CLOSE

close

CLOSE

    • チェックイン日
    • チェックアウト日
    • 出発空港
    • 人数

close

「サマーフェア」 ディナーコース<7/1 tue.~ 8/31 sun.> Dinner Course

チャイニーズ スパキュイジーヌ Chinese Spa Cuisine ¥9,000(¥10,890税サ込)※お食事のみ
 /<要予約>温泉入浴付 ¥11,890(「濱泉」入浴、税サ込)

<7/1 tue.~ 8/31 sun.>

中国の食文化の1つである「薬食同源」。
美と健康を意識した「チャイニーズ スパキュイジーヌ」は、身体によいとされる生薬や季節の素材を使い、五感で満足いただける贅沢な料理です。
効果をより実感いただくためお食事前の「濱泉」ご入浴をおすすめしています。

  • 翠亨園オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 丹波地どりと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
    Steamed soup with Tamba chicken and 8 kinds of dried food, Kinka ham

  • 大海老と烏賊の淡路島産藻塩炒め 翡翠ソース仕立て
    Stir-fried prawn and squid with seaweed salt from Awaji Island, green sauce

  • 帆立貝柱と豆腐の蒸し物 柚子風味醤油
    Steamed scallops and tofu with yuzu-flavored soy sauce

  • 骨付き豚バラ肉の甘辛煮込み
    Braised pork spare ribs with sweetened soy sauce

  • 兵庫県加東市産もち麦と干し貝柱入り広東風白粥
    Cantonese rice porridge with dried scallops and sweet barley

  • ライチプリン カラメルソースかけ
    Lychee pudding with caramel sauce

驊騮(かりゅう)Karyu ¥7,000(¥8,470税サ込)

驊騮(かりゅう)Karyu

<7/1 tue.~ 8/31 sun.>

  • 五種オードブル盛り合わせ
    5 kinds of appetizers

  • 蟹肉とジュンサイ入りとろみスープ
    Thick soup with crabmeat and water shield

  • 蒸し点心三種盛り合わせ
    3 kinds of steamed dim-sum

  • 大海老と烏賊の夏野菜入り淡路島産藻塩炒め
    Stir-fried prawn, squid and summer vegetables with seaweed salt from Awaji Island

  • 毛沢東スペアリブ
    Mao Tse-Tung spare ribs

  • 南高梅入り焼き飯
    Fried rice with plum

  • 果肉たっぷりのマンゴープリン
    Mango pudding with mango pulp

青龍(せいりゅう)Seiryu ¥11,000(¥13,310 税・サ込)

青龍(せいりゅう)Seiryu

<7/1 tue.~ 8/31 sun.>

  • 翠亨園オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 蟹肉と冬瓜入り上湯スープ
    Thick wax gourd soup with crabmeat

  • 北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
    Peking duck with specially made miso

  • 淡路島産ハモと夏野菜の自家製XO醤炒め
    Stir-fried pike conger and summer vegetables with homemade XO sauce

  • 和牛と苦瓜のブラックビーンズ炒め
    Stir-fried Wagyu beef s and bitter gourd with black beans

  • 胡麻風味のあっさり五目冷麺
    Cold Chinese noodles with sesame and vegetables

  • 正式杏仁豆腐の杏露酒ジュレ添えとエッグタルト
    Almond jelly with apricot liqueur jelly, egg tart

神戸マイスター特撰コース『鳳凰(ほうおう)Houou』 ¥15,000(¥18,150税サ込)

神戸マイスター特撰コース『鳳凰(ほうおう)Houou』

<7/1 tue.~ 8/31 sun.>

  • 翠亨園オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 丹波地どりと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
    Steamed soup with Tamba chicken and 8 kinds of dried food, Kinka ham

  • 北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
    Peking duck with specially made miso

  • アワビと夏野菜の淡路島産藻塩炒め 翡翠ソース仕立て
    Stir-fried abalone and summer vegetables with seaweed salt from Awaji Island, green sauce

  • 淡路牛フィレ肉と彩り野菜のピリ辛炒め
    Stir-fried Awaji beef tenderloin and colorful vegetables with chili

  • 胡麻風味のあっさり五目冷麺
    Cold Chinese noodles with sesame and vegetables

  • おすすめデザート盛り合わせ
    Chinese desserts assorted

麒麟(きりん) Kirin ¥20,000(¥24,200税サ込)【3日前までに要予約】

麒麟(きりん)Kirin

<7/1 tue.~ 8/31 sun.>【3日前日までに要予約】

  • 翠亨園特製オードブル盛り合わせ
    Specially assorted cold appetizers

  • 丹波地どりと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
    Steamed soup with Tamba chicken and 8 kinds of dried food, Kinka ham

  • 活けアワビの丸ごとやわらか極上ソース煮込み
    Braised abalone with specially made sauce

  • オマール海老の(葱生姜煮込み チリソース煮込み ガーリック蒸し)
    Lobster (stewed with green onion and ginger, braised with chili sauce, steamed with garlic)

  • 淡路牛フィレのステーキ 淡路島産玉葱ソース
    Awaji beef tenderloin steak with Awaji onion sauce

  • 胡麻風味のあっさり五目冷麺 又は ピリ辛ダレの黒毛和牛しゃぶしゃぶ冷麺
    Cold Chinese noodles with sesame and vegetables or Cold Chinese noodles with Japanese black beef shabu-shabu

  • おすすめデザート盛り合わせ
    Chinese desserts assorted

※メニュー内容は、仕入れ状況等により一部変更になる場合がございます。
   Please understand menu items can be changed without notice

ご予約・お問合せ

PAGETOP