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開業33周年~感謝の気持ちを込めて~ 初夏のランチコース <5/7 wed. ~ 6/30 mon.> Lunch Course

旬の食材を活かしたオリジナリティー溢れる広東料理のコースをご用意いたしました。

鵲瑞(じゃくずい)Jakuzui ¥4,000(¥4,840 税・サ込)

<5/7 wed. ~ 6/30 mon.>

  • 三種オードブル盛り合わせ
    3 kinds of appetizers

  • 海の幸とトマト入りとろみスープ
    Thick soup with seafoods and tomato

  • 海老とクコの実入り季節野菜の淡路島産藻塩炒め
    Stir-fried prawn, Goji berries and seasonal vegetables with seaweed salt from Awaji Island

  • ショウロンポウ
    Soup dumpling

  • 豚肉と花ニラ入り彩り野菜のオイスターソース炒め
    Stir-fried pork, garlic chives and seasonal vegetables with oyster sauce

  • ピータンと兵庫県加東市産もち麦入り広東風白粥
    Cantonese rice porridge with preserved egg and local glutinous oats

  • 杏仁豆腐 フレッシュレモン添え
    Almond jelly with fresh lemon

朱雀(すざく)Suzaku ¥7,000(¥8,470 税)

<5/7 wed. ~ 6/30 mon.>

  • 五種オードブル盛り合わせ
    5 kinds of appetizers

  • ジュンサイ入り枝豆ピューレスープ
    Soup with water shield and green soybean puree

  • 蒸し点心三種盛り合わせ
    3 kinds of steamed dim-sum

  • アオリイカと彩り野菜のバジルソース炒め
    Stir-fried squid and vegetables with basil sauce

  • 播州赤鶏の衣揚げ 鳴門オレンジ風味の香味ソースがけ
    Fried Banshu Akadori chicken, Naruto orange sauce

  • 海の幸入り玉子あんかけご飯
    Rice with seafoods and thick starchy egg sauce

  • 青梅入り梅酒風味ゼリー
    Plum wine jelly with green ume

玄武(げんぶ)Genbu ¥10,000(¥12,100 税・サ込)

<5/7 wed. ~ 6/30 mon.>

  • 翠亨園オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 蟹肉とジュンサイ入り上湯スープ
    Thick soup with crabmeat and water shield

  • 北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
    Peking duck with specially made miso

  • 大海老の二種味わい チリソース煮込みとマヨネーズ和え
    Braised prawn with chili sauce and mayonnaise

  • 和牛モモ肉と春ごぼうのオイスターソース炒め
    Stir-fried Wagyu round and spring burdock with oyster sauce

  • チャーシューと白葱入り汁そば
    Noodle soup with Chinese-styled roast pork and leeks

  • 果肉たっぷりのマンゴープリンとゴマ団子
    Mango pudding with mango pulp and sesame dumpling

*( )内の料金は税・サービス料込を含みます。Prices shown in bracket include tax & service charge.
*メニュー内容は食材の仕入れ状況等により変更となる場合がございます。 Please understand menu items can be changed without notice

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