旬の食材を活かしたオリジナリティー溢れる広東料理のコースをご用意いたしました。
<1/6 mon.~ 2/28 fri.>
三種オードブル盛り合わせ
3 kinds of appetizers
海の幸と豆腐のとろみスープ
Thick soup with seafoods and tofu
蒸し点心二種盛り合わせ
Two kinds of steamed dim sum
海老の二種味わい チリソース煮込みとマヨネーズ和え
Braised prawn with chili sauce and mayonnaise
豚バラ肉のやわらか煮込み まろやか黒酢風味
Stewed pork with dark vinegar
五目焼き飯
Chinese fried rice
白玉団子入りクルミのおしるこ
Sweet red bean soup with rice-flour dumpling and walnuts
<1/6 mon.~ 2/28 fri.>
鰤のお刺身サラダ仕立て
Salad-style yellowtail sashimi
干し貝柱と湯葉入りとろみスープ
Thick soup with dried scallops and tofu skin
ショウロンポウ
Soup dumpling
大海老と烏賊の自家製XO醤炒め
Stir-fried lobster and squid with XO sauce
豚バラ肉のやわらか梅菜蒸し 蒸しパン添え
Stewed pork belly with Plum Nai, steamed bread
チャーシューと白葱入り汁そば
Noodle soup with Chinese-styled roast pork and leeks
果肉たっぷりのマンゴープリン
Mango pudding with mango pulp
<1/6 mon.~ 2/28 fri.>
翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
蟹肉と白きくらげ入り上湯スープ
Thick soup with king crabmeat and snow fungus
北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
Peking duck with specially made miso
有頭大海老の二種味わい チリソース煮込みとマヨネーズ和え
Braised prawn with chili sauce and mayonnaise
和牛と彩り野菜のオイスターソース炒め
Stir-fried wagyu beef and seasonal vegetables with oyster sauce
海の幸入りあんかけ焼き飯 土鍋仕立て
Fried rice with seafoods and thick starchy sauce
正式杏仁豆腐の杏露酒ジュレ添えとゴマ団子
Almond jelly with apricot liqueur jelly, sesame dumpling
*( )内の料金は税・サービス料込を含みます。Prices shown in bracket include tax & service charge.
*メニュー内容は食材の仕入れ状況等により変更となる場合がございます。 Please understand menu items can be changed without notice