CLOSE

close

CLOSE

    • チェックイン日
    • チェックアウト日
    • 出発空港
    • 人数

close

2020.9&10月 ランチコース Lunch Course

鵲瑞(じゃくずい)Jakuzui ¥3,000(¥3,630)

旬の食材を活かしたオリジナリティー溢れる広東料理のコースをご用意いたしました。

9月& 10月 メニュー

Menu of September & October

  • 広東風鯛の刺身サラダ
    Seabream salad, Cantonese style

  • カボチャのココナッツ風味とろみスープ
    Thick pumpkin soup with coconut flavor

  • 淡路島産太刀魚と季節野菜のすだち風味炒め
    Stir-fried swordfish from Awaji Island and seasonal vegetables with citrus sudachi flavor

  • 大根餅の煎り焼き
    Roasted radish cake

  • 豚肉と彩り野菜の特製味噌クレープ包み
    Specially miso crepe wrapped with pork and colorful vegetables

  • ワンタンと黄ニラ入り汁そば
    Soup noodles with wonton and yellow chive

  • ピンクグレープフルーツとタピオカ入りマンゴーミルク
    Mango milk with pink grapefruits and tapioca

朱雀(すざく)Suzaku ¥6,000(¥7,260)

9月& 10月 メニュー

Menu of September & October

  • 五種オードブル盛り合わせ
    5 kinds of cold appetizers

  • 松茸と干し貝柱入り五目とろみスープ
    Gomoku thick soup with matsutake mushrooms and dried scallops

  • 北京ダックの玄米クレープ包み 特製味噌とともに
    Peking duck with specially made miso

  • 淡路島産太刀魚と季節野菜のすだち風味炒め
    Stir-fried swordfish from Awaji Island and seasonal vegetables with citrus sudachi flavor

  • 肉団子と白菜の土鍋煮込み
    Meat dumpling and Chinese cabbage clay pot

  • サーモンとレタス入り焼き飯  イクラのせ
    Chinese fried rice with salmon and lettuce topped with salmon roe

  • 正式杏仁豆腐
    Almond jelly

※メニュー内容は、仕入れ状況等により一部変更になる場合がございます。
Please understand menu items can be changed without notice.
 

ご予約・お問合せ

※新型コロナウィルス感染拡大防止の観点より、臨時休業とさせていただく場合がございます。
当面の間、各レストランは前日19:00までのご予約制とさせていただきます。
ご予約をお考えの際は、レストラン予約課までご連絡ください。

PAGETOP