チャイニーズ スパキュイジーヌ Chinese Spa Cuisine ¥9,000(¥10,890税サ込)※お食事のみ
/<要予約>温泉入浴付 ¥11,890(「濱泉」入浴、税サ込)
中国の食文化の1つである「薬食同源」。
美と健康を意識した「チャイニーズ スパキュイジーヌ」は、身体によいとされる生薬や季節の素材を使い、五感で満足いただける贅沢な料理です。効果をより実感いただくためお食事前の「濱泉」ご入浴をおすすめしています。
翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
淡路島3年とらふぐと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
Steamed soup with three-year-farmed tiger pufferfish from Awaji Island and 8 kinds of dried food, Kinka ham
海老と白きくらげ入り彩り野菜の淡路島産藻塩炒め
Stir-fried prawn and snow fungus with seaweed salt from Awaji Island
金目鯛の蒸し物 柚子風味醤油
Steamed splendid alfonsino, specially made Yuzu soy sauce
豚フィレ肉のイチゴ巻き 特製黒酢ソース
Strawberry wrapped in pork tenderloin with specially made dark vinegar sauce
鯛と兵庫県加東市産もち麦入り広東風白粥
Cantonese rice porridge with sea bream and sweet barley
白玉団子入りクルミのおしるこ
Sweet red bean soup with rice-flour dumpling and walnuts
<1/6 mon.~ 2/28 fri.>
五種オードブル盛り合わせ
5 kinds of cold appetizers
干し貝柱と湯葉入りとろみスープ
Thick soup with dried scallops and tofu skin
ショウロンポウ
Soup dumpling
大海老と烏賊の自家製XO醤炒め
Stir-fried lobster and squid with XO sauce
豚バラ肉のやわらか煮込み まろやか黒酢風味
Stewed pork belly with dark vinegar
海の幸入り玉子あんかけご飯
Rice with seafoods and thick starchy egg sauce
杏仁豆腐 フレッシュレモン添え
Almond jelly with fresh lemon
<1/6 mon.~ 2/28 fri.>
鰤のお刺身サラダ仕立て
Salad-style yellowtail sashimi
蟹肉と白きくらげ入り上湯スープ
Thick soup with king crabmeat and snow fungus
蒸し点心三種盛り合わせ
3 kinds of steamed dim sum
有頭大海老のチリソース煮込み 蒸しパン添え
Braised prawns with chili sauce, steamed pan
和牛と彩り野菜のオイスターソース炒め
Stir-fried wagyu beef and seasonal vegetables with oyster sauce
海の幸入りあんかけ焼き飯
Fried rice with seafoods and thick starchy sauce
果肉たっぷりのマンゴープリンとココナッツ団子
Mango pudding with mango pulp, coconut dumpling
神戸マイスター特撰コース『鳳凰(ほうおう)Houou』
<1/6 mon.~ 2/28 fri.>
翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
蟹肉と白きくらげ入り上湯スープ
Thick soup with king crabmeat and snow fungus
有頭大海老のチリソース煮込み 蒸しパン添え
Braised Prawns with chili sauce with steamed pan
金目鯛の蒸し物 柚子風味醤油
Steamed splendid alfonsino, specially made Yuzu soy sauce
和牛バラ肉のやわらか神戸ワイン煮込み パイ包み焼き
Stewed Wagyu beef belly in Kobe wine with pie crust
鱈の白子入りマーボー煮込み
Braised cod milt with chili
ご飯
Rice
デザート盛り合わせ
Chinese desserts assorted
<1/6 mon.~ 2/28 fri.>
※【要予約】3日前までにご予約ください
冬の味覚入り特製オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
淡路島3年とらふぐと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
Steamed soup with three-year-farmed tiger pufferfish from Awaji Island and 8 kinds of dried food, Kinka ham
活けアワビのやわらか極上ソース煮込み
Braised abalone with specially made sauce
伊勢海老の(葱生姜煮込み チリソース煮込み 柚子風味蒸し)
Lobster (braised with green onion and ginger, braised with chili sauce, steamed with Yuzu flavor)
淡路牛フィレ肉のステーキ 淡路島産玉葱ソース
Awaji beef tenderloin steak with onion sauce from Awaji Island
五目蒸しおこわ ハスの葉の香り
Steamed Gomoku Okowa wrapped in lotus leaf
おすすめデザート盛り合わせ
Chinese desserts assorted
※メニュー内容は、仕入れ状況等により一部変更になる場合がございます。
Please understand menu items can be changed without notice