CLOSE

close

CLOSE

    • チェックイン日
    • チェックアウト日
    • 出発空港
    • 人数

close

「サマーフェア」ランチコース<7/1 tue.~ 8/31 sun.> Lunch Course

旬の食材を活かしたオリジナリティー溢れる広東料理のコースをご用意いたしました。

鵲瑞(じゃくずい)Jakuzui ¥4,000(¥4,840 税・サ込)

<7/1 tue.~ 8/31 sun.>

  • 三種オードブル盛り合わせ
    3 kinds of appetizers

  • ピュアホワイト入り豆乳コーンスープ
    Soy milk corn soup with white corn

  • 蒸し点心二種盛り合わせ
    2 kinds of appetizers 

  • 大海老のアーモンド揚げ オレンジソース
    Fried prawn with almond, orange sauce

  • マーボー茄子
    Braised eggplant and minced meat with chili

  • 五目焼き飯
    Chinese fried rice

  • 杏仁豆腐 フレッシュレモン添え
    Almond jelly with fresh lemon

朱雀(すざく)Suzaku ¥7,000(¥8,470 税・サ込)

<7/1 tue.~ 8/31 sun.>

  • 五種オードブル盛り合わせ
    5 kinds of appetizers

  • 蟹肉とジュンサイ入りとろみスープ
    Thick soup with crabmeat and water shield

  • ショウロンポウ
    Soup dumpling

  • 大海老と烏賊の夏野菜入り淡路島産藻塩炒め
    Stir-fried prawn, squid and summer vegetables with seaweed salt from Awaji Island

  • 骨付き豚バラ肉の甘辛煮込み
    Braised pork spare ribs with sweetened soy sauce

  • 南高梅入り焼き飯
    Fried rice with plum

  • 果肉たっぷりのマンゴープリン
    Mango pudding with mango pulp

玄武(げんぶ)Genbu ¥10,000(¥12,100 税・サ込)

<7/1 tue.~ 8/31 sun.>

  • 翠亨園オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 蟹肉と冬瓜入り上湯スープ
    Thick wax gourd soup with crabmeat

  • 北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
    Peking duck with specially made miso

  • 大海老の二種味わい チリソース煮込みとマヨネーズ和え
    Braised prawn with chili sauce and mayonnaise

  • 和牛と苦瓜のブラックビーンズ炒め
    Stir-fried Wagyu beef and bitter gourd with black beans

  • 胡麻風味のあっさり五目冷麺
    Cold Chinese noodles with sesame and vegetables

  • 正式杏仁豆腐の杏露酒ジュレ添えとゴマ団子
    Almond jelly with apricot liqueur jelly and sesame dumpling

*( )内の料金は税・サービス料込を含みます。Prices shown in bracket include tax & service charge.
*メニュー内容は食材の仕入れ状況等により変更となる場合がございます。

ご予約・お問合せ

PAGETOP