11:30a.m.-2:30p.m. LO
1/1~1/3は2部制となります。
1/1~1/4「福壽 ふくじゅ」メニュー
新春五種オードブル盛り合わせ
5 kinds of New Year's cold appetizers
蟹肉入りカブラのとろみスープ
Turnip thick soup with crabmeat
蒸し点心三種盛り合わせ
3 kinds of steamed dim sum
大海老のチリソース煮込み
Braised prawn with chili sauce
播州赤鶏の衣揚げ 柚子風味ソースがけ
Fried Banshu Akadori chicken, specially made Yuzu sauce
五目焼き飯
Chinese fried rice
杏仁豆腐 フレッシュレモン添え
Almond jelly with fresh lemon
1/1~1/4「新禧 しんき」メニュー
新春オードブル盛り合わせ
Specially assorted New Year's cold appetizers
干し貝柱とキノコ入り五目とろみスープ
Thick soup with dried scallops and mushrooms
大海老の紅白仕立て チリソース煮込みとマヨネーズ和え
Braised lobster with chili sauce and mayonnaise sauce
金目鯛の葱生姜蒸し 特製醤油
Steamed splendid alfonsino with green onion and ginger, special soy sauce
神戸ポークの翠亨園特製黒酢のスブタ
Specially made sweet and sour Kobe pork with black vinegar
チャーシューと白葱入り汁そば
Soup noodles with roast pork and Japanese leek
果肉たっぷりのマンゴープリンとゴマ団子
Mango pudding with mango pulp, sesame dumpling