旬の食材を活かしたオリジナリティー溢れる広東料理のコースをご用意いたしました。
<5/7 wed. ~ 6/30 mon.>
三種オードブル盛り合わせ
3 kinds of appetizers
海の幸とトマト入りとろみスープ
Thick soup with seafoods and tomato
海老とクコの実入り季節野菜の淡路島産藻塩炒め
Stir-fried prawn, Goji berries and seasonal vegetables with seaweed salt from Awaji Island
ショウロンポウ
Soup dumpling
豚肉と花ニラ入り彩り野菜のオイスターソース炒め
Stir-fried pork, garlic chives and seasonal vegetables with oyster sauce
ピータンと兵庫県加東市産もち麦入り広東風白粥
Cantonese rice porridge with preserved egg and local glutinous oats
杏仁豆腐 フレッシュレモン添え
Almond jelly with fresh lemon
<5/7 wed. ~ 6/30 mon.>
五種オードブル盛り合わせ
5 kinds of appetizers
ジュンサイ入り枝豆ピューレスープ
Soup with water shield and green soybean puree
蒸し点心三種盛り合わせ
3 kinds of steamed dim-sum
アオリイカと彩り野菜のバジルソース炒め
Stir-fried squid and vegetables with basil sauce
播州赤鶏の衣揚げ 鳴門オレンジ風味の香味ソースがけ
Fried Banshu Akadori chicken, Naruto orange sauce
海の幸入り玉子あんかけご飯
Rice with seafoods and thick starchy egg sauce
青梅入り梅酒風味ゼリー
Plum wine jelly with green ume
<5/7 wed. ~ 6/30 mon.>
翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
蟹肉とジュンサイ入り上湯スープ
Thick soup with crabmeat and water shield
北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
Peking duck with specially made miso
大海老の二種味わい チリソース煮込みとマヨネーズ和え
Braised prawn with chili sauce and mayonnaise
和牛モモ肉と春ごぼうのオイスターソース炒め
Stir-fried Wagyu round and spring burdock with oyster sauce
チャーシューと白葱入り汁そば
Noodle soup with Chinese-styled roast pork and leeks
果肉たっぷりのマンゴープリンとゴマ団子
Mango pudding with mango pulp and sesame dumpling
*( )内の料金は税・サービス料込を含みます。Prices shown in bracket include tax & service charge.
*メニュー内容は食材の仕入れ状況等により変更となる場合がございます。 Please understand menu items can be changed without notice