CLOSE

close

CLOSE

    • チェックイン日
    • チェックアウト日
    • 出発空港
    • 人数

close

2024 迎春ランチコース 1/1~1/3

11:30a.m.-2:30p.m.  LO
1/1~1/3は2部制となります。

迎春ランチコース 福壽(ふくじゅ) ¥7,000(¥8,470)

1/1~1/3「福壽 ふくじゅ」メニュー

  • 新春五種オードブル盛り合わせ
    5 kinds of New Year's cold appetizers

  • 蟹肉と白きくらげ入りとろみスープ
    Thick soup with white jellyfish and crabmeat

  • 蒸し点心三種盛り合わせ
    Three kinds of steamed dim sum

  • 大海老と彩り野菜の淡路島産藻塩炒め
    Stir-fried lobster, seasonal vegetables with seaweed salt from Awaji Island

  • 豚バラ肉のやわらか煮込み まろやか黒酢風味
    Braised pork rib with dark vinegar

  • 海の幸入り玉子あんかけご飯

  • 杏仁豆腐 フレッシュレモン添え
    Almond jelly with fresh lemon

迎春ランチコース 新禧(しんき) ¥9,000(¥10,890)

1/1~1/3「新禧 しんき」メニュー

  • 新春オードブル盛り合わせ
    Specially assorted New Year's cold appetizers

  • 干し貝柱と湯葉入りとろみスープ
    Thick soup with dried scallops and tofu skin

  • 大海老の紅白仕立て チリソース煮込みとマヨネーズ和え
    Braised lobster with chili sauce and mayonnaise sauce

  • 金目鯛の葱生姜蒸し 特製醤油 
    Steamed splendid alfonsino with green onion and ginger, special soy sauce

  • 和牛と彩り野菜のオイスターソース炒め
    Stir-fried wagyu beef and seasonal vegetables with oyster sauce

  • チャーシューと白葱入り汁そば
    Soup noodles with roast pork and leek

  • 果肉たっぷりのマンゴープリンとゴマ団子
    Mango pudding with mango pulp, sesame dumpling

*メニュー内容は食材の仕入れ状況等により変更になる場合がございます

ご予約・お問合せ

PAGETOP