驊騮(かりゅう)Karyu
<3/1 fri.~ 5/6 mon.>
鹿児島県産枕崎ぶえん鰹のたたき サラダ仕立て
Salad-styled Spanish mackerel tataki
蟹肉と熊本県天草産あおさ入りとろみスープ
Thick soup with crabmeat and sea lettuce from Amakusa
蒸し点心三種盛り合わせ
3 kinds of steamed dim-sum
海老・烏賊・帆立の淡路島産藻塩炒め 翡翠ソース添え
Stir-fried prawn,squid and scallop with seaweed salt from Awaji Island,green sause
みやざきブランドポークのホイコーロー
Twice cooked Miyazaki brand pork
淡路島産釜揚げしらす入り焼き飯
Chinese fried rice with boiled whitebait from Awaji Island
果肉たっぷりのマンゴープリン
Mango pudding with mango pulp
<3/1 fri.~ 5/6 mon.>
中国の食文化の1つである「薬食同源」。
美と健康を意識した「チャイニーズ スパキュイジーヌ」は、身体によいとされる生薬や季節の素材を使い、五感で満足いただける贅沢な料理です。
効果をより実感いただくためお食事前の「濱泉」ご入浴をおすすめしています。
翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
九州産スッポンと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
Steamed soup with soft-shelled turtle and 8 kinds of dried food, Kinka ham
淡路島サクラマスの藻塩炒め 翡翠ソース添え
Stir-fried cherry salmon with seaweed salt from Awaji Island,green sause
春野菜の蟹肉入り天草産あおさあんかけ
Spring vegetables with crabmeat and sea lettuce starchy sauce
豚フィレ肉のイチゴ巻き特製黒酢ソース ヨーグルトがけ
Strawberry wrapped in pork tenderloin with specially made dark vinegar sauce
淡路島産釜揚げしらすともち麦入り広東風白粥
Cantonese rice porridge with boiled whitebait from Awaji island
正式杏仁豆腐 杏露酒ジュレを添えて
Almond jelly with apricot liqueur jelly
青龍(せいりゅう)Seiryu
<3/1 fri.~ 5/6 mon.>
明石鯛のお刺身 サラダ仕立て
Salad with sliced sea bream from Akashi
空豆ピューレのとろみスープ
Thick soup with broad bean puree
北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
Peking duck with specially made miso
ロブスターテールの澄まし炒め タラバ蟹肉入りあんかけ
Stir-fried lobster tail with crabmeat starchy sauce
はかた地どりの煎り焼き 山葵風味ソース
Roasted Hakata chicken with wasabi sauce
翠亨園特製ジャージャン麺
Chinese dish of ground pork over wheat noodles
ピンクグレープフルーツとタピオカ入りマンゴーココナッツミルクと中国風蒸しカステラ
Mango coconut milk with pink grapefruit and tapioca and Chinese-style steamed sponge cake
石井敏満 料理長「神戸マイスター認定記念コース」
<3/1 fri.~ 5/6 mon.>
翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
九州産スッポンと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
Steamed soup with soft-shelled turtle and 8 kinds of dried food, Kinka ham
淡路島サクラマスの藻塩炒め 翡翠ソース添え
Stir-fried cherry salmon from Awaji Island with seaweed salt from Awaji Island,green sause
ロブスターテールの澄まし炒め タラバ蟹肉入りあんかけ
Stir-fried lobster tail with crabmeat starchy sauce
淡路牛フィレ肉のステーキ 山葵ソース
Awaji beef tenderloin and spring vegetables with wasabi sauce
桜海老入り焼き飯 上湯スープがけ
Chinese fried rice with Sakura shrimp, soaked soup
デザート盛り合わせ
Chinese desserts assorted
麒麟(きりん)Kirin
<3/1 fri.~ 5/6 mon.>【3日前日までに要予約】
春の味覚入り特製オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
九州産スッポンと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
Steamed soup with soft-shelled turtle and 8 kinds of dried food, Kinka ham
活けアワビの丸ごとやわらか極上ソース煮込み
Braised whole abalone with specially made sauce
伊勢海老の(葱生姜煮込み チリソース煮込み ガーリック蒸し)
Lobster (boiled with green onion and ginger, braised with chili sauce)
黒毛和牛サーロインの煎り焼き 淡路島産玉葱ソース
Wagyu beef tenderloin steak with onion sauce
ジャージャン麺 北京スタイル
Chinese dish of ground pork over wheat noodles
おすすめデザート盛り合わせ
Chinese desserts assorted
※メニュー内容は、仕入れ状況等により一部変更になる場合がございます。
Please understand menu items can be changed without notice