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2020.9&10月 ディナーコース Dinner Course

驊騮(かりゅう)Karyu ¥6,000(¥7,260税サ込)

9月& 10月 メニュー

Menu of September & October

  • 五種オードブル盛り合わせ
    5 kinds of cold appetizers

  • タラバ蟹肉入りカボチャのココナッツ風味とろみスープ
    Thick pumpkin soup with king crabmeat, coconut flavor

  • 大根餅の煎り焼き
    Roasted radish rice cake

  • 淡路島産太刀魚と季節野菜のすだち風味炒め
    Stir-fried swordfish from Awaji Island and seasonal vegetables with citrus sudachi flavor

  • 肉団子と白菜の土鍋煮込み
    Stewed meat dumplings and Chinese cabbage in clay pot

  • 鯛とレタス入り焼き飯
    Chinese fried rice sea bream and lettuce

  • 果肉たっぷりのマンゴープリン
    Mango pudding with mango pulp

チャイニーズ スパキュイジーヌ Chinese Spa Cuisine ¥8,000(¥9,680税サ込)

中国における食文化の一つ「薬食同源」は、日本では「医食同源」とも言われ、食での健康維持に最適な料理です。チャイニーズスパキュイジーヌは、身体によいとされる「ナツメ」「花菇」「杏仁」などの生薬や松茸など季節の食材を使い、目にも美しくヘルシーでありながらも食べ応えのある五感で満足いただける贅沢な料理です。

  • 翠亨園オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers
    <期待される効能=胃腸に停滞する食べ物を取り除く作用,体力補強, むくみ、血行促進など>

  • 松茸と地鶏入り乾物八種の旨味たっぷり蒸しスープ
    Steamed soup with Matsutake mushrooms, chicken and 8 kinds of dried food
    <期待される効能=免疫力向上、食欲増進、高血圧予防、がん予防、滋養強壮、精神安定など>

  • 淡路島産太刀魚と季節野菜のすだち風味炒め
    Stir-fried swordfish from Awaji Island and seasonal vegetables with citrus sudachi flavor
    <期待される効能=内臓の働きを高める作用、疲労・食欲不振に作用など>

  • 揚げ豆腐のタラバ蟹肉あんかけ
    Fried tofu with king crabmeat starchy sauce
    <期待される効能=津液不足・口渇に作用、血行不良・貧血に作用など>

  • 豚フィレ肉の兵庫県産イチジク巻き 翠亨園特製黒酢ソース
    Fig wrapped in pork tenderloin with dark vinegar sauce
    <期待される効能=体力回復、 喉の炎症、新陳代謝を促し疲労回復や老化防止に作用など>

  • 鯛入り中国粥
    Chinese porridge with sea bream
    <期待される効能=美肌など>

  • 正式杏仁豆腐
    Almond jelly
    <期待される効能=咳止め, 肌あれ回復など>

料理長特選ディナーコース 青龍(せいりゅう)Seiryu ¥10,000(¥12,100) 

9月& 10月 メニュー

Menu of September & October

  • 翠亨園オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 松茸と干し貝柱入り蒸しスープ
    Steamed soup with matsutake mushrooms and dried scallops

  • 北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
    Peking duck with specially made miso

  • 活けアワビの丸ごとやわらか極上ソース煮込み
     Stewed whole abalone with specially made sauce

  • 和牛と兵庫県産イチジクの季節野菜入りオイスターソース炒め
    Stir-fried Japanese beef and figs from Hyogo prefecture with oyster sauce

  • サーモンとレタス入り焼き飯 イクラのせ
    Chinese fried rice with salmon and lettuce topped with salmon roe

  • 紹興酒風味プリンと黒ゴマあん入り白玉団子のきな粉和え
    Shaoxing rice wine flavored pudding and rice flour dumpling containing black sesame paste with soy flour

鳳凰(ほうおう) Houou ¥13,000(¥15,730税サ込) 

9月& 10月 メニュー

Menu of September & October

  • 広東風鯛の刺身サラダ
    Seabream salad, Cantonese style

  • 翠亨園特製オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 松茸と地鶏入り乾物八種の旨味たっぷり蒸しスープbr>Steamed soup with Matsutake mushrooms, chicken and 8 kinds of dried food

  • 伊勢海老の(葱生姜煮込み チリソース煮込み ブラックビーンズ炒め 柚子風味蒸し)
    Lobster (boiled with ginger and white leek, braised with chili sauce, stir-fried with black beans, steamed with yuzu flavor)

  • 牛フィレ肉ステーキの特製味噌クレープ包み
    Beef fillet steak wrapped in special made miso crepe

  • 五目蒸しおこわ ハスの葉の香り
    Steamed Gomoku Okowa wrapped in lotus leaf

  • おすすめデザート三種盛り合わせ
    3 kinds of Chinese desserts

麒麟(きりん) Kirin ¥18,000(¥21,780税サ込)【3日前までに要予約】

9月& 10月 メニュー

Menu of September & October

  • 翠亨園特製オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 松茸と地鶏入り乾物八種の旨味たっぷり蒸しスープ
    Steamed soup with Matsutake mushrooms, chicken and 8 kinds of dried food

  • 北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
    Peking duck with specially made miso

  • 活けアワビの丸ごとやわらか極上ソース煮込み
    Stewed whole abalone with specially made sauce

  • 伊勢海老の(葱生姜煮込み チリソース煮込み ブラックビーンズ炒め 柚子風味蒸し)
    Boiled lobster with ginger and white leek Braised lobster with chili sauce Stir-fried lobster with black beans Steamed lobster with yuzu

  • 和牛フィレ肉のステーキ 神戸ワインソース
    Wagyu beef tenderloin steak with Kobe wine sauce

  • 海老の子入り煮込み伊府麺
    Yifu noodles with shrimp roe

  • おすすめデザート三種盛り合わせ
    3 kinds of Chinese desserts

※メニュー内容は、仕入れ状況等により一部変更になる場合がございます。
Please understand menu items can be changed without notice.
 

ご予約・お問合せ

※新型コロナウィルス感染拡大防止の観点より、臨時休業とさせていただく場合がございます。
当面の間、各レストランは前日19:00までのご予約制とさせていただきます。
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