《鶏・鴨》鶏・鴨 Chicken / Duck
北京烤鴨 / 北京ダック
Peking Duck (Skin)
1枚 ¥1,600(\1,936 税・サ込)
半羽 ¥9,600(\11,616 税・サ込)
1羽 ¥19,200(\23,232 税・サ込)
腰果鶏丁 / 播州赤どりとカシューナッツ炒め
Stir-fried Banshu Chicken with Cashew Nuts
小盆 ¥2,000(\2,420 税・サ込)
中盆 ¥3,000(\3,630 税・サ込)
豉汁鶏片 /播州赤どりのブラックビーンズ炒め
Stir-fried Banshu Chicken with Black Beans
小盆 ¥2,000(\2,420 税・サ込)
中盆 ¥3,000(\3,630 税・サ込)
宮保鶏丁 / 播州赤どりのピリ辛炒め
Stir-fried Spicy Banshu Chicken
小盆 ¥2,000(\2,420 税・サ込)
中盆 ¥3,000(\3,630 税・サ込)
北京ダック
《牛肉》牛肉 Beef
青椒牛絲 / 牛肉とピーマンの細切り炒め
Stir-fried Shredded Beef and Green Pepper
小盆 ¥2,000(\2,420 税・サ込)
中盆 ¥3,000(\3,630 税・サ込)
金醤牛絲 / 牛肉の甘辛味噌炒め 蒸しパン添え
Stir-fried Beef in Sweet and Spicy Miso with Steamed Bun
小盆 ¥2,000(\2,420 税・サ込)
中盆 ¥3,000(\3,630 税・サ込)
蠔油牛肉 / 和牛腿肉のオイスターソース炒め
Stir-fried Wagyu Beef Round with Oyster Sauce
小盆 ¥4,000(\4,840 税・サ込)
中盆 ¥6,000(\7,260 税・サ込)
豉汁牛肉 / 和牛腿肉のブラックビーンズ炒め
Stir-fried Wagyu Beef Round with Black Beans
小盆 ¥4,000(\4,840 税・サ込)
中盆 ¥6,000(\7,260 税・サ込)
《猪肉》豚肉 Pork
糖醋古老肉 /神戸ポークのスブタ
Sweet and Sour Pork(Kobe Pork)
小盆 ¥2,000(\2,420 税・サ込)
中盆 ¥3,000(\3,630 税・サ込)
黒醋古老肉 / 神戸ポークの黒酢のスブタ
Sweet and Sour Pork with Black Vinegar(Kobe Pork)
小盆 ¥2,000(\2,420 税・サ込)
中盆 ¥3,000(\3,630 税・サ込)
頂上炒什砕 / 八宝菜
Chop Suey
小盆 ¥2,400(\2,904 税・サ込)
中盆 ¥4,800(\5,808 税・サ込)
生菜包肉崧 / 豚挽き肉の炒め レタス包み
Lettuce Roll with Stir-fried Ground Pork
小盆 ¥2,400(\2,904 税・サ込)
中盆 ¥3,600(\4,356 税・サ込)
《蛋・豆腐》卵・豆腐 Egg / Tofu
煎芙蓉蟹蛋 / 蟹玉の干し貝柱あんかけ
Crabmeat Omelet Dressed with Dried Scallops and Thick Starchy Sauce
1枚 ¥1.000(\1,210 税・サ込)
蟹肉扒豆腐 / 豆腐の蟹肉あんかけ
Tofu Dressed with Crabmeat and Thick Starchy Sauce
小盆 ¥2,000(\2,420 税・サ込)
中盆 ¥3,000(\3,630 税・サ込)
麻婆豆腐 / マーボー豆腐
Braised Tofu and Ground Meat with Chili
小盆 ¥2,000(\2,420 税・サ込)
中盆 ¥3,000(\3,630 税・サ込)
神戸牛麻婆豆腐 / 神戸牛スネ肉入りマーボー豆腐
Braised Tofu and Kobe Beef Shank with Chili
小盆 ¥2,400(\2,904 税・サ込)
中盆 ¥3,600(\4,356 税・サ込)
神戸牛スネ肉入りマーボー豆腐