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開業33周年~感謝の気持ちを込めて~ 初夏のディナーコース <5/7 wed. ~ 6/30 mon.> Dinner Course

チャイニーズ スパキュイジーヌ Chinese Spa Cuisine ¥9,000(¥10,890税サ込)※お食事のみ
 /<要予約>温泉入浴付 ¥11,890(「濱泉」入浴、税サ込)

中国の食文化の1つである「薬食同源」。
美と健康を意識した「チャイニーズ スパキュイジーヌ」は、身体によいとされる生薬や季節の素材を使い、五感で満足いただける贅沢な料理です。効果をより実感いただくためお食事前の「濱泉」ご入浴をおすすめしています。

  • 翠亨園オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 丹波地どりと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
    Steamed soup with Tamba chicken and 8 kinds of dried food, Kinka ham

  • 海老とクコの実入り季節野菜の淡路島産藻塩炒め
    Stir-fried prawn, Goji berries and seasonal vegetables with seaweed salt from Awaji Island

  • 淡路島産鰆のトウチ蒸し 特製醤油
    Steamed Spanish Mackerel from Awaji Island with touchi, specially made soy sauce

  • 豚フィレ肉のイチゴ巻き特製黒酢ソース ヨーグルトがけ
    Strawberry wrapped in pork tenderloin with specially made dark vinegar sauce and yogurt

  • ピータンと兵庫県加東市産もち麦入り広東風白粥
    Cantonese rice porridge with preserved egg and local glutinous oats

  • 正式杏仁豆腐 杏露酒ジュレを添えて
    Almond jelly with apricot liqueur jelly

驊騮(かりゅう)Karyu ¥7,000(¥8,470税サ込)

<5/7 wed. ~ 6/30 mon.>

  • 五種オードブル盛り合わせ
    5 kinds of appetizers

  • 海の幸とトマト入りとろみスープ
    Thick soup with seafoods and tomato

  • ショウロンポウ
    Soup dumpling 

  • 大海老とクコの実入り季節野菜の淡路島産藻塩炒め
    Stir-fried prawn, Goji berries and seasonal vegetables with seaweed salt from Awaji Island

  • 播州赤鶏の衣揚げ 鳴門オレンジ風味の香味ソースがけ
    Fried Banshu Akadori chicken, Naruto orange sauce

  • 海の幸入り玉子あんかけご飯
    Rice with seafoods and thick starchy egg sauce

  • 青梅入り梅酒風味ゼリー
    Plum wine jelly with green ume

青龍(せいりゅう)Seiryu ¥11,000(¥13,310 税・サ込)

<5/7 wed. ~ 6/30 mon.>

  • 翠亨園オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 蟹肉とジュンサイ入り上湯スープ
    Thick soup with crabmeat and water shield

  • 北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
    Peking duck with specially made miso

  • 淡路島産鰆のサクサク衣揚げ 鳴門オレンジ風味の香味ソースがけ
    Fried Spanish Mackerel from Awaji Island, Naruto orange sauce

  • 和牛モモ肉と春ごぼうのオイスターソース炒め
    Stir-fried Wagyu round and spring burdock with oyster sauce

  • 桜海老入り焼き飯 上湯スープがけ
    Chinese fried rice with Sakura shrimp, soaked soup

  • 果肉たっぷりのマンゴープリンとゴマ団子
    Mango pudding with mango pulp and sesame dumpling

神戸マイスター特撰コース『鳳凰(ほうおう)Houou』  ¥15,000(¥18,150税サ込)

神戸マイスター特撰コース『鳳凰(ほうおう)Houou』

<5/7 wed. ~ 6/30 mon.>

  • 翠亨園オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 丹波地どりと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
    Steamed soup with Tamba chicken and 8 kinds of dried food, Kinka ham

  • 北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
    Peking duck with specially made miso

  • 有頭大海老と季節野菜の黄金ソース炒め
    Stir-fried prawn and seasonal vegetables with golden sauce

  • 和牛バラ肉とアキレス腱のやわらか味噌煮込み
    Stewed Wagyu beef belly and achilles tendon with miso

  • 海の幸入りあんかけ焼き飯
    Fried rice with seafoods and thick starchy sauce

  • おすすめデザート盛り合わせ
    Chinese desserts assorted

麒麟(きりん)Kirin ¥20,000(¥24,200税サ込)

<5/7 wed. ~ 6/30 mon.>

※【要予約】3日前までにご予約ください

  • 旬の味覚入りオードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 丹波地どりと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
    Steamed soup with Tamba chicken and 8 kinds of dried food, Kinka ham

  • 活けアワビのやわらか極上ソース煮込み
    Braised abalone with specially made sauce

  • 伊勢海老の(葱生姜煮込み チリソース煮込み ガーリック蒸し)
    Lobster (stewed with green onion and ginger, braised with chili sauce, steamed with garlic)

  • 淡路牛フィレ肉のステーキ 淡路島産玉葱ソース
    Awaji beef tenderloin steak with Awaji onion sauce

  • 神戸牛スネ肉入りマーボー豆腐
    Braised tofu and Kobe beef shank with chili

  • ご飯
    Rice

  • おすすめデザート盛り合わせ
    Chinese desserts assorted

※メニュー内容は、仕入れ状況等により一部変更になる場合がございます。
   Please understand menu items can be changed without notice

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