旬の食材を活かしたオリジナリティー溢れる広東料理のコースをご用意いたしました。
<3/1 fri.~ 5/6 mon.>
鹿児島県産枕崎ぶえん鰹のたたき サラダ仕立て
Salad-styled Spanish mackerel tataki
蟹肉と熊本県天草産あおさ入りとろみスープ
Thick soup with crabmeat and sea lettuce from Amakusa
蒸し点心二種盛り合わせ
2 kinds of steamed dim sum
海老と春野菜の淡路島産藻塩炒め
Stir-fried prawn and spring vegetables with seaweed salt from Awaji Island
はかた地どりのラーズーチー
Deep-fried hakata jidori chicken with red pepper
淡路島産釜揚げしらす入り焼き飯
Chinese fried rice with boiled whitebait from Awaji Island
ゆうべにいちごとタピオカ入りココナッツミルク
Coconut milk with “Yuubeni”strawberry from Kumamoto and tapioca
<3/1 fri.~ 5/6 mon.>
五種オードブル盛り合わせ
5 kinds of appetizers
空豆ピューレのとろみスープ
Thick soup with broad bean puree
北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
Peking duck with specially made miso
海老・烏賊・帆立の淡路島産藻塩炒め 翡翠ソース添え
Stir-fried prawn,squid and scallop with seaweed salt from Awaji Island,green sause
みやざきブランドポークのホイコーロー
Twice cooked Miyazaki brand pork
桜海老入り焼き飯のスープがけ
Chinese fried rice with Sakura shrimp, soaked soup
正式杏仁豆腐 杏露酒ジュレを添えて
Almond jelly with apricot liqueur jelly
*( )内の料金は税・サービス料込を含みます。Prices shown in bracket include tax & service charge.
*メニュー内容は食材の仕入れ状況等により変更となる場合がございます。