11:30a.m.-2:30p.m. LO
1/1~1/3は2部制となります。
1/1~1/3「福壽 ふくじゅ」メニュー
新春五種オードブル盛り合わせ
5 kinds of New Year's cold appetizers
蟹肉と白きくらげ入りとろみスープ
Thick soup with white jellyfish and crabmeat
蒸し点心三種盛り合わせ
Three kinds of steamed dim sum
大海老と彩り野菜の淡路島産藻塩炒め
Stir-fried lobster, seasonal vegetables with seaweed salt from Awaji Island
豚バラ肉のやわらか煮込み まろやか黒酢風味
Braised pork rib with dark vinegar
海の幸入り玉子あんかけご飯
杏仁豆腐 フレッシュレモン添え
Almond jelly with fresh lemon
1/1~1/3「新禧 しんき」メニュー
新春オードブル盛り合わせ
Specially assorted New Year's cold appetizers
干し貝柱と湯葉入りとろみスープ
Thick soup with dried scallops and tofu skin
大海老の紅白仕立て チリソース煮込みとマヨネーズ和え
Braised lobster with chili sauce and mayonnaise sauce
金目鯛の葱生姜蒸し 特製醤油
Steamed splendid alfonsino with green onion and ginger, special soy sauce
和牛と彩り野菜のオイスターソース炒め
Stir-fried wagyu beef and seasonal vegetables with oyster sauce
チャーシューと白葱入り汁そば
Soup noodles with roast pork and leek
果肉たっぷりのマンゴープリンとゴマ団子
Mango pudding with mango pulp, sesame dumpling