CLOSE

close

CLOSE

    • チェックイン日
    • チェックアウト日
    • 出発空港
    • 人数

close

2026 迎春ランチコース 1/1 thu.~1/4 sun.

11:30a.m.-2:30p.m.  LO
1/1~1/3は2部制となります。

迎春ランチコース 福壽(ふくじゅ) ¥7,000(¥8,855 税・サ込)

1/1~1/4「福壽 ふくじゅ」メニュー

  • 新春五種オードブル盛り合わせ
    5 kinds of New Year's cold appetizers

  • 蟹肉入りカブラのとろみスープ
    Turnip thick soup with crabmeat

  • 蒸し点心三種盛り合わせ
    3 kinds of steamed dim sum

  • 大海老のチリソース煮込み
    Braised prawn with chili sauce

  • 播州赤鶏の衣揚げ 柚子風味ソースがけ
    Fried Banshu Akadori chicken, specially made Yuzu sauce

  • 五目焼き飯
    Chinese fried rice

  • 杏仁豆腐 フレッシュレモン添え
    Almond jelly with fresh lemon

迎春ランチコース 新禧(しんき) ¥9,000(¥11,385 税・サ込)

1/1~1/4「新禧 しんき」メニュー

  • 新春オードブル盛り合わせ
    Specially assorted New Year's cold appetizers

  • 干し貝柱とキノコ入り五目とろみスープ
    Thick soup with dried scallops and mushrooms

  • 大海老の紅白仕立て チリソース煮込みとマヨネーズ和え
    Braised lobster with chili sauce and mayonnaise sauce

  • 金目鯛の葱生姜蒸し 特製醤油 
    Steamed splendid alfonsino with green onion and ginger, special soy sauce

  • 神戸ポークの翠亨園特製黒酢のスブタ
    Specially made sweet and sour Kobe pork with black vinegar

  • チャーシューと白葱入り汁そば
    Soup noodles with roast pork and Japanese leek

  • 果肉たっぷりのマンゴープリンとゴマ団子
    Mango pudding with mango pulp, sesame dumpling 

*メニュー内容は食材の仕入れ状況等により変更になる場合がございます
*2025年12月よりサービス料を10%から15%に改定させて頂きます。

ご予約・お問合せ

PAGETOP