期 間 Date
2025.11/1 sat.~12/30 tue.
5:30p.m.~8:30p.m.L.O.
「海老・かにフェア」 スパキュイジーヌ ディナーメニュー
【お食事のみ】¥11,000(11月:¥13,310・12月:¥13,915 税・サ込) 【温泉入浴付】11月:¥14,310・12月:¥14,915 税・サ込
食前のドリンク
Aperitif
素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
Small appetizers
瀬戸内鮮魚とブリコキャビア
リンゴとタイム トピナンブールのクロカン
Setouchi fish and buriko caviar with apple and thyme
香住蟹とカニ味噌のパニプリパパド
Pani puri papad with Kasumi crabmeat and crab butter
カリフラワーと淡路島たまねぎのエキューム
Cauliflower potage with Awaji onion foam
甘鯛のポアレ チンゲン菜のエチュベ
甲殻類のスープドポワソン
Pan-fried tilefish and Napa cabbage etuver with crustacean soup
パームヤシの実畑で育てられた合鴨のロティ
大浦ごぼうのキャラメリゼ 兵庫県産イチゴとガストリックシェリー
Roasted Aigamo dack and caramelized Oura burdock with strawberry and
gastric sherry
~灘の酒粕と宝塚はちみつ香る焼き菓子~
Nada Sake cake with Takarazuka honey
ペルスネージュ~雪の花~
平岡レモンと宝塚はちみつのフロマージュ・テリーヌ
Cheese terrine with Hiraoka lemon and honey
~メゾンプティフール~
Petit four
ホテル特製ブレッド
Bread
コーヒー又は紅茶
Coffee or Tea
アイランドコース “Island course”
¥7,000(11月:¥8,470・12月:¥8,855 税・サービス料込)
素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
Small appetizers
旬鮮魚のマリネ 冬葱と六甲白みそ
淡路島玄米のエピス風クランブル
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegetable soup
メイン料理 (魚料理 または 肉料理)
下記よりお好きな料理を1品お選びください
Please choose one dish
●アンコウのロティ
根セロリともち麦 六甲シャンピニオンのエキューム
Roasted anglerfish with celeriac and hulled barley, Rokko mushroom foam
●本日の特選肉料理
Specially selected meat dish of the day
●おだがきさん家の八鹿豚肩ロースグリル
セルバチコのメランジェ マルサラのムータルドソース +¥1500
Grilled Yoka pork loin and wild rucolla with marsala mustard sauce
●特選和牛ロース肉(100g)のグリユ 冬柿のチャツネとポルト酒 +¥3500
Grilled specially selected Japanese black beef sirloin with persimmon chutney and porto wine
●特選黒毛和牛フィレ肉(100g)のグリユ 黒トリュフと塩漬け胡椒 +¥4000
Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with black truffle and olive
●特選神戸牛もも肉(100g)のグリル 灘醤油と柚子のジュ +¥6,000
Grilled specially selected Kobe beef sirloin with Nada soy sauce and Yuzu
●特選神戸牛ロース(100g)のグリユ +¥12,000
Grilled specially selected Kobe beef sirloin
デザート
お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
Please choose one dessert menu.
・ペルスネージュ~雪の花~
平岡レモンと宝塚はちみつのフロマージュテリーヌ
Cheese terrine with Hiraoka lemon and honey
・洋梨と塩キャラメルのショコラガトー コンフィチュールノエルのグラス
European pear and salted caramel chocolate gateau with Christmas jam ice cream
・グラスとソルベの盛り合わせ
Ice cream and sherbet
ホテル特製ブレッド
Bread
コーヒー又は紅茶
Coffee or Tea
ディナー グルマン “Dinner gourmand”
¥9,000(11月:¥10,890・12月:¥11,385 税・サービス料込)
素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
Small appetizers
旬鮮魚のマリネ
冬葱と六甲白みそ 淡路島産玄米のエピス風クランブル
Marinated seasonal fish, winter scallion and light-brown miso with brown rice crumble
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegetable soup
アンコウのロティ
根セロリともち麦 六甲シャンピニオンのエキューム
Roasted anglerfish with celeriac and hulled barley, Rokko mushroom foam
お肉料理 meat dish
下記よりお好きな肉料理を1品お選びください
Please choose one meat dish
●本日の特選肉料理
Specially selected meat dish of the day
●おだがきさん家の八鹿豚肩ロースグリル
セルバチコのメランジェ マルサラのムータルドソース +¥1500
Grilled Yoka pork loin and wild rucolla with marsala mustard sauce
●特選和牛ロース肉(100g)のグリユ 冬柿のチャツネとポルト酒 +¥3500
Grilled specially selected Japanese black beef sirloin with persimmon chutney and porto wine
●特選黒毛和牛フィレ肉(100g)のグリユ 黒トリュフと塩漬け胡椒 +¥4000
Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with black truffle and olive
デザート
お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
Please choose one dessert menu.
・ペルスネージュ~雪の花~
平岡レモンと宝塚はちみつのフロマージュテリーヌ
Cheese terrine with Hiraoka lemon and honey
・洋梨と塩キャラメルのショコラガトー コンフィチュールノエルのグラス
European pear and salted caramel chocolate gateau with Christmas jam ice cream
・グラスとソルベの盛り合わせ
Ice cream and sherbet
ホテル特製ブレッド
Bread
コーヒー又は紅茶
Coffee or Tea
神戸牛ディナー “Kobe beef dinner”
¥14,000(11月:¥16,940・12月:¥17,710 税・サービス料込)
素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
Small appetizers
旬鮮魚のマリネ 冬葱と六甲白みそ
淡路島玄米のエピス風クランブル
Marinated seasonal fish, winter scallion and light-brown miso with brown rice crumble
但馬のジビエ ココ鹿”高田さんの捕った但馬鹿のパテドカンパーニュ
Tajima venison pâté de campagne
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegetable soup
アンコウのロティ 根セロリともち麦
六甲シャンピニオンのエキューム
Roasted anglerfish with celeriac and hulled barley, Rokko mushroom foam
特選神戸牛もも肉(100g)のグリル 灘醤油と柚子のジュ
Grilled specially selected Kobe beef sirloin with Nada soy sauce and Yuzu
[特選神戸牛ロース(100g)のグリル +¥6000]
Grilled specially selected Kobe beef sirloin
~灘の酒粕と宝塚はちみつ香る焼き菓子~
Nada Sake cake with Takarazuka honey
デザート
お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
Please choose one dessert menu.
・ペルスネージュ~雪の花~
平岡レモンと宝塚はちみつのフロマージュテリーヌ
Cheese terrine with Hiraoka lemon and honey
・洋梨と塩キャラメルのショコラガトー コンフィチュールノエルのグラス
European pear and salted caramel chocolate gateau with Christmas jam ice cream
・グラスとソルベの盛り合わせ
Ice cream and sherbet
ホテル特製ブレッド
Bread
コーヒー又は紅茶
Coffee or Tea
セゾン オスピタリテ “Saison Hospitalitē” *5日前までの確約要予約スペシャリテメニュー
*キャンセルは3日前まで承ります。
¥20,000(11月:¥24,200・12月:¥25,300 税・サービス料込)
素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
Small appetizers
季節のプルミエ
Seasonal hors d'oeuvre.
お野菜のドゥジェーム
Deuxième
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegetable soup
旬のポワソン
Fish dish
特製ヴィアンド
Meat dish
~灘の酒香る焼き菓子~
Nada sake cake
Kobegrill 特製アシェットデセール
Assiette dessert
~メゾンプティフール~
Petit four
ホテル特製ブレッド
Bread
コーヒー又は紅茶
Coffee or Tea
※アレルギー物質を含む食材について=食材は季節と仕入れ状況により変動がございますのでスタッフにお尋ね下さい。
※食材の仕入状況等によりメニュー内容は変更になる場合がございます。
Please understand that there is a case of to change the item of the menu without a notice.
※12月よりサービス料が15%に改定となります。