*2025/12/24 &12/25はクリスマス特別メニューのご用意もございます。
*2025/12/31 wed.~ 2026/1/4 sun. は年末年始特別メニューのみのご用意とさせていただきます。
(通常メニューは2026/1/5 mon.よりご用意いたします)
※12月よりサービス料が15%に改定となります。
<11/1 sat.~ 12/30 tue.>
中国の食文化の1つである「薬食同源」。
美と健康を意識した「チャイニーズ スパキュイジーヌ」は、身体によいとされる生薬や季節の素材を使い、五感で満足いただける贅沢な料理です。
効果をより実感いただくためお食事前の「濱泉」ご入浴をおすすめしています。
翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
淡路島3年とらふぐと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
Steamed soup with three-year-farmed tiger pufferfish from Awaji Island and 8 kinds of dried food, Jinhua ham
海老と季節野菜の柚子胡椒炒め
Stir-fried prawn and seasonal vegetables with yuzu pepper
豆腐の上海蟹味噌入りあんかけ
Tofu with Shanghai crab miso starchy sauce
豚フィレ肉のイチゴ巻き 特製黒酢ソース
Strawberry wrapped in pork tenderloin with specially made dark vinegar sauce
兵庫県加東市産もち麦と干し貝柱入り広東風白粥
Cantonese rice porridge with dried scallops and sweet barley
正式杏仁豆腐 杏露酒ジュレを添えて
Almond jelly with apricot liquor jelly
驊騮(かりゅう)Karyu
<11/1 sat.~ 12/30 tue.>
五種オードブル盛り合わせ
5 kinds of appetizers
蟹肉入りカブラのとろみスープ
Turnip thick soup with crabmeat
蒸し点心三種盛り合わせ
3 kinds of steamed dim-sum
大海老と烏賊の龍井茶風味炒め
Stir-fried lobster and squid with Longjing tea flavor
播州赤鶏の衣揚げ 柚子風味ソースがけ
Fried Banshu Akadori chicken, specially made Yuzu sauce
海の幸入り玉子あんかけご飯
Rice with seafoods and thick starchy egg sauce
果肉たっぷりのマンゴープリン
Mango pudding with mango pulp
青龍(せいりゅう)Seiryu
<11/1 sat.~ 12/30 tue.>
翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
蟹肉入り金華ハム香る上湯とろみスープ
Thick soup with crabmeat and Jinhua ham
北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
Peking duck with specially made miso
有頭大海老と板春雨の上海蟹味噌煮込み
Stewed prawn and vermicelli with Shanghai crab miso
和牛モモ肉と季節野菜のブラックビーンズ炒め
Stir-fried wagyu beef and seasonal vegetables with black pepper
チャーシューと白葱入り汁そば
Soup noodles with roast pork and Japanese leek
正式杏仁豆腐の杏露酒ジュレ添えとゴマ団子
Almond jelly with apricot liquor jelly, Sesame dumplings
神戸マイスター特撰コース『鳳凰(ほうおう)Houou』
<11/1 sat.~ 12/30 tue.>
翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
淡路島3年とらふぐと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
Steamed soup with three-year-farmed tiger pufferfish from Awaji Island and 8 kinds of dried food, Kinka ham
北京ダックのクレープ包み 特製味噌とともに
Peking duck with specially made miso
オマール海老の上海蟹味噌ソース
Stewed lobster with Shanghai crab miso sauce
淡路牛フィレ肉の煎り焼き 神戸ワインソース
Roasted Awaji beef tenderloin with Kobe wine sauce
五目あんかけ焼き飯 土鍋仕立て
Chinese fried rice dressed with thick starchy sauce in a clay pot
おすすめデザート盛り合わせ
Chinese desserts assorted
麒麟(きりん)Kirin
<11/1 sat.~ 12/30 tue.>【3日前日までに要予約】
翠亨園特製冬の味覚入りオードブル盛り合わせ
Specially assorted winter cold appetizers
淡路島3年とらふぐと乾物八種や金華ハムの旨味たっぷり蒸しスープ
Steamed soup with three-year-farmed tiger pufferfish from Awaji Island and 8 kinds of dried food, Kinka ham
活けアワビの丸ごとやわらか極上ソース煮込み
Braised whole abalone with specially made sauce
伊勢海老と板春雨の上海蟹味噌煮込み
Stewed lobster and vermicelli with Shanghai crab miso
淡路牛フィレ肉の煎り焼き 山葵ソース
Roasted Awaji beef tenderloin with wasabi sauce
鮮魚の蒸し物のせご飯 上湯スープがけ
Steamed fresh fish with rice and clear soup
おすすめデザート盛り合わせ
Chinese desserts assorted
クリスマス限定メニュー(12/24&12/25)
¥13,000(¥16,445 税・サ込)
翠亨園オードブル盛り合わせ
Specially assorted cold appetizers
ツバメの巣入り蟹内子のとろみスープ
Soup with bird's nest and crabmeat
オマール海老のチリソース煮込み 蒸しパン添え
Braised lobster with chili sauce
牛フィレ肉のステーキ 神戸ワインソース
Beef tenderloin steak with Kobe wine sauce
海鮮あんかけ焼き飯 土鍋仕立て
Chinese fried rice dressed with seafood thick liquid starch sauce
クリスマス特製デザート
Chinese Christmas dessert
*メニュー内容は、仕入れ状況等により一部変更になる場合がございます。
Please understand menu items can be changed without notice
*( )内の料金は税・サービス料込を含みます。
Prices shown in bracket include tax & service charge.
*12月よりサービス料が15%に改定となります。