*2024/12/24 &12/25はクリスマス特別メニューのご用意もございます。
*2024/12/31 tue.~ 2025/1/5 sun. は年末年始特別メニューのみのご用意とさせていただきます。
(通常メニューは2025/1/6 mon.よりご用意いたします)
驊騮(かりゅう)Karyu
<11/1 fri.~ 12/30 mon.>
五種オードブル盛り合わせ
5 kinds of appetizers
蟹肉入りカブラのとろみスープ
Thick soup with turnip with crabmeat
蒸し点心三種盛り合わせ
Three kinds of steamed dim sum
ソフトシェルクラブのチリソース煮込み 蒸しパン添え
Braised soft shell crab with chili sauce, steamed bread
翠亨園特製黒酢のスブタ
Specially made sweet and sour pork with black vinegar
チャーシューと白葱入り汁そば
Soup noodles with roast pork and Japanese leek
果肉たっぷりのマンゴープリン
Mango pudding with mango pulp
<11/1 fri.~ 12/30 mon.>
中国の食文化の1つである「薬食同源」。
美と健康を意識した「チャイニーズ スパキュイジーヌ」は、身体によいとされる生薬や季節の素材を使い、五感で満足いただける贅沢な料理です。
効果をより実感いただくためお食事前の「濱泉」ご入浴をおすすめしています。
翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
淡路島3年とらふぐと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
Steamed soup with three-year-farmed tiger pufferfish from Awaji Island and 8 kinds of dried food, Kinka ham
海老と季節野菜の柚子胡椒炒め
Stir-fried lobster and seasonal vegetables with yuzu pepper
豆腐の上海蟹味噌入りあんかけ
Tofu with Shanghai crab miso starchy sauce
豚フィレ肉のイチゴ巻き 特製黒酢ソース
Pork fillet wrapped in strawberries with special black vinegar sauce
兵庫県加東市産もち麦と干し貝柱入り広東風白粥
Cantonese rice porridge with dried scallop and sweet barley
正式杏仁豆腐 杏露酒ジュレを添えて
Almond jelly with apricot liquor jelly
青龍(せいりゅう)Seiryu
<11/1 fri.~ 12/30 mon.>
翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
蟹肉入り上湯とろみスープ
Thick soup with crabmeat
北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
Peking duck with specially made miso
帆立貝柱と淡路島産玉葱の上海蟹味噌グラタン
Shanghai crab miso gratin with scallops and onions from Awaji Island
和牛と季節野菜の黒胡椒炒め
Stir-fried wagyu beef and seasonal vegetables with black pepper
ワンタンと黄ニラ入り汁そば
Soup noodles with wontons and yellow leeks
正式杏仁豆腐の杏露酒ジュレ添えとごま団子
Almond jelly with apricot liqueur jelly ,Sesame dumplings
神戸マイスター特撰コース『鳳凰(ほうおう)Houou』
<11/1 fri.~ 12/30 mon.>
翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
淡路島3年とらふぐと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
Steamed soup with three-year-farmed tiger pufferfish from Awaji Island and 8 kinds of dried food, Kinka ham
有頭大海老の紹興酒風味ピリ辛炒め
Spicy stir-fried shrimp with Shaoxing wine
金目鯛の葱生姜蒸し 特製醤油
Steamed red bream with ginger, special soy sauce
和牛バラ肉のやわらか神戸ワイン煮込み パイ包み焼き
Stewed Wagyu beef belly in Kobe wine with pie crust
上海蟹味噌入りあんかけ焼き飯 土鍋仕立て
Chinese fried rice with Shanghai crab miso starchy sauce in a clay pot
デザート盛り合わせ
Chinese desserts assorted
麒麟(きりん)Kirin
<11/1 fri.~ 12/30 mon.>【3日前日までに要予約】
旬の味覚入りオードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
淡路島3年とらふぐと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
Steamed soup with three-year-farmed tiger pufferfish from Awaji Island and 8 kinds of dried food, Kinka ham
活けアワビの丸ごとやわらか極上ソース煮込み
Braised whole abalone with specially made sauce
伊勢海老と板春雨の上海蟹味噌煮込み
Stewed lobster and vermicelli with Shanghai crab miso
淡路牛フィレ肉の煎り焼き 神戸ワインソース
Roasted Awaji beef tenderloin with Kobe wine sauce
鮮魚の蒸し物のせご飯 上湯スープがけ
Steamed fresh fish with rice and clear soup
おすすめデザート盛り合わせ
Chinese desserts assorted
クリスマス限定メニュー(12/24&12/25)
¥13,000(¥15,730税サ込)
翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
ツバメの巣入り蟹内子のとろみスープ
Soup with bird's nest and crabmeat
オマール海老のチリソース煮込み
Braised lobster with chili sauce
牛フィレ肉のステーキ 神戸ワインソース
Beef tenderloin steak with Kobe wine sauce
五目あんかけ焼き飯
Chinese fried rice dressed with thick liquid starch sauce
クリスマス特製デザート
Chinese Christmas dessert
※メニュー内容は、仕入れ状況等により一部変更になる場合がございます。
Please understand menu items can be changed without notice