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「オータムハーベストフェア」ランチコース<9/1 mon.~ 10/31 fri.> Lunch Course

旬の食材を活かしたオリジナリティー溢れる広東料理のコースをご用意いたしました。

鵲瑞(じゃくずい)Jakuzui ¥4,000(¥4,840 税・サ込)

<9/1 mon.~ 10/31 fri.>

  • 三種オードブル盛り合わせ
    3 kinds of appetizers

  • 干し貝柱とキノコ入り五目とろみスープ
    Thick soup with dried scallops and mushrooms

  • 大根餅の煎り焼き
    Grilled turnip cake 

  • 海老と季節野菜のすだち風味炒め
    Stir-fried lobster and seasonal vegetables with Sudachi flavor

  • 播州赤鶏のサクサク衣揚げ 毛沢東スパイス和え
    Fried Banshu Akadori chicken, Mao Tse-Tung spice

  • 鯛と兵庫県加東市産もち麦入り広東風白粥
    Cantonese rice porridge with sea bream and local glutinous oats

  • 杏仁豆腐 フレッシュレモン添え
    Almond jelly with fresh lemon

朱雀(すざく)Suzaku ¥7,000(¥8,470 税)

<9/1 mon.~ 10/31 fri.>

  • 五種オードブル盛り合わせ
    5 kinds of appetizers 

  • カボチャのココナッツ風味とろみスープ
    Pumpkin thick soup with coconut flavor

  • 蒸し点心三種盛り合わせ
    3 kinds of steamed dim-sum

  • 鯛とハナビラタケの淡路島産藻塩炒め
    Stir-fried sea bream and cauliflower fungus with seaweed salt from Awaji Island

  • 豚バラ肉のやわらか煮込み まろやか黒酢風味
    Stewed pork belly with dark vinegar

  • 鶏肉と玉子の濃厚スープうどん
    Chicken and egg soup Udon

  • 紹興酒風味プリン
    Shaoxing rice wine flavored pudding

玄武(げんぶ)Genbu ¥10,000(¥12,100 税・サ込)

<9/1 mon.~ 10/31 fri.>

  • 翠亨園オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 松茸と干し貝柱入り上湯スープ
    Thick soup with Matsutake mushrooms and dried scallops

  • 北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
    Peking duck with specially made miso

  • 大海老の二種味わい チリソース煮込みとマヨネーズ和え
    Braised prawn with chili sauce and mayonnaise

  • 豚フィレ肉の神戸市西区産イチジク巻き 特製黒酢ソース
    Locally grown fig wrapped in pork tenderloin with specially made dark vinegar sauce

  • サーモンとレタス入り焼き飯 イクラのせ
    Chinese fried rice with salmon and lettuce topped with salmon roe

  • 果肉たっぷりのマンゴープリンとドライフルーツケーキ
    Mango pudding with mango pulp, Dried fruits cake

*( )内の料金は税・サービス料込を含みます。Prices shown in bracket include tax & service charge.
*メニュー内容は食材の仕入れ状況等により変更となる場合がございます。 Please understand menu items can be changed without notice

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