旬の食材を活かしたオリジナリティー溢れる広東料理のコースをご用意いたしました。
<7/1 tue.~ 8/31 sun.>
三種オードブル盛り合わせ
Salad-styled Spanish mackerel tataki
ピュアホワイト入り豆乳コーンスープ
Thick soup with Mozuku seaweed from Okinawa
蒸し点心二種盛り合わせ
Braised prawn with chili sauce and mayonnaise
大海老のアーモンド揚げ オレンジソース
Steamed various vegetables with Yushi tofu dressing from Okinawa
マーボー茄子
Deep-fried Hakata Jidori chicken from Fukuoka with red pepper
五目焼き飯
Chinese fried rice with boiled whitebait from Awaji Island
杏仁豆腐 フレッシュレモン添え
Coconut milk with “Yuubeni”strawberry from Kumamoto and tapioca
<7/1 tue.~ 8/31 sun.>
五種オードブル盛り合わせ
5 kinds of appetizers
蟹肉とジュンサイ入りとろみスープ
Thick soup with crabmeat and spinach
ショウロンポウ
Grilled turnip cake
大海老と烏賊の夏野菜入り淡路島産藻塩炒め
Stir-fried squid and vegetables with seaweed salt from Awaji Island
骨付き豚バラ肉の甘辛煮込み
Twice cooked Miyazaki brand pork and spring cabbage
南高梅入り焼き飯
Chinese fried rice with sea bream and perilla
果肉たっぷりのマンゴープリン
Mango coconut milk with pink grapefruit and tapioca
<7/1 tue.~ 8/31 sun.>
翠亨園オードブル盛り合わせ
Salad with sliced sea bream from Akashi
蟹肉と冬瓜入り上湯スープ
Thick soup with broad bean puree
北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
Peking duck with specially made miso
大海老の二種味わい チリソース煮込みとマヨネーズ和え
Braised prawn with chili sauce and mayonnaise
和牛と苦瓜のブラックビーンズ炒め
Twice cooked Wagyu round and spring cabbage
胡麻風味のあっさり五目冷麺
Chinese fried rice with Sakura shrimp, soaked soup
正式杏仁豆腐の杏露酒ジュレ添えとゴマ団子
Almond jelly with apricot liqueur jelly and sesame dumpling
*( )内の料金は税・サービス料込を含みます。Prices shown in bracket include tax & service charge.
*メニュー内容は食材の仕入れ状況等により変更となる場合がございます。