チャイニーズ スパキュイジーヌ Chinese Spa Cuisine ¥9,000(¥10,890税サ込)※お食事のみ
/<要予約>温泉入浴付 ¥11,890(「濱泉」入浴、税サ込)
中国の食文化の1つである「薬食同源」。
美と健康を意識した「チャイニーズ スパキュイジーヌ」は、身体によいとされる生薬や季節の素材を使い、五感で満足いただける贅沢な料理です。効果をより実感いただくためお食事前の「濱泉」ご入浴をおすすめしています。
翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
松茸と乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
Steamed soup with Matsutake mushrooms and 8 kinds of dried food, Kinka ham
海老と彩り野菜のすだち風味炒め
Stir-fried lobster and seasonal vegetables with Sudachi flavor
季節野菜の蒸籠蒸し 淡路島産玉葱ドレッシング添え
Steamed seasonal vegetables with Awaji onion dressing
豚フィレ肉の神戸市西区産イチジク巻き 特製黒酢ソース
Locally grown fig wrapped in pork tenderloin with specially made dark vinegar sauce
鯛と兵庫県加東市産もち麦入り広東風白粥
Cantonese rice porridge with sea bream and local glutinous oats
正式杏仁豆腐
Almond jelly
<9/1 mon.~ 10/31 fri.>
五種オードブル盛り合わせ
5 kinds of appetizers
カボチャのココナッツ風味とろみスープ
Pumpkin thick soup with coconut flavor
ショウロンポウ
Soup dumpling
大海老と季節野菜のすだち風味炒め
Stir-fried lobster and seasonal vegetables with Sudachi flavor
播州赤鶏のサクサク衣揚げ 毛沢東スパイス和え
Fried Banshu Akadori chicken, Mao Tse-Tung spice
鯛とレタス入り焼き飯
Chinese fried rice with salmon sea bream and lettuce
紹興酒風味プリン
Shaoxing rice wine flavored pudding
<9/1 mon.~ 10/31 fri.>
翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
松茸と干し貝柱入り上湯スープ
Thick soup with Matsutake mushrooms and dried scallops
北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
Peking duck with specially made miso
淡路島産太刀魚の上海風チリソース
Amberjack from Awaji Island with Shanghai-style Chili Sauce
和牛と神戸市西区産イチジクのオイスターソース炒め
Stir-fried Wagyu beef and locally grown fig with oyster sauce
栗入り五目蒸しおこわ ハスの葉の香り
Steamed Gomoku Okowa with chestnuts wrapped in lotus leaf
果肉たっぷりのマンゴープリンとドライフルーツケーキ
Mango pudding with mango pulp, Dried fruits cake
神戸マイスター特撰コース『鳳凰(ほうおう)Houou』
<9/1 mon.~ 10/31 fri.>
翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
松茸と乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
Steamed soup with Matsutake mushrooms and 8 kinds of dried food, Kinka ham
北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
Peking duck with specially made miso
天然明石鯛の上海風チリソース
Sea bream from Akashi with Shanghai-style Chili Sauce
淡路牛フィレ肉のステーキ 神戸ワインソース
Awaji beef tenderloin steak with Kobe wine sauce
サーモンとレタス入り焼き飯 イクラのせ
Chinese fried rice with salmon and lettuce topped with salmon roe
おすすめデザート盛り合わせ
Chinese desserts assorted
<9/1 mon.~ 10/31 fri.>
※【要予約】3日前までにご予約ください
翠亨園特製秋の味覚入りオードブル盛り合わせ
Specially assorted autumn cold appetizers
松茸と乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
Steamed soup with Matsutake mushrooms and 8 kinds of dried food, Kinka ham
活けアワビの丸ごとやわらか極上ソース煮込み
Braised abalone with specially made sauce
伊勢海老の(葱生姜煮込み チリソース煮込み 柚子風味蒸し)
Lobster (stewed with green onion and ginger, braised with chili sauce, steamed with Yuzu flavor)
淡路牛フィレ肉のステーキ 淡路島産玉葱ソース
Awaji beef tenderloin steak with Awaji onion sauce
天然明石鯛入り酸味と辛味のあんかけおこげ
Crispy rice topped with hot and sour thickened wild Akashi seabream
おすすめデザート盛り合わせ
Chinese desserts assorted
※メニュー内容は、仕入れ状況等により一部変更になる場合がございます。
Please understand menu items can be changed without notice