チャイニーズ スパキュイジーヌ Chinese Spa Cuisine ¥9,000(¥10,890税サ込)※お食事のみ
/<要予約>温泉入浴付 ¥11,890(「濱泉」入浴、税サ込)
中国の食文化の1つである「薬食同源」。
美と健康を意識した「チャイニーズ スパキュイジーヌ」は、身体によいとされる生薬や季節の素材を使い、五感で満足いただける贅沢な料理です。効果をより実感いただくためお食事前の「濱泉」ご入浴をおすすめしています。
翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
丹波地どりと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
Steamed soup with Tamba chicken and 8 kinds of dried food, Kinka ham
海老とクコの実入り季節野菜の淡路島産藻塩炒め
Stir-fried prawn, Goji berries and seasonal vegetables with seaweed salt from Awaji Island
淡路島産鰆のトウチ蒸し 特製醤油
Steamed Spanish Mackerel from Awaji Island with touchi, specially made soy sauce
豚フィレ肉のイチゴ巻き特製黒酢ソース ヨーグルトがけ
Strawberry wrapped in pork tenderloin with specially made dark vinegar sauce and yogurt
ピータンと兵庫県加東市産もち麦入り広東風白粥
Cantonese rice porridge with preserved egg and local glutinous oats
正式杏仁豆腐 杏露酒ジュレを添えて
Almond jelly with apricot liqueur jelly
<5/7 wed. ~ 6/30 mon.>
五種オードブル盛り合わせ
5 kinds of appetizers
海の幸とトマト入りとろみスープ
Thick soup with seafoods and tomato
ショウロンポウ
Soup dumpling
大海老とクコの実入り季節野菜の淡路島産藻塩炒め
Stir-fried prawn, Goji berries and seasonal vegetables with seaweed salt from Awaji Island
播州赤鶏の衣揚げ 鳴門オレンジ風味の香味ソースがけ
Fried Banshu Akadori chicken, Naruto orange sauce
海の幸入り玉子あんかけご飯
Rice with seafoods and thick starchy egg sauce
青梅入り梅酒風味ゼリー
Plum wine jelly with green ume
<5/7 wed. ~ 6/30 mon.>
翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
蟹肉とジュンサイ入り上湯スープ
Thick soup with crabmeat and water shield
北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
Peking duck with specially made miso
淡路島産鰆のサクサク衣揚げ 鳴門オレンジ風味の香味ソースがけ
Fried Spanish Mackerel from Awaji Island, Naruto orange sauce
和牛モモ肉と春ごぼうのオイスターソース炒め
Stir-fried Wagyu round and spring burdock with oyster sauce
桜海老入り焼き飯 上湯スープがけ
Chinese fried rice with Sakura shrimp, soaked soup
果肉たっぷりのマンゴープリンとゴマ団子
Mango pudding with mango pulp and sesame dumpling
神戸マイスター特撰コース『鳳凰(ほうおう)Houou』
<5/7 wed. ~ 6/30 mon.>
翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
丹波地どりと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
Steamed soup with Tamba chicken and 8 kinds of dried food, Kinka ham
北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
Peking duck with specially made miso
有頭大海老と季節野菜の黄金ソース炒め
Stir-fried prawn and seasonal vegetables with golden sauce
和牛バラ肉とアキレス腱のやわらか味噌煮込み
Stewed Wagyu beef belly and achilles tendon with miso
海の幸入りあんかけ焼き飯
Fried rice with seafoods and thick starchy sauce
おすすめデザート盛り合わせ
Chinese desserts assorted
<5/7 wed. ~ 6/30 mon.>
※【要予約】3日前までにご予約ください
旬の味覚入りオードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
丹波地どりと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
Steamed soup with Tamba chicken and 8 kinds of dried food, Kinka ham
活けアワビのやわらか極上ソース煮込み
Braised abalone with specially made sauce
伊勢海老の(葱生姜煮込み チリソース煮込み ガーリック蒸し)
Lobster (stewed with green onion and ginger, braised with chili sauce, steamed with garlic)
淡路牛フィレ肉のステーキ 淡路島産玉葱ソース
Awaji beef tenderloin steak with Awaji onion sauce
神戸牛スネ肉入りマーボー豆腐
Braised tofu and Kobe beef shank with chili
ご飯
Rice
おすすめデザート盛り合わせ
Chinese desserts assorted
※メニュー内容は、仕入れ状況等により一部変更になる場合がございます。
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