5:00p.m.-8:30p.m.
12/31~1/2は二部制となります。
(一部 5:00p.m.-7:00p.m. 二部 7:30p.m.- )
1/3より5:30p.m.オープンとなります。
12/31~1/5 「景福 けいふく」メニュー
迎春オードブル盛り合わせ
Specially assorted New Year's cold appetizers
干し貝柱と湯葉入り上湯スープ
Chinese soup stock with dried scallops and tofu skin
蒸し点心三種盛り合わせ
Three kinds of steamed dim sum
有頭大海老のチリソース煮込み 蒸しパン添え
Braised prawn with chili sauce, steamed bun
和牛と彩り野菜のオイスターソース炒め
Stir-fried wagyu beef and seasonal vegetables with oyster sauce
海の幸入りあんかけ焼き飯
Chinese seafood fried rice with thick starchy sauce
果肉たっぷりのマンゴープリン
Mango pudding with mango pulp
12/31~1/5 「吉瑞 きちずい」メニュー
迎春翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted New Year's cold appetizers
ツバメの巣と蟹肉入り上湯スープ
Chinese soup stock with bird's nest and crabmeat
北京ダックの玄米クレープ包み 特製味噌とともに
Peking duck with specially made miso
伊勢海老のチリソース煮込み 蒸しパン添え
Braised lobster with chili sauce, steamed bun
淡路牛フィレ肉のステーキ 神戸ワインソース
Awaji beef tenderloin steak with Kobe wine sauce
五目蒸しおこわ ハスの葉の香り
Steamed glutinous rice wrapped in lotus leaf
正式杏仁豆腐の杏露酒ジュレ添えとゴマ団子
Almond jelly with apricot wine jelly, sesame dumpling
12/31~1/5 「遐福 かふく」メニュー
迎春特製オードブル盛り合わせ
Specially assorted New Year's cold appetizers
淡路島3年とらふぐと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
Steamed soup with three-year-farmed tiger pufferfish in Awaji Island and 8 kinds of dried food, Kinka ham
活けアワビの丸ごとやわらか極上ソース煮込み
Braised whole abalone with specially made sauce
伊勢海老のチリソース煮込み 蒸しパン添え
Braised lobster with chili sauce, steamed bun
黒毛和牛サーロインの煎り焼き 淡路島産玉葱ソース
Sauteed Japanese black beef sirloin with onion sauce from Awaji Island
鮮魚の蒸し物のせご飯 上湯スープがけ
Steamed seafood on rice with shantung soup
デザート盛り合わせ
Chinese desserts assorted
*メニュー内容は食材の仕入れ状況等により変更になる場合がございます。