期 間 Date
2024/3/1 fri.~5/6 mon.
5:30p.m.~8:30p.m.L.O.
「スパキュイジーヌ」ディナーメニュー
【お食事のみ】¥11,000(¥13,310 税・サ込) 【温泉入浴付】¥14,310(税・サ込)
素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
Small appetizers
九州産鮮魚のマリネ 福岡八女茶と浅利のヌーベ クロメ昆布とカボス
Marinated fresh fish from Kyushu, Yame tea and clam nouvee, kurome kelp and kabosu
桜姫とり手羽先のブリエ 竹の子と山椒の”ひこずり”
Sakurahime chicken wing brie with bamboo shoots and Japanese pepper "Hikozuri"
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal potage
旬鮮魚のムニエル マスターネと葉牛蒡のバチュール 長崎県産”ゆうこう”のパルファン
Setouchi fish meunière, mustard and leaf burdock sauce ,Japanese citrus yuko flavor
さつまビーフロース肉とホワイトアスパラ アイマサリのアッシパルマンティエ 桜燻製バターと梅の実ひじき
Grilled Satsuma beef sirloin and white asparagus, potato gratin, cherry-smoked butter and plum seed hijiki
~灘の酒香る焼き菓子~
Baked cake with Nada sake
甘太くん”紅はるか“のかるかん 金柑とスターアニスのシブースト 黒糖のクーリー
Japanese sweet wagashi "Karukan" made from sweet potato, kumquat and star anise chiboust with brown sugar sauce
~メゾンプティフール~
Petit four
ホテル特製ブレッド
Bread
コーヒー又は紅茶
Coffee or Tea
アイランドコース “island course”
¥7,000(¥8,470税・サービス料込)
素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
Small appetizers
桜鯛の湯引き 兵庫県産いちごとシェリー 山菜のお塩
Boiled sakura sea bream with strawberry from Hyogo and sherry, wild vegetable salt
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegatable soup
メイン料理 (魚料理 または 肉料理)
下記よりお好きな料理を1品お選びください
Please choose one dish
●旬鮮魚のポアレ 菜の花とミョウガのラビゴット プティポアのピュレ
Pan-fried Setouchi fish with rape blossoms and myoga ravigot, green pea purée
●本日の特選肉料理
Specially selected meat dish of the day
●三田ポーク肩ロースのグリル サクランボ醤油のチャップソース
Grilled Sanda pork shoulder loin with cherry soy chap sauce
●特選黒毛和牛フィレ肉(100g)のグリユ 灘みりんと新玉ねぎのジャポネ +¥4000
Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with Nada sweet sake and seasonal onion sauce
●特選神戸牛内モモ肉のロティ(100g) 葉わさび漬けとジュドブッフ +¥6,000
Grilled specially selected Kobe beef sirloin with pickled leaf horseradish and Jude-boeuf
お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
Please choose one dessert menu.
・甘太くん”紅はるか“のかるかん 金柑とスターアニスのシブースト 黒糖のクーリー
Japanese sweet wagashi "Karukan" made from sweet potato, kumquat and star anise chiboust with brown sugar sauce
・桜とパロサントカカオのフルールプランタ二エール
Cherry blossoms and palo santo cacao
・グラスとソルベの盛り合わせ
Ice cream and sherbet
ホテル特製ブレッド
Bread
コーヒー又は紅茶
Coffee or Tea
ディナー グルマン “dinner gourmand”
¥9,000(¥10,890税・サービス料込)
素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
Small appetizers
桜鯛の湯引き 兵庫県産いちごとシェリー 山菜のお塩
Boiled sakura sea bream with strawberry from Hyogo and sherry, wild vegetable salt
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegatable soup
旬鮮魚のポアレ 菜の花とミョウガのラビゴット プティポアのピュレ
Pan-fried Setouchi fish with rape blossoms and myoga ravigot, green pea purée
お肉料理 meat dish
下記よりお好きな肉料理を1品お選びください
Please choose one meat dish
●本日の特選肉料理
Specially selected meat dish of the day
● 三田ポーク肩ロースのグリル サクランボ醤油のチャップソース
Grilled Sanda pork shoulder loin with cherry soy chap sauce
●特選黒毛和牛フィレ肉(100g)のグリユ 灘みりんと新玉ねぎのジャポネ +¥4000
Grilled specially selected Japanese black beef tenderloin with Nada sweet sake and seasonal onion sauce
お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
Please choose one dessert menu.
・甘太くん”紅はるか“のかるかん 金柑とスターアニスのシブースト 黒糖のクーリー
Japanese sweet wagashi "Karukan" made from sweet potato, kumquat and star anise chiboust with brown sugar sauce
・桜とパロサントカカオのフルールプランタ二エール
Cherry blossoms and palo santo cacao
・グラスとソルベの盛り合わせ
Ice cream and sherbet
ホテル特製ブレッド
Bread
コーヒー又は紅茶
Coffee or Tea
セゾン オスピタリテ “Saison Hospitalitē” *5日前までの確約要予約スペシャリテメニュー
*キャンセルは3日前まで承ります。
¥20,000(¥24,200税・サービス料込)
素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
Small appetizers
季節のプルミエ
Seasonal hors d'oeuvre.
お野菜のドゥジェーム
Deuxième
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegatable and Awaji onion foam soup
旬のポワソン
Fish dish
特製ヴィアンド
Meat dish
~灘の酒香る焼き菓子~
Nada sake cake
Kobegrill 特製アシェットデセール
Assiette dessert
~メゾンプティフール~
Petit four
ホテル特製ブレッド
Bread
コーヒー又は紅茶
Coffee or Tea
神戸牛ディナー “Kobe beef dinner”
¥14,000(¥16,940税・サービス料込)
素材の雫~アミューズ・ブーシュ~
Small appetizers
桜鯛の湯引き 兵庫県産いちごとシェリー 山菜のお塩
Boiled sakura sea bream with strawberry from Hyogo and sherry, wild vegetable salt
長崎名物 ”ハトシ” 海老みそと豆乳のアイヨリ
Nagasaki's famous shrimp toast"Hatoshi",aiyori with shrimp miso and soy milk
季節野菜と淡路島たまねぎのエキューム
Seasonal vegatable soup
旬鮮魚のポアレ 菜の花とミョウガのラビゴット プティポアのピュレ
Pan-fried Setouchi fish with rape blossoms and myoga ravigot, green pea purée
特選神戸牛内モモ肉のロティ(100g) 葉わさび漬けとジュ・ド・ブッフ
Grilled specially selected Kobe beef sirloin with pickled leaf horseradish and jus de boeuf
~灘の酒香る焼き菓子~
Nada sake cake
お好きなデザートをメニューより1つお選びください。
Please choose one dessert menu.
・甘太くん”紅はるか“のかるかん 金柑とスターアニスのシブースト 黒糖のクーリー
Japanese sweet wagashi "Karukan" made from sweet potato, kumquat and star anise chiboust with brown sugar sauce
・桜とパロサントカカオのフルールプランタ二エール
Cherry blossoms and palo santo cacao
・グラスとソルベの盛り合わせ
Ice cream and sherbet
ホテル特製ブレッド
Bread
コーヒー又は紅茶
Coffee or tea
※食材の仕入状況等によりメニュー内容は変更になる場合がございます。
Please understand that there is a case of to change the item of the menu without a notice.