2025/12/29 mon.~2025/12/31 wed.のランチタイムは休業とさせていただきます。
2026/1/1 thu.~ 2026/1/4 sun. はお正月特別ランチコースをご用意させていただきます。
(通常コースメニューは2026/1/5 mon.よりご用意いたします)
旬の食材を活かしたオリジナリティー溢れる広東料理のコースをご用意いたしました。
<11/1 sat.~ 12/30 tue.>
三種オードブル盛り合わせ
3 kinds of cold appetizers
彩り野菜入りあっさりたまごスープ
Egg soup with colorful vegetables
蒸し点心二種盛り合わせ
Two kinds of steamed dim sum
海老と百合根の淡路島産藻塩炒め
Stir-fried prawn lily bulb and with seaweed salt from Awaji Island
豚肉の甘辛味噌炒め クレープとともに
Stir-fried pork with sweet and spicy miso paste served with crepes
五目焼き飯
Chinese fried rice
ピンクグレープフルーツとタピオカ入りマンゴーミルク
Coconut milk with pink grapefruit and tapioca
<11/1 sat.~ 12/30 tue.>
五種オードブル盛り合わせ
5 kinds of appetizers
蟹肉入りカブラのとろみスープ
Turnip thick soup with crabmeat
ショウロンポウ
Soup dumpling
大海老と烏賊の龍井茶風味炒め
Stir-fried lobster and squid with Longjing tea flavor
上海蟹入り肉団子と豆腐の土鍋煮込み
Stewed Shanghai crabmeat dumpling and tofu
五目焼き飯
Chinese fried rice
果肉たっぷりのマンゴープリン
Mango pudding with mango pulp
<11/1 sat.~ 12/30 tue.>
翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
蟹肉入り金華ハム香る上湯とろみスープ
Thick soup with crabmeat and Jinhua ham
北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
Peking duck with specially made miso
大海老の二種味わい チリソース煮込みとマンゴーマヨネーズ和え
Braised prawn with chili sauce and mayonnaise
和牛モモ肉と季節野菜のブラックビーンズ炒め
Stir-fried Wagyu beef and seasonal vegetables with black beans
ワンタンと黄ニラ入り汁そば
Soup noodles with wontons and yellow leeks
正式杏仁豆腐の杏露酒ジュレ添えとゴマ団子
Almond jelly with apricot liquor jelly, Sesame dumplings
*メニュー内容は、仕入れ状況等により一部変更になる場合がございます。
Please understand menu items can be changed without notice
※( )内の料金は消費税10%・サービス料15%を含みます。