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「オータムハーベストフェア」ディナーコース<9/1 mon.~ 10/31 fri.> Dinner Course

チャイニーズ スパキュイジーヌ Chinese Spa Cuisine ¥9,000(¥10,890税サ込)※お食事のみ
 /<要予約>温泉入浴付 ¥11,890(「濱泉」入浴、税サ込)

中国の食文化の1つである「薬食同源」。
美と健康を意識した「チャイニーズ スパキュイジーヌ」は、身体によいとされる生薬や季節の素材を使い、五感で満足いただける贅沢な料理です。効果をより実感いただくためお食事前の「濱泉」ご入浴をおすすめしています。

  • 翠亨園オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 松茸と乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
    Steamed soup with Matsutake mushrooms and 8 kinds of dried food, Kinka ham

  • 海老と彩り野菜のすだち風味炒め
    Stir-fried lobster and seasonal vegetables with Sudachi flavor

  • 季節野菜の蒸籠蒸し 淡路島産玉葱ドレッシング添え
    Steamed seasonal vegetables with Awaji onion dressing

  • 豚フィレ肉の神戸市西区産イチジク巻き 特製黒酢ソース
    Locally grown fig wrapped in pork tenderloin with specially made dark vinegar sauce

  • 鯛と兵庫県加東市産もち麦入り広東風白粥
    Cantonese rice porridge with sea bream and local glutinous oats

  • 正式杏仁豆腐
    Almond jelly

驊騮(かりゅう)Karyu ¥7,000(¥8,470税サ込)

<9/1 mon.~ 10/31 fri.>

  • 五種オードブル盛り合わせ
    5 kinds of appetizers

  • カボチャのココナッツ風味とろみスープ
    Pumpkin thick soup with coconut flavor

  • ショウロンポウ
    Soup dumpling 

  • 大海老と季節野菜のすだち風味炒め
    Stir-fried lobster and seasonal vegetables with Sudachi flavor

  • 播州赤鶏のサクサク衣揚げ 毛沢東スパイス和え
    Fried Banshu Akadori chicken, Mao Tse-Tung spice

  • 鯛とレタス入り焼き飯
    Chinese fried rice with salmon sea bream and lettuce

  • 紹興酒風味プリン
    Shaoxing rice wine flavored pudding

青龍(せいりゅう)Seiryu ¥11,000(¥13,310 税・サ込)

<9/1 mon.~ 10/31 fri.>

  • 翠亨園オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 松茸と干し貝柱入り上湯スープ
    Thick soup with Matsutake mushrooms and dried scallops

  • 北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
    Peking duck with specially made miso

  • 淡路島産太刀魚の上海風チリソース
    Amberjack from Awaji Island with Shanghai-style Chili Sauce

  • 和牛と神戸市西区産イチジクのオイスターソース炒め
    Stir-fried Wagyu beef and locally grown fig with oyster sauce

  • 栗入り五目蒸しおこわ ハスの葉の香り
    Steamed Gomoku Okowa with chestnuts wrapped in lotus leaf

  • 果肉たっぷりのマンゴープリンとドライフルーツケーキ
    Mango pudding with mango pulp, Dried fruits cake

神戸マイスター特撰コース『鳳凰(ほうおう)Houou』  ¥15,000(¥18,150税サ込)

神戸マイスター特撰コース『鳳凰(ほうおう)Houou』

<9/1 mon.~ 10/31 fri.>

  • 翠亨園オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 松茸と乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
    Steamed soup with Matsutake mushrooms and 8 kinds of dried food, Kinka ham

  • 北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
    Peking duck with specially made miso

  • 天然明石鯛の上海風チリソース
    Sea bream from Akashi with Shanghai-style Chili Sauce

  • 淡路牛フィレ肉のステーキ 神戸ワインソース
    Awaji beef tenderloin steak with Kobe wine sauce

  • サーモンとレタス入り焼き飯 イクラのせ
    Chinese fried rice with salmon and lettuce topped with salmon roe

  • おすすめデザート盛り合わせ
    Chinese desserts assorted

麒麟(きりん)Kirin ¥20,000(¥24,200税サ込)

<9/1 mon.~ 10/31 fri.>

※【要予約】3日前までにご予約ください

  • 翠亨園特製秋の味覚入りオードブル盛り合わせ
    Specially assorted autumn cold appetizers

  • 松茸と乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
    Steamed soup with Matsutake mushrooms and 8 kinds of dried food, Kinka ham

  • 活けアワビの丸ごとやわらか極上ソース煮込み
    Braised abalone with specially made sauce

  • 伊勢海老の(葱生姜煮込み チリソース煮込み 柚子風味蒸し)
    Lobster (stewed with green onion and ginger, braised with chili sauce, steamed with Yuzu flavor)

  • 淡路牛フィレ肉のステーキ 淡路島産玉葱ソース
    Awaji beef tenderloin steak with Awaji onion sauce

  • 天然明石鯛入り酸味と辛味のあんかけおこげ
    Crispy rice topped with hot and sour thickened wild Akashi seabream

  • おすすめデザート盛り合わせ
    Chinese desserts assorted

※メニュー内容は、仕入れ状況等により一部変更になる場合がございます。
   Please understand menu items can be changed without notice

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