
・マスカットのデクリネゾン 宝塚はちみつの雫
Muscat déclinaison wthTakarazuka honey
・アルフォンソマンゴーとココナッツ ミルクショコラと古代米のリオレ
Alphonso mango and coconuts, milk chocolat and ancient rice pudding
・グラスとソルベの盛り合わせ
Ice cream and sherbet
ホテル特製ブレッド
Bread
コーヒー又は紅茶
Coffee or Tea
セゾン オスピタリテ “Saison Hospitalitē” *5日前までの確約要予約スペシャリテメニュー
*キャンセルは3日前まで承ります。
¥20,000(¥24,200税・サービス料込)
素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
Small appetizers
季節のプルミエ
Seasonal hors d'oeuvre.
お野菜のドゥジェーム
Deuxième
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegetable soup
旬のポワソン
Fish dish
特製ヴィアンド
Meat dish
~灘の酒香る焼き菓子~
Nada sake cake
Kobegrill 特製アシェットデセール
Assiette dessert
~メゾンプティフール~
Petit four
ホテル特製ブレッド
Bread
コーヒー又は紅茶
Coffee or Tea
※アレルギー物質を含む食材について=食材は季節と仕入れ状況により変動がございますのでスタッフにお尋ね下さい。
※食材の仕入状況等によりメニュー内容は変更になる場合がございます。
Please understand that there is a case of to change the item of the menu without a notice.