CLOSE

close

CLOSE

    • チェックイン日
    • チェックアウト日
    • 出発空港
    • 人数

close

「サマーフェア」 ディナーコース Dinner Course 2025.7/1 tue.~8/31 sun.

期 間 Date

  • 2025.7/1 tue.~8/31 sun.
    5:30p.m.~8:30p.m.L.O.

サマーフェア「スパキュイジーヌ」ディナーメニュー

【お食事のみ】¥11,000(¥13,310 税・サ込) 【温泉入浴付】¥14,310(税・サ込)

  • 食前のドリンク
    Aperitif

  • 素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
    Amuse-Bouche

  • 旬鯵~ときあじ~のタブレ
    枝豆とオクラ パプリカとオレンジヴィンコット
    Seasonal horse mackerel taboulé with edamame and okra jelly, bell pepper and orange vincotto

  • おだがきさん家の八鹿豚のビンダルー パニプリとクロカンレギューム
    Yoka pork vindaloo with Pani Puri and crunchy vegetables

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Vichyssoise with Awaji onion foam

  • 瀬戸内鮮魚のポアレ
    冬瓜のシヴェ コブミカンとヴェルモット
    Pan-fried Setouchi fish with stewed wax gourd, kaffir lime and vermouth

  • 但馬夏鹿背ロースのコートレットと夏野菜 トウモロコシと葉唐辛子
    Tajima venison with summer vegetable, corn and chili leaves

  • ~純米大吟醸 「輪 -Rin-」の酒粕が穂のかに香る温かい焼き菓子~
    Original Nada Sake cake

  • マスカットのデクリネゾン 宝塚はちみつの雫
    Muscat déclinaison wthTakarazuka honey

  • ~メゾンプティフール~
    Petit four

  • ホテル特製ブレッド
    Bread

  • コーヒー又は紅茶
    Coffee or Tea

アイランドコース “Island course”

¥7,000(¥8,470税・サービス料込)

  • 素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
    Small appetizers

  • 瀬戸内鮮魚のミキュイ
    丹波なた豆茶と白梅酢 青柚子胡椒のヴィネグレット
    Setouchi fish mie cuit with Tamba Jack-bean tea and white plum vinegar, green Yuzu pepper vinaigrette

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegetable soup

  • メイン料理 (魚料理 または 肉料理)
    下記よりお好きな料理を1品お選びください
    Please choose one dish

    ●ノドグロのグリユ
    バジリックとトマトクーリー ドライトマトのサヴール
    Grilled Rosy Seabass with basil and tomato coulis, dried tomato
    ●本日の特選肉料理
    Specially selected meat dish of the day
    ●仔牛タンのセジール 瀬戸内レモンのノアゼット +¥1500
    Roasted veal tongue with Setouchi lemon brown butter sauce
    ●特選和牛ロース肉(100g)のグリユ
    パッションフルーツ醤油とバルサミコ +¥3500
    Grilled Japanese selected beef sirloin with passion fruit soysauce and balsamic vinegar
    ●特選黒毛和牛フィレ肉(100g)のグリユ
    ブラックベリーとポルト酒  +¥4500
    Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with black berry and Port wine
    ●特選神戸牛の三角バラ(100g)のグリユ
    神戸ワインとマスタードのジュ +¥6,000
    Grilled specially selected Kobe beef chuck rib with Kobe wine and mustard sauce

  • デザート
    お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
    Please choose one dessert menu.
    ・マスカットのデクリネゾン 宝塚はちみつの雫
    Muscat déclinaison wthTakarazuka honey
    ・アルフォンソマンゴーとココナッツ ミルクショコラと古代米のリオレ
    Alphonso mango and coconuts, milk chocolat and ancient rice pudding
    ・グラスとソルベの盛り合わせ
    Ice cream and sherbet

  • ホテル特製ブレッド
    Bread

  • コーヒー又は紅茶
    Coffee or Tea

ディナー グルマン “Dinner gourmand”

¥9,000(¥10,890税・サービス料込)

  • 素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
    Small appetizers

  • 瀬戸内鮮魚のミキュイ
    丹波なた豆茶と白梅酢 青柚子胡椒のヴィネグレット
    Setouchi fish mie cuit with Tamba Jack-bean tea and white plum vinegar, green Yuzu pepper vinaigrette

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegetable soup

  • ノドグロのグリユ
    バジリックとトマトクーリー ドライトマトのサヴール
    Grilled Rosy Seabass with basil and tomato coulis, dried tomato

  • お肉料理 meat dish
    下記よりお好きな肉料理を1品お選びください
    Please choose one meat dish

    ●本日の特選肉料理
     Specially selected meat dish of the day
    ●仔牛タンのセジール 瀬戸内レモンのノアゼット +¥1500
    Roasted veal tongue with Setouchi lemon brown butter sauce
    ●特選和牛ロース肉(100g)のグリユ
    パッションフルーツ醤油とバルサミコ +¥3500
    Grilled Japanese selected beef sirloin with passion fruit soysauce and balsamic vinegar
    ●特選黒毛和牛フィレ肉(100g)のグリユ
    ブラックベリーとポルト酒 +¥4500
    Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with black berry and Port wine

  • デザート
    お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
    Please choose one dessert menu.
    ・マスカットのデクリネゾン 宝塚はちみつの雫
    Muscat déclinaison wthTakarazuka honey
    ・アルフォンソマンゴーとココナッツ ミルクショコラと古代米のリオレ
    Alphonso mango and coconuts, milk chocolat and ancient rice pudding
    ・グラスとソルベの盛り合わせ
    Ice cream and sherbet

  • ホテル特製ブレッド
    Bread

  • コーヒー又は紅茶
    Coffee or Tea

神戸牛ディナー “Kobe beef dinner” 

¥14,000(¥16,940税・サービス料込)

  • 素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
    Small appetizers

  • 瀬戸内鮮魚のミキュイ
    丹波なた豆茶と白梅酢 青柚子胡椒のヴィネグレット
    Setouchi fish mie cuit with Tamba Jack-bean tea and white plum vinegar, green Yuzu pepper vinaigrette

  • トコブシのフリットとリエット パンチェッタのケークサレ
    Fried small abalone and rillettes, pancetta cake salé

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegetable soup

  • ノドグロのグリユ
    バジリックとトマトクーリー ドライトマトのサヴール
    Grilled Rosy Seabass with basil and tomato coulis, dried tomato

  • 特選神戸牛の三角バラ(100g)のグリユ
    神戸ワインとマスタードのジュ
    Grilled specially selected Kobe beef chuck rib with Kobe wine and mustard sauce

  • ~灘の酒香る焼き菓子~
    Nada sake cake

  • デザート
    お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
    Please choose one dessert menu.
    ・マスカットのデクリネゾン 宝塚はちみつの雫
    Muscat déclinaison wthTakarazuka honey
    ・アルフォンソマンゴーとココナッツ ミルクショコラと古代米のリオレ
    Alphonso mango and coconuts, milk chocolat and ancient rice pudding
    ・グラスとソルベの盛り合わせ
    Ice cream and sherbet

  • ホテル特製ブレッド
    Bread

  • コーヒー又は紅茶
    Coffee or Tea

セゾン オスピタリテ “Saison Hospitalitē” *5日前までの確約要予約スペシャリテメニュー
*キャンセルは3日前まで承ります。

¥20,000(¥24,200税・サービス料込)

  • 素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
    Small appetizers

  • 季節のプルミエ
    Seasonal hors d'oeuvre.

  • お野菜のドゥジェーム
    Deuxième

  • 季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
    Seasonal vegetable soup

  • 旬のポワソン
    Fish dish

  • 特製ヴィアンド
    Meat dish

  • ~灘の酒香る焼き菓子~
    Nada sake cake

  • Kobegrill 特製アシェットデセール
    Assiette dessert

  • ~メゾンプティフール~
    Petit four

  • ホテル特製ブレッド
    Bread

  • コーヒー又は紅茶
    Coffee or Tea

    ※アレルギー物質を含む食材について=食材は季節と仕入れ状況により変動がございますのでスタッフにお尋ね下さい。

※食材の仕入状況等によりメニュー内容は変更になる場合がございます。
Please understand that there is a case of to change the item of the menu without a notice.
 

ご予約・お問合せ

PAGETOP