CLOSE

close

CLOSE

    • チェックイン日
    • チェックアウト日
    • 出発空港
    • 人数

close

「九州フェア」 ディナーコース Dinner Course 2024.3.1~5.6

期 間 Date

  • 2024/3/1 fri.~5/6 mon.
    5:30p.m.~8:30p.m.L.O.

「スパキュイジーヌ」ディナーメニュー

【お食事のみ】¥11,000(¥13,310 税・サ込) 【温泉入浴付】¥14,310(税・サ込)

  • 素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
    Small appetizers

  • 九州産鮮魚のマリネ 福岡八女茶と浅利のヌーベ クロメ昆布とカボス
    Marinated fresh fish from Kyushu, Yame tea and clam nouvee, kurome kelp and kabosu

  • 桜姫とり手羽先のブリエ 竹の子と山椒の”ひこずり”
    Sakurahime chicken wing brie with bamboo shoots and Japanese pepper "Hikozuri"

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal potage

  • 旬鮮魚のムニエル マスターネと葉牛蒡のバチュール 長崎県産”ゆうこう”のパルファン
    Setouchi fish meunière, mustard and leaf burdock sauce ,Japanese citrus yuko flavor

  • さつまビーフロース肉とホワイトアスパラ アイマサリのアッシパルマンティエ 桜燻製バターと梅の実ひじき
    Grilled Satsuma beef sirloin and white asparagus, potato gratin, cherry-smoked butter and plum seed hijiki

  • ~灘の酒香る焼き菓子~
    Baked cake with Nada sake

  • 甘太くん”紅はるか“のかるかん 金柑とスターアニスのシブースト 黒糖のクーリー
    Japanese sweet wagashi "Karukan" made from sweet potato, kumquat and star anise chiboust with brown sugar sauce

  • ~メゾンプティフール~
    Petit four

  • ホテル特製ブレッド
    Bread

  • コーヒー又は紅茶
    Coffee or Tea

アイランドコース “island course”

¥7,000(¥8,470税・サービス料込)

  • 素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
    Small appetizers

  • 桜鯛の湯引き 兵庫県産いちごとシェリー 山菜のお塩
    Boiled sakura sea bream with strawberry from Hyogo and sherry, wild vegetable salt

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegatable soup

  • メイン料理 (魚料理 または 肉料理)
    下記よりお好きな料理を1品お選びください
    Please choose one dish

    ●旬鮮魚のポアレ 菜の花とミョウガのラビゴット プティポアのピュレ
    Pan-fried Setouchi fish with rape blossoms and myoga ravigot, green pea purée 
    ●本日の特選肉料理
    Specially selected meat dish of the day
    ●三田ポーク肩ロースのグリル サクランボ醤油のチャップソース
    Grilled Sanda pork shoulder loin with cherry soy chap sauce
    ●特選黒毛和牛フィレ肉(100g)のグリユ 灘みりんと新玉ねぎのジャポネ   +¥4000
    Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with Nada sweet sake and seasonal onion sauce
    ●特選神戸牛内モモ肉のロティ(100g) 葉わさび漬けとジュドブッフ  +¥6,000
    Grilled specially selected Kobe beef sirloin with pickled leaf horseradish and Jude-boeuf

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
    Please choose one dessert menu.

    ・甘太くん”紅はるか“のかるかん 金柑とスターアニスのシブースト 黒糖のクーリー
    Japanese sweet wagashi "Karukan" made from sweet potato, kumquat and star anise chiboust with brown sugar sauce
    ・桜とパロサントカカオのフルールプランタ二エール
    Cherry blossoms and palo santo cacao
    ・グラスとソルベの盛り合わせ
     Ice cream and sherbet

  • ホテル特製ブレッド
    Bread

  • コーヒー又は紅茶
    Coffee or Tea

ディナー グルマン “dinner gourmand”

¥9,000(¥10,890税・サービス料込)

  • 素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
    Small appetizers

  • 桜鯛の湯引き 兵庫県産いちごとシェリー 山菜のお塩
    Boiled sakura sea bream with strawberry from Hyogo and sherry, wild vegetable salt

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegatable soup

  • 旬鮮魚のポアレ 菜の花とミョウガのラビゴット プティポアのピュレ
    Pan-fried Setouchi fish with rape blossoms and myoga ravigot, green pea purée 

  • お肉料理 meat dish
    下記よりお好きな肉料理を1品お選びください
    Please choose one meat dish

    ●本日の特選肉料理
     Specially selected meat dish of the day
    ● 三田ポーク肩ロースのグリル サクランボ醤油のチャップソース
    Grilled Sanda pork shoulder loin with cherry soy chap sauce
    ●特選黒毛和牛フィレ肉(100g)のグリユ 灘みりんと新玉ねぎのジャポネ  +¥4000
    Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with Nada sweet sake and seasonal onion sauce

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
    Please choose one dessert menu.

    ・甘太くん”紅はるか“のかるかん 金柑とスターアニスのシブースト 黒糖のクーリー
    Japanese sweet wagashi "Karukan" made from sweet potato, kumquat and star anise chiboust with brown sugar sauce
    ・桜とパロサントカカオのフルールプランタ二エール
    Cherry blossoms and palo santo cacao
    ・グラスとソルベの盛り合わせ
     Ice cream and sherbet

  • ホテル特製ブレッド
    Bread

  • コーヒー又は紅茶
    Coffee or Tea

セゾン オスピタリテ “Saison Hospitalitē” *5日前までの確約要予約スペシャリテメニュー
*キャンセルは3日前まで承ります。

¥20,000(¥24,200税・サービス料込)

  • 素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
    Small appetizers

  • 季節のプルミエ
    Seasonal hors d'oeuvre.

  • お野菜のドゥジェーム
    Deuxième

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegatable and Awaji onion foam soup

  • 旬のポワソン
    Fish dish

  • 特製ヴィアンド
    Meat dish

  • ~灘の酒香る焼き菓子~
    Nada sake cake

  • Kobegrill 特製アシェットデセール
    Assiette dessert

  • ~メゾンプティフール~
    Petit four

  • ホテル特製ブレッド
    Bread

  • コーヒー又は紅茶
    Coffee or Tea

神戸牛ディナー “Kobe beef dinner” 

¥14,000(¥16,940税・サービス料込)

  • 素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
    Small appetizers

  • 桜鯛の湯引き 兵庫県産いちごとシェリー 山菜のお塩
    Boiled sakura sea bream with strawberry from Hyogo and sherry, wild vegetable salt

  • 長崎名物 ”ハトシ” 海老みそと豆乳のアイヨリ
    Nagasaki's famous shrimp toast"Hatoshi",aiyori with shrimp miso and soy milk

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegatable soup

  • 旬鮮魚のポアレ 菜の花とミョウガのラビゴット プティポアのピュレ
    Pan-fried Setouchi fish with rape blossoms and myoga ravigot, green pea purée 

  • 特選神戸牛内モモ肉のロティ(100g) 葉わさび漬けとジュ・ド・ブッフ
    Grilled specially selected Kobe beef sirloin with pickled leaf horseradish and jus de boeuf

  • ~灘の酒香る焼き菓子~
    Nada sake cake

  • お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
    Please choose one dessert menu.

    ・甘太くん”紅はるか“のかるかん 金柑とスターアニスのシブースト 黒糖のクーリー
    Japanese sweet wagashi "Karukan" made from sweet potato, kumquat and star anise chiboust with brown sugar sauce
    ・桜とパロサントカカオのフルールプランタ二エール
    Cherry blossoms and palo santo cacao
    ・グラスとソルベの盛り合わせ
     Ice cream and sherbet

  • ホテル特製ブレッド
    Bread

  • コーヒー又は紅茶
    Coffee or tea

※食材の仕入状況等によりメニュー内容は変更になる場合がございます。
Please understand that there is a case of to change the item of the menu without a notice.
 

ご予約・お問合せ

PAGETOP