旬の食材を活かしたオリジナリティー溢れる広東料理のコースをご用意いたしました。
<9/1 mon.~ 10/31 fri.>
三種オードブル盛り合わせ
3 kinds of appetizers
干し貝柱とキノコ入り五目とろみスープ
Thick soup with dried scallops and mushrooms
大根餅の煎り焼き
Grilled turnip cake
海老と季節野菜のすだち風味炒め
Stir-fried lobster and seasonal vegetables with Sudachi flavor
播州赤鶏のサクサク衣揚げ 毛沢東スパイス和え
Fried Banshu Akadori chicken, Mao Tse-Tung spice
鯛と兵庫県加東市産もち麦入り広東風白粥
Cantonese rice porridge with sea bream and local glutinous oats
杏仁豆腐 フレッシュレモン添え
Almond jelly with fresh lemon
<9/1 mon.~ 10/31 fri.>
五種オードブル盛り合わせ
5 kinds of appetizers
カボチャのココナッツ風味とろみスープ
Pumpkin thick soup with coconut flavor
蒸し点心三種盛り合わせ
3 kinds of steamed dim-sum
鯛とハナビラタケの淡路島産藻塩炒め
Stir-fried sea bream and cauliflower fungus with seaweed salt from Awaji Island
豚バラ肉のやわらか煮込み まろやか黒酢風味
Stewed pork belly with dark vinegar
鶏肉と玉子の濃厚スープうどん
Chicken and egg soup Udon
紹興酒風味プリン
Shaoxing rice wine flavored pudding
<9/1 mon.~ 10/31 fri.>
翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
松茸と干し貝柱入り上湯スープ
Thick soup with Matsutake mushrooms and dried scallops
北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
Peking duck with specially made miso
大海老の二種味わい チリソース煮込みとマヨネーズ和え
Braised prawn with chili sauce and mayonnaise
豚フィレ肉の神戸市西区産イチジク巻き 特製黒酢ソース
Locally grown fig wrapped in pork tenderloin with specially made dark vinegar sauce
サーモンとレタス入り焼き飯 イクラのせ
Chinese fried rice with salmon and lettuce topped with salmon roe
果肉たっぷりのマンゴープリンとドライフルーツケーキ
Mango pudding with mango pulp, Dried fruits cake
*( )内の料金は税・サービス料込を含みます。Prices shown in bracket include tax & service charge.
*メニュー内容は食材の仕入れ状況等により変更となる場合がございます。 Please understand menu items can be changed without notice