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「冬の味覚フェア」ディナーコース<1/6 mon.~ 2/28 fri.> Dinner Course

チャイニーズ スパキュイジーヌ Chinese Spa Cuisine ¥9,000(¥10,890税サ込)※お食事のみ
 /<要予約>温泉入浴付 ¥11,890(「濱泉」入浴、税サ込)

中国の食文化の1つである「薬食同源」。
美と健康を意識した「チャイニーズ スパキュイジーヌ」は、身体によいとされる生薬や季節の素材を使い、五感で満足いただける贅沢な料理です。効果をより実感いただくためお食事前の「濱泉」ご入浴をおすすめしています。

  • 翠亨園オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 淡路島3年とらふぐと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
    Steamed soup with three-year-farmed tiger pufferfish from Awaji Island and 8 kinds of dried food, Kinka ham

  • 海老と白きくらげ入り彩り野菜の淡路島産藻塩炒め
    Stir-fried prawn and snow fungus with seaweed salt from Awaji Island

  • 金目鯛の蒸し物 柚子風味醤油
    Steamed splendid alfonsino, specially made Yuzu soy sauce

  • 豚フィレ肉のイチゴ巻き 特製黒酢ソース
    Strawberry wrapped in pork tenderloin with specially made dark vinegar sauce

  • 鯛と兵庫県加東市産もち麦入り広東風白粥
    Cantonese rice porridge with sea bream and sweet barley

  • 白玉団子入りクルミのおしるこ
    Sweet red bean soup with rice-flour dumpling and walnuts

驊騮(かりゅう)Karyu ¥7,000(¥8,470税サ込)

<1/6 mon.~ 2/28 fri.>

  • 五種オードブル盛り合わせ
    5 kinds of cold appetizers

  • 干し貝柱と湯葉入りとろみスープ
    Thick soup with dried scallops and tofu skin

  • ショウロンポウ
    Soup dumpling

  • 大海老と烏賊の自家製XO醤炒め
    Stir-fried lobster and squid with XO sauce

  • 豚バラ肉のやわらか煮込み まろやか黒酢風味
    Stewed pork belly with dark vinegar

  • 海の幸入り玉子あんかけご飯
    Rice with seafoods and thick starchy egg sauce

  • 杏仁豆腐 フレッシュレモン添え
    Almond jelly with fresh lemon

青龍(せいりゅう)Seiryu ¥11,000(¥13,310 税・サ込)

<1/6 mon.~ 2/28 fri.>

  • 鰤のお刺身サラダ仕立て
    Salad-style yellowtail sashimi

  • 蟹肉と白きくらげ入り上湯スープ
    Thick soup with king crabmeat and snow fungus

  • 蒸し点心三種盛り合わせ
    3 kinds of steamed dim sum

  • 有頭大海老のチリソース煮込み 蒸しパン添え
    Braised prawns with chili sauce, steamed pan

  • 和牛と彩り野菜のオイスターソース炒め
    Stir-fried wagyu beef and seasonal vegetables with oyster sauce

  • 海の幸入りあんかけ焼き飯
    Fried rice with seafoods and thick starchy sauce

  • 果肉たっぷりのマンゴープリンとココナッツ団子
    Mango pudding with mango pulp, coconut dumpling

神戸マイスター特撰コース『鳳凰(ほうおう)Houou』  ¥15,000(¥18,150税サ込)

神戸マイスター特撰コース『鳳凰(ほうおう)Houou』

<1/6 mon.~ 2/28 fri.>

  • 翠亨園オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 蟹肉と白きくらげ入り上湯スープ
    Thick soup with king crabmeat and snow fungus

  • 有頭大海老のチリソース煮込み 蒸しパン添え
    Braised Prawns with chili sauce with steamed pan

  • 金目鯛の蒸し物 柚子風味醤油
    Steamed splendid alfonsino, specially made Yuzu soy sauce

  • 和牛バラ肉のやわらか神戸ワイン煮込み パイ包み焼き
    Stewed Wagyu beef belly in Kobe wine with pie crust

  • 鱈の白子入りマーボー煮込み
    Braised cod milt with chili

  • ご飯
    Rice

  • デザート盛り合わせ
    Chinese desserts assorted

麒麟(きりん)Kirin ¥20,000(¥24,200税サ込)

<1/6 mon.~ 2/28 fri.>

※【要予約】3日前までにご予約ください

  • 冬の味覚入り特製オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 淡路島3年とらふぐと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
    Steamed soup with three-year-farmed tiger pufferfish from Awaji Island and 8 kinds of dried food, Kinka ham

  • 活けアワビのやわらか極上ソース煮込み
    Braised abalone with specially made sauce

  • 伊勢海老の(葱生姜煮込み チリソース煮込み 柚子風味蒸し)
    Lobster (braised with green onion and ginger, braised with chili sauce, steamed with Yuzu flavor)

  • 淡路牛フィレ肉のステーキ 淡路島産玉葱ソース
    Awaji beef tenderloin steak with onion sauce from Awaji Island

  • 五目蒸しおこわ ハスの葉の香り
    Steamed Gomoku Okowa wrapped in lotus leaf

  • おすすめデザート盛り合わせ
    Chinese desserts assorted

※メニュー内容は、仕入れ状況等により一部変更になる場合がございます。
   Please understand menu items can be changed without notice

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