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「サマーフェア」ランチコース<7/1 tue.~ 8/31 sun.> Lunch Course

旬の食材を活かしたオリジナリティー溢れる広東料理のコースをご用意いたしました。

鵲瑞(じゃくずい)Jakuzui ¥4,000(¥4,840 税・サ込)

<7/1 tue.~ 8/31 sun.>

  • 三種オードブル盛り合わせ
    Salad-styled Spanish mackerel tataki 

  • ピュアホワイト入り豆乳コーンスープ
    Thick soup with Mozuku seaweed from Okinawa

  • 蒸し点心二種盛り合わせ
    Braised prawn with chili sauce and mayonnaise 

  • 大海老のアーモンド揚げ オレンジソース
    Steamed various vegetables with Yushi tofu dressing from Okinawa

  • マーボー茄子
    Deep-fried Hakata Jidori chicken from Fukuoka with red pepper

  • 五目焼き飯
    Chinese fried rice with boiled whitebait from Awaji Island

  • 杏仁豆腐 フレッシュレモン添え
    Coconut milk with “Yuubeni”strawberry from Kumamoto and tapioca

朱雀(すざく)Suzaku ¥7,000(¥8,470 税・サ込)

<7/1 tue.~ 8/31 sun.>

  • 五種オードブル盛り合わせ
    5 kinds of appetizers

  • 蟹肉とジュンサイ入りとろみスープ
    Thick soup with crabmeat and spinach

  • ショウロンポウ
    Grilled turnip cake

  • 大海老と烏賊の夏野菜入り淡路島産藻塩炒め
    Stir-fried squid and vegetables with seaweed salt from Awaji Island

  • 骨付き豚バラ肉の甘辛煮込み
    Twice cooked Miyazaki brand pork and spring cabbage

  • 南高梅入り焼き飯
    Chinese fried rice with sea bream and perilla

  • 果肉たっぷりのマンゴープリン
    Mango coconut milk with pink grapefruit and tapioca

玄武(げんぶ)Genbu ¥10,000(¥12,100 税・サ込)

<7/1 tue.~ 8/31 sun.>

  • 翠亨園オードブル盛り合わせ
    Salad with sliced sea bream from Akashi

  • 蟹肉と冬瓜入り上湯スープ
    Thick soup with broad bean puree

  • 北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
    Peking duck with specially made miso

  • 大海老の二種味わい チリソース煮込みとマヨネーズ和え
    Braised prawn with chili sauce and mayonnaise

  • 和牛と苦瓜のブラックビーンズ炒め
    Twice cooked Wagyu round and spring cabbage

  • 胡麻風味のあっさり五目冷麺
    Chinese fried rice with Sakura shrimp, soaked soup

  • 正式杏仁豆腐の杏露酒ジュレ添えとゴマ団子
    Almond jelly with apricot liqueur jelly and sesame dumpling

*( )内の料金は税・サービス料込を含みます。Prices shown in bracket include tax & service charge.
*メニュー内容は食材の仕入れ状況等により変更となる場合がございます。

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